Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Άσαντ: είμαστε αποφασισμένοι ν΄ανακτήσουμε κάθε σπιθαμή συριακού εδάφους…..ΒΙΝΤΕΟ


ssxuhxhuxs
O πρόεδρος Άσαντ διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι τοκράτος είναι απαφασισμένο ν΄απελευθερώσει κάθε σπιθαμή συριακού εδάφους.Ένα μήνυμα  με πολλούς αποδέκτες. 
Σε δήλωσή του  ο πρόεδρος al-Assad διευκρίνισε ότι αυτή η επίσκεψη μέσα στην πόλη της πρόσφατα απελευθερωθείσας  Darayya είναι πολυσήμαντη και θα μπορούσε να είναι συμβολική αλλά δεν απευθύνεται αυτό το μήνυμα στο συριακό λαό που όπως κι εγώ βιώνουμε από την αρχή την κρίση.

Λιβανέζικο assafir: ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΡΙΑ /Oι αιμοσταγείς αρχιτέκτονες της Ν Μέσης Ανατολής

6ae0ccbf-90e7-4222-942f-c4ac2e7f620b
Όλα δείχνουν από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκίακαι μετά ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ήδη αρχίσει να γυρίζει σελίδα για την αιματηρή περιπέτεια στη Συρία, και είναι πεπεισμένος ότι οι αυταπάτες του για την αποκατάσταση της αίγλης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας των Σελτζούκων κατέρρευσαν στις πύλες του Χαλεπίου…..

Ο Ερντογάν έφτασε στο σημείο να δηλώσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2012 ότι επρόκειτο με τους φίλους του «να απαγγείλει τη Fatiha πάνω από τον τάφο του Σαλαντίν κλπ».

ΗΠΑ: Επίθεση Τραμπ στα media που ειρωνεύονται τους χριστιανούς

Ο Donald Trump κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι κοροϊδεύουν τους χριστιανούς και ορκίστηκε να υπερασπιστεί τη θρησκευτική ελευθερία σε μια συγκέντρωση κοινωνικά συντηρητικών στην Ουάσιγκτον την Παρασκευή.

Μιλώντας στο Values Voter Summit, ο προεδρικός υποψήφιος έλαβε πολλές επευφημίες από μια κατάμεστη από χριστιανούς αίθουσα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...