Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΑΘΗΝΑ 14-9-2016.

Όταν η οικονομία εμπλέκεται στα κυριαρχικά δικαιώματα των εθνών και τις διεθνείς σχέσεις, τότε η γεωστρατηγική επιρροή των ισχυρών είναι το αποτέλεσμα ενός σαρωτικού πολέμου. Οι οικονομικές κρίσεις σε κρατικό επίπεδο είναι απλώς τα συμπτώματα τής δεσποτείας ανήθικων ταγών και ξένων εντολέων, είναι ο δούρειος ίππος για την αφαίρεση τής λαϊκής κυριαρχίας. Και όταν η εθνική γη τίθεται σε πλειστηριασμό από τούς συνασπισμούς των δυνατών, τότε το αντίτιμο είναι το αίμα, αφού ο θρόνος τής οικουμένης είναι μονάχα για έναν νικητή.

Κάθε μια οικονομική κρίση στην ιστορία των εθνών έχει ακολουθηθεί από ένα μεγάλο και γενικό πόλεμο. Κάθε μεγάλος πόλεμος έχει με την σειρά του συμβεί για έναν πολύ σημαντικό λόγο, με διαχρονικές συνέπειες έως τις μέρες μας. Οι συνήθεις αιτίες των πάντοτε μεθοδευμένων κρίσεων και πολέμων είναι η αναδιανομή τού παγκόσμιου πλούτου και η τοποθέτηση βολικών πολιτικών ηγεσιών. Στον πρώτο μεγάλο πόλεμο ανατράπηκαν εθνικά και μοναρχικά καθεστώτα. Στον δεύτερο μεγάλο πόλεμο οι εθνικές εξουσίες διαβιβάστηκαν στα παγκόσμια κέντρα εξουσιών.

Το αντικείμενο τού τρίτου μεγάλου πολέμου είναι πλέον η κατάργηση των εθνών και η σύμπτυξη των λαών κάτω από ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας. Μέχρι τις μέρες μας είχαμε την μετατροπή των εδαφικά πλούσιων κρατών σε περιορισμένα και ελεγχόμενα προτεκτοράτα από τις μεγάλες βιομηχανικές δυνάμεις. Τώρα ο γεωγραφικός και γεωφυσικός χάρτης θα αλλάξει συμπεριλαμβάνοντας και τις δυνάμεις με τα γυάλινα πόδια που θα δουν διαλυμένα τα άκρα τους και διαμερισμένα τα ιμάτιά τους. Διότι ο επερχόμενος τρίτος μεγάλος πόλεμος θα γίνει για να στηθεί η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Η βαλκανική χερσόνησος, η καθ’ ημάς και στην αληθινή της φύση Ελληνίδα Χερσόνησος τού Αίμου μαζί με την Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο αποτελούν το πεδίο τής πάλης για την απόκτηση τού σύγχρονου χρυσόμαλλου δέρατος. Οι ανωτέρω περιοχές ελέγχουν τις μεταφορές εμπορευμάτων και στρατευμάτων, αποτελούν το παρατηρητήριο και το γεωφυσικό πέρασμα προς όλες τις ηπείρους και αποτελούν τις μεγαλύτερες εστίες ενέργειας, υδρογονανθράκων και ορυκτού πλούτου. Κατά συνέπεια, όποιος θέλει να εξασφαλίσει ασφάλεια, ανάπτυξη και ισχύ, όποιος θέλει να γίνει παγκόσμιος κυρίαρχος, χρειάζεται τον απόλυτο έλεγχο τής Ανατολής.

Οι πιέσεις στα εθνικά μας ζητήματα με τις εχθρικές διεκδικήσεις και ο διεθνής έλεγχος επάνω στις κρίσιμες για την εθνική μας άμυνα υποδομές αποσκοπούν στο να καταλάβουν οι κύριες αντιμαχόμενες πλευρές των ΗΠΑ και Ρωσίας τα προκεχωρημένα φυλάκια και το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα έναντι τού αντιπάλου τους. Το ίδιο συμβαίνει και στα ελληνικά εδάφη που έχουν βαπτισθεί ως Τουρκία μέσω των κατευθυνόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων. Τρομοκρατικά χτυπήματα που φτάσανε και στο ψευτορωμέϊκο με αναρχικούς και λαθροεισβολείς, ρέμπελους και πράκτορες. 

Τα παζάρια επάνω στην εθνική και την εδαφική κυριαρχία γίνονται μονάχα στις πλάτες προτεκτοράτων. Γίνονται σε κράτη που έχουν υποθηκεύσει το αίμα με το ψεύτικο, με το αντιπαραγωγικό και εικονικό χρήμα των τοκογλύφων. Γίνονται ακόμη πάνω στις πλάτες λαών που υπόκεινται στη νόθευση τής εξουσίας και τής κοινωνίας από ξένα και μισθοφορικά σώματα. Και τα προτεκτοράτα έχουν δύο χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Πρώτον, δεν έχουν συμμάχους αλλά αφεντικά. Και δεύτερον, έχουν ιερή υποχρέωση να πολεμήσουν για να διώξουν τα αφεντικά και να γίνουν τα ίδια ισχυροί στην θέση τού ισχυρού.

Η Μεγάλη Δύναμη είναι εκείνη που διακρίνεται στον πολιτισμό, την οικονομική αυτάρκεια και την πολεμική υπεροχή. Η δε Μεγάλη Δύναμη που έχει υπάρξει με αυτήν την μορφή έστω και μια στιγμή μέσα στο διάβα τού ιστορικού χρόνου είτε θα επανέλθει στην πρότερη μορφή της είτε θα διαλυθεί οριστικά και αμετάκλητα. Αρκεί να διατηρήσει το βάθος των αξιών της και την εθνοφυλετική συνοχή, αφού οι πολυεθνικές αυτοκρατορίες δεν έχουν ζωή. Υπάρχουν μέχρι να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον τού παγκοσμιοποιητή.

Το ζητούμενο λοιπόν για την Ελλάδα είναι να κινηθεί με όχημα τις αξίες της. Να ανατρέψει όσους αρνούνται τον εθνικό, λαϊκό και φυλετικό χαρακτήρα τού κράτους. Να λάβει άμεσα στα χέρια της τούς πλουτοπαραγωγικούς της πόρους. Να αξιοποιήσει αυτούς τούς πόρους στην ανάπτυξη τής παραγωγικής και τής στρατιωτικής μηχανής της. Να επενδύσει σε περισσότερα ελληνικά χέρια και να μεγιστοποιήσει την γεωφυσική της παρουσία. Να αποκτήσει σχέδιο γεωστρατηγικής υπεροχής και να προβεί στην πολεμική ετοιμότητα και προπαρασκευή, ώστε να αποκτήσει συμμάχους κι όχι αφεντικά.

Ρωσία και ΗΠΑ έχουν κατηφορίσει στα εύφορα νοτιοανατολικά οικόπεδα τής υφηλίου. Και όπως συμβαίνει σε όλες τις μεσοπολεμικές περιόδους, οι αγοραπωλησίες λαμβάνουν χώρα στα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τούς σιδηροδρόμους. Είδαμε λοιπόν τούς μαρξιστές επιβήτορες τής ελληνόφωνης εξουσίας να δίδουν το λιμάνι τού Πειραιά στους Κινέζους με την σύμφωνη γνώμη όλου τού δημοκρατικού τόξου. Η Κίνα άλλωστε είναι ο λατρεμένος γεωπολιτικός έρωτας τόσο τής Ρωσίας όσο και των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή οι ψευτορωμιοί αρνιούνταν τούς σιδηροδρόμους και το λιμάνι τής Θεσσαλονίκης στους Ρώσους και οι Τούρκοι αρνιόντουσαν το αεροδρόμιο τού Ιντσιρλίκ στους Ρώσους με την εντολή τού σιωνιστικού ΝΑΤΟ. ΝΑΤΟ και Ρωσία στήνουν ήδη στρατεύματα σε όλο το εύρος των Θερμών Νερών και διαβουλεύονται με τούς συμμάχους τους.

Η Ελλάς οφείλει άμεσα να ξεπεράσει τα τεχνητά προβλήματα. Να κάνουμε τάχιστη εθνική εκκαθάριση τού κυριαρχικού μας εδάφους. Να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Να αποκτήσουμε ολοκληρωτική εθνικοκοινωνική διακυβέρνηση και να ενισχύσουμε τον ρόλο και την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην κατεύθυνση τής αξιοποίησης τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος.

Να θέσουμε τον Αίμο και τις δύο όχθες τού Αιγαίου υπό ελληνική γεωπολιτική επιρροή. Να φέρουμε και τα δύο στρατόπεδα, ρωσικό και αμερικανοσιωνιστικό στην ευρύτερη περιοχή μας. Να κοντύνουν οι δυνατοί και να δυναμώσει η Ελλάς. Να διαγράψουμε ψεύτικα χρέη και να κάνουμε το χρέος προς την Φυλή. Σύμμαχος είναι μονάχα όποιος αποδέχεται την Λεύτερη και Μεγάλη Ελλάδα. Μέσα από την φωτιά που έρχεται να βαδίσουμε στα δίκαια τού Ελληνισμού. Με Πίστη στον Χριστό. Με το Ξίφος τού Δυνατού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Βερολίνο: Νέο ξερό «Nein» στις επανορθώσεις

Απάντηση στον Τσίπρα
Βερολίνο: Νέο ξερό «Nein» στις επανορθώσεις
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Βερολίνο
Αμετακίνητη παραμένει η γερμανική κυβέρνηση στο θέμα των κατοχικών επανορθώσεων. «Το ερώτημα για γερμανικές επανορθώσεις έχει ρυθμιστεί τελεσίδικα» δήλωσε τη Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου στο Βερολίνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Σάιμπερτ.  Η ανακαίνιση του ζητήματος από τον Αλέξη Τσίπρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη είναι επομένως χωρίς αντικείμενο.
 

Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!

Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη!

Aλλάζουν τα δεδομένα τα προβλήματα υγείας της Χίλαρι

Στη διάρκεια τελετής στη μνήμη των θυμάτων των Διδύμων Πύργων αποχώρησε εξουθενωμένη

 • Aλλάζουν τα δεδομένα τα προβλήματα υγείας της Χίλαρι
  Νέα δεδομένα στην μάχη για τον Λευκό Οίκο δημιουργεί η κατάσταση της υγείας της ΧίλαριΚλίντον που όπως ανακοίνωσαν επίσημα και οι γιατροί της πάσχει από πνευμονία. Ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έχει ήδη «παίξει» το χαρτί του υποψηφίου που χαίρει άκρας υγείας αναμένεται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται μετά και την υποχρεωτική... αργία για την υποψήφια των Δημοκρατικών που ακύρωσε προεκλογική εμφάνιση στην Καλιφόρνια.

  Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!

  Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη!

  Μετά την πυρηνική δοκιμή Αμερικανική επίδειξη ισχύος πάνω από την κορεατική χερσόνησο  Τα βομβαρδιστικά B-1 Lancer
  Τα βομβαρδιστικά B-1 Lancer   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
  Σεούλ
  Δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1 Lancer πέταξαν το πρωί πάνω από τη Νότια Κορέα, σε μια επίδειξη ισχύος, αλλά και συμπαράστασης της Ουάσινγκτον προς τη Σεούλ, μετά την πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε το καθεστώς της Βορείου Κορέας.
   

  Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!

  Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη!

  Πώς να φτιάξεις τη διάθεσή σου σε 2 λεπτά!  Γρήγορα τεχνάσματα...

   
  ...για να «ανεβάσετε»τη διάθεση σας και να νιώσετε ευτυχία σε 2 λεπτά...

  Οι ειδικοί λένε ότι δε θα βρείτε την αληθινή χαρά σε ένα υψηλό μισθό ή σε ένα μαγικό προϊόν εξαφάνισης ρυτίδων. Σύμφωνα με την ερευνήτρια Sonja Lyubomirsky, PhD, του Πανεπιστημίου Ριβερσάιντ της Καλιφόρνιας, οι συνθήκες της ζωή μας διαμορφώνουν μόλις το 10% της ευτυχίας μας. Το 50% εξαρτάται από τη γενετική μας προδιάθεση & "θέση", που είναι κάτι σαν το βάρος(σώματος), στο οποίο πάντα επιστρέφουμε. Και περίπου το 40% της ευτυχίας μας επηρεάζεται από αυτό που κάνουμε επί τούτου για να κάνουμε τους εαυτούς μας πιο ευτυχισμένους. Κι υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεσή μας, μικρά κόλπα “στιγμιαίας ανύψωσης” μας. Προσθέστε μερικά από αυτά στο οπλοστάσιό σας και χρησιμοποιήστε τα κάθε φορά που θέλετε μια “ένεση” ευτυχίας: την επόμενη φορά που θα πρέπει να αλλάξετε τη διάθεσή σας μετά από μια κολασμένη μέρα στη δουλειά, να “φωτίσετε” ένα μελαγχολικό απόγευμα ή απλά να “ανεβάσετε” τον εαυτό σας. Καταφύγετε σε μία από αυτές τις δοκιμασμένες μας συμβουλές και θα φτιάξει αμέσως η διάθεσή σας.

  Ο κολοσσός Alibaba στην Ελλάδα

   

  Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!

  Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη!

  Ο κολοσσός Alibaba στην Ελλάδα

  Ο κινεζικός κολοσσός Alibaba φτάνει στην Ελλάδα. Υψηλόβαθμα στελέχη της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, αναμένονται στην Αθήνα το μεσημέρι της 13ης Σεπτεμβρίου 2016 για άμεσες επαφές με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, φορείς, κοινωνικούς εταίρους και επιχειρηματίες.

  Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου θα υποδεχθεί την κινέζικη αντιπροσωπεία στα γραφεία του Επιμελητηρίου, (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος) όπου θα δοθεί η δυνατότητα και για μία πρώτη επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Τύπου.

  Φωτογραφίες από τη σφαγή κρατουμένων Η αγρίότητα των τζιχαντιστών δεν έχει τέλος

 • Η αγρίότητα των τζιχαντιστών δεν έχει τέλος
  Ίσως οι σκληρότερες φωτογραφίες από εκτέλεση αιχμαλώτων - Οι εκτελεστές φοράνε λευκές στολές
  Ένα από τα αγριότερα και σκληρότερα βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές.
   

  Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!

  Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη!

  ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ!!! Κύπρος: Εντυπωσιάζει το ψηφιδωτό με τους άθλους του Ηρακλή -Κοντά στην πλήρη αποκάλυψη

  το ψηφιδωτό του Ηρακλή στη Λάρνακα!
  Σύμφωνα με τον έφορο Αρχαιοτήτων, Γιώργο Φιλοθέου, η στόχευση του Τμήματος Αρχαιοτήτων κινείται πλέον προς τρεις κατευθύνσεις: Την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτρίωσης της παλιάς κατοικίας, που θα επιτρέψει στην αρχαιολογική υπηρεσία να συνεχίσει τις εργασίες στο κτήριο που κοσμούσε το ψηφιδωτό του Ηρακλή και ίσως και κάτι νέο. Παράλληλα, το Τμήμα Αρχαιοτήτων, τις αμέσως επόμενες ημέρες, λόγω Φθινοπώρου και αναμενόμενων βροχών, θα προωθήσει την εγκατάσταση σκεπάστρου πάνω από το αρχαιολογικό εύρημα το οποίο να το προστατεύει, αλλά και να επιτρέπει στο αρχαιολογικό προσωπικό να εργάζεται σε καθημερινή βάση. 

  Άρθρο γιατί δεν είχαμε «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο επί Ερντογάν

  Γιατί δεν είχαμε «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο επί Ερντογάν;
  ΑΓΓΕΛΟΣ Μ. ΣΥΡΙΓΟΣ
  (Πηγή : 
  http://www.kathimerini.gr)
  Είκοσι χρόνια μετά τα Ιμια, Ελλάδα και Τουρκία δεν ξαναέφτασαν κοντά σε πολεμική σύγκρουση. Μέχρι το 1996, τουλάχιστον ανά μία δεκαετία είχαμε κάτι σχετικό (1964, 1967 και 1974 με το Κυπριακό, 1976 και 1987 στο Αιγαίο). Τα 14 από αυτά τα τελευταία 20 χρόνια κυβερνά την Τουρκία ο Ερντογάν. Αυτό οδηγεί μερικές φορές στην εκτίμηση ότι ο Ερντογάν έχει επιλέξει να διατηρεί απέναντί μας πιο χαμηλούς τόνους, εν αντιθέσει προς τους κεμαλικούς προκατόχους του. Είναι όμως έτσι;


  Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!

  Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη!

  Ομιλία Μητροπολίτη Σμύρνης Βαρθολομαίου

  LinkWithin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...