Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣΑΘΗΝΑ 25-9-2016.

Όταν λέω ότι πρέπει να γίνει μια ευρεία και εκτεταμένη κάθαρση σε όλη την κοινωνία μας και τους θεσμούς της το εννοώ κατά τρόπο απόλυτο και τεκμηριωμένο. Οι ψευτορωμιοί νεοταξίτες θέλουν να επιβάλλουν ξένα σώματα για να τα χρησιμοποιήσουν σαν δούρειο ίππο ώστε να εξαλείψουν ελληνισμό και ορθοδοξία από την ιερή μας γη. Μετά τους γονείς του Ωραιόκαστρου που αντέδρασαν στην επιβολή μιας βιολογικής βόμβας ανάμεσα στα παιδιά τους, την ίδια όμορφη, υπεύθυνη και ελληνική στάση τήρησαν οι γονείς του Β Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδος. Και πως αντέδρασαν τα αντιρατσιστικά μιάσματα;   Όπως με ενήμερωσαν καλοί Έλληνες, οι προδότες ψευτορωμιοί αντέδρασαν με τον τρόπο που βλέπετε στην φωτογραφία που αναρτώ.

Φωτιά και Τσεκούρι σε όλους τους μισέλληνες!!!
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Κατάλαβε ο Τσίπρας τι του είπε ο Ερντογάν;

 Μαλούχος Γεώργιος Π.   
Μετά την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ο Τσίπρας κάνει τώρα το καλό μαθητούδι και στον Ερντογάν.
Η συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της συνόδους του ΟΗΕ, είχε πρώτα απ’ όλα την ξεκάθαρη σημειολογία της: ο Τσίπρας και η ελληνική αποστολή κάτω από την τουρκική σημαία, αντί της ελληνικής,

Μια εικόνα αξίζει για 1000 λέξεις, απάντηση στον Υπουργο Φιλη


Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥΑΘΗΝΑ 25-9-2016.

Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις στον Αίμο και την Μεσόγειο συντελούνται μέσα στο αίμα. Το βίαιο παιχνίδι που έχουν θέσει σε εφαρμογή οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι λέγεται πόλεμος και παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα στρατόπεδα είναι η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Ισλάμ στο γνωστό ρόλο τού προσεταιρισμού των πάντων με το βλέμμα στην τοπική εξουσία, με χαρακτηριστικό παίκτη την Τουρκία. Η δε Ελλάς βρίσκεται στο μάτι τού κυκλώνα ως παράγοντας εξισορρόπησης ή ολέθρου, με την ανάκαμψη και την ισχύ της ή τον χαμό της αντιστοίχως.

Κανένα στρατόπεδο δεν θα μείνει άθικτο και όλοι όσοι μπουν στην αρένα τής παγκόσμιας σύρραξης θα χτυπηθούν θανάσιμα. Μονάχα όσοι μείνουν έξω από την αρένα τού τρόμου και τις πυρηνικές γλώσσες τής στρατιωτικής σύγκρουσης για λόγους καθαρά αμυντικούς και επιχειρησιακής αδυναμίας θα γλιτώσουν. Η Ελλάς απειλείται διότι έχει αποφασιστεί να αλλάξει ο χάρτης τής περιοχής μας με την συρρίκνωση των χωρών σε Αίμο και Μεσόγειο και με την σύμπτυξη Ελλάδος και Τουρκίας σε ένα ενιαίο γεωπολιτικό πεδίο. Και η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Να αποκτήσουμε ελληνικό γεωστρατηγικό σχέδιο και να ευνοήσουμε την δημιουργία πύρινου κλοιού των αντιμαχόμενων.

Ο νέος χάρτης που σχεδιάζεται στην γεωπολιτική αυλή μας περνάει από τον κλιμακούμενο αναβρασμό και την σύγκρουση ανάμεσα στους συνέταιρους Ισλάμ και Σιωνισμό που μεθοδεύτηκε στην ετοιμοθάνατη Τουρκία. Ο Ερντογάν είναι ο επικεφαλής τού στρατοπέδου των Ισλαμιστών που ονειρεύεται επάνω στο θρησκευτικό στοιχείο την καλλιέργεια επίπλαστου τουρκισμού και την ανασύσταση τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με σουλτάνο τον ίδιο. Οι κεμαλιστές και οι ντονμέδες στρατιωτικοί εκπροσωπούν τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα και υπέστησαν την επίσπευση των πραξικοπηματικών τους ενεργειών προσχεδιασμένα, ώστε η αποτυχία τους να ρίξει την Τουρκία στην αγκαλιά τής Ρωσίας και τα Θερμά Νερά τού Αιγαίου μας.

Η Πατρίδα μας ευρισκόμενη μέσα στον κυκλώνα τής διεθνούς οικονομικής κηδεμονίας είναι παντελώς ακυβέρνητη. Ακόμη και οι τράπεζες, εβραϊκών συμφερόντων εν πολλοίς, περνάνε ολοκληρωτικά σε ξένα χέρια και διαγράφονται από τα χρηματιστήρια τού σιωνιστικού χρηματεμπορίου. Ο φυσικός πλούτος και το ελληνικό χρήμα είναι στα χέρια των μισελλήνων, οι δε στρατιωτικές επιχειρήσεις και υποδομές υπολειτουργούν, με καθολική έλλειψη νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων. Την τοποτηρητεία τού ψευτορωμέϊκου την ασκούν διεθνιστές και αισχρά κομματικά μαντριά εν μέσω τού αναρχικού παρακράτους, των λαθρομεταναστών και τής Τουρκίας που ευρισκόμενη σε ρωσική επίβλεψη, μεταφέρει την δική της κρίση σε Θράκη και Αιγαίο.

Η υπόθεση τουρκικό πραξικόπημα, γενόμενη σε καθεστώς πλήρους διαρροής, έγινε στα πλαίσια τής επιχείρησης ελέγχου τής Τουρκίας από τις δύο προσωρινές δυνάμεις, Ρωσία και ΗΠΑ, σε έδαφος που πολύ σύντομα θα γυρίσει στους νόμιμους κατόχους του. Όλα θα συμβούν με την ροή αιμάτινου ποταμού στην νυν και αεί ελληνική Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Η Τουρκία ομολόγησε δια τού πρωθυπουργού της Γιλντιρίμ ότι διακυβεύεται η εδαφική της κυριαρχία με την απώλεια αυτής και την ανατροπή τής Συνθήκης τής Λοζάνης. Στα ανατολικά Αρμενία και Κουρδιστάν βαδίζουν στην κάθοδο προς νότο και ανατολή αντίστοιχα. Κι έτσι η Τουρκία μπήκε οριστικά στο μάτι των ΗΠΑ.  

Κανείς σταθερός σύμμαχος δεν υπάρχει για την Ελλάδα που θέλει να ζήσει, δηλαδή να κρατήσει τις θέσεις της και να διεκδικήσει την μεγιστοποίηση τής γεωπολιτικής της αυλής υπό ελληνική διοίκηση και κυριαρχία. Υπάρχουν μονάχα σταθερά συμφέροντα.

Η Ρωσία μιλάει με την Τουρκία, λαμβάνοντας θέση υπέρ τού Ερντογάν και κατά των αμερικανοκίνητων στρατιωτικών. Και η Αμερική μάς κάνει τα γλυκά μάτια με την ελάφρυνση τού δήθεν ελληνικού χρέους των πολιτικών και τής ολιγαρχίας τους. Η θέση τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι με την ενότητα λαού και στρατού ελληνικού για το πετσόκομμα προδοτών και ξένων. Η μετατόπιση τού πύρινου μετώπου μάς δίδει την χρυσή αφορμή για την αντεπίθεση τής Ιερής Ελλάδος.

Είδαμε Τούρκους πραξικοπηματίες να εισέρχονται στην Αλεξανδρούπολη, στην Σύμη, σε βραχονησίδες. Ακούσαμε την τουρκική κυβέρνηση να μάς απειλεί προκειμένου να επιστρέψουμε τούς φυγάδες στρατιωτικούς. Τις ΗΠΑ να προτρέπουν τούς ψευτορωμιούς πραίτορές τους να βαστήξουν τούς Τούρκους φυγάδες και να μιλούν για την έλευση ενός νέου τουρκικού πραξικοπήματος και μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης. Πλοία, αεροπλάνα και στρατεύματα τουρκικά να κάνουν φτερά, επικυρώνοντας τον αμερικανικό λόγο. Τούς Τούρκους να τρώνε κλωτσιές από ΝΑΤΟ και ΕΕ και να βαδίζουν προς την Ρωσία και την Ευρασιατική Ένωση.

Είδαμε ακόμη τούς αναρχοπράκτορες των ταγμάτων εφόδου τής δημοκρατίας να διαδηλώνουν σε Ξάνθη και Έβρο υπέρ τής αγεληδόν ελευθερώσεως των λαθροπροσφύγων στρατιωτών τού σιωνιστικού νεοταξισμού στην γη τού Δημόκριτου και σε όλη την ελληνική κοινωνία. Είδαμε τούς Τούρκους πράκτορες να κάμουν πορεία αποδόσεως τουρκισμού στην Ελεύθερη Θράκη Μας και το κράτος να επιτίθεται με τις αστυνομικές «δυνάμεις» στους Έλληνες που ζητούσαν την απομάκρυνση των Τούρκων από χώμα ελληνικό.

Θα αλλάξει λοιπόν ο χάρτης τής περιοχής μας. Από τα αδριατικά νερά έως τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή, μια μεγάλη περιφερειακή δύναμη θα μείνει. Η Ελλάς πρέπει να είναι και θα γίνει οπωσδήποτε αυτή η περιφερειακή δύναμη. Αλλά θα πρέπει να κάνει και κάτι άλλο η Ελλάς. Να γίνει Μεγάλη και Παγκόσμια Δύναμη.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ανατροπή τής ξενοκρατίας. Δεύτερον, εγκαθίδρυση ολοκληρωτικής εθνικιστικής διακυβέρνησης με ισότιμη συμμετοχή λαού και στρατού. Εν συνεχεία, αυστηρή ουδετερότητα τής Αληθινής Ελλάδος ενώπιον των αντιμαχομένων δυνάμεων και στρατιωτική θωράκιση όλων των συνοριογραμμών. Διακήρυξη τής ελληνικότητος Αίμου και Μεσογείου. Η Τουρκία θα απαλλοτριωθεί και ο Ελληνισμός θα επιστρέψει στις εστίες του ως νόμιμος ιδιοκτήτης και μόνος εγγυητής δικαίου. Σε εκπλήρωση τής θελήσεως Ιησού Χριστού διά χειρός Πιστών Ελλήνων Ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο Καμμένος διαχωρίζει τη θέση του: Είμαστε με την Εκκλησία στο θέμα των Θρησκευτικών

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης
Θέση υπέρ της Εκκλησίας παίρνουν οι ΑΝΕΛ, στην κόντρα πουέχει ξεσπάσει ανάμεσα στο υπουργείο Παιδείας και την Εκκλησία, με αφορμή το μάθημα των Θρησκευτικών.
Με μια λιτή αλλά χαρακτηριστική ανακοίνωση οι ΑΝΕΛ προαναγγέλλουν συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ξεκαθαρίζουν ότι οι ΑΝΕΛ, έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των Θρησκευτικών.
Η ανακοίνωση:

Τουρκία: Έκλεισε ένας μήνας από την «Ασπίδα του Ευφράτη»

Για την  εκκαθάριση των τρομοκρατών του ISIS από τα σύνορατης Τουρκίας με τη Συρία και για την αποτροπή ενδυνάμωσης του κουρδικού PYD στην περιοχή,  ο τουρκικός στρατός εισέβαλε στην επικράτεια της Συρίας. Συμπληρώθηκε, ήδη, ένας μήνας και η επιχείρηση αυτή έχει φθάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, σημειώνει δημοσίευμα του BBC στην τουρκική γλώσσα.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη». Αποκαλυπική συνέντευξη της Ιταλίδας Ida Magli για το βιβλίο της “Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία” (2010)
Η Ida Magli (γεννήθηκε στη Ρώμη το 1925 και πέθανε φέτος, τον Φεβρουάριο του 2016) υπήρξε ανθρωπολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την εφημερίδα ‘La Repubblica’ και το εβδομαδιαίο περιοδικό ‘L'Espresso’, καθώς και με την εφημερίδα ‘Il Giornale’. Δίδαξε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας της και έγραψε εκατοντάδες έργα που αναλύουν τα κοινωνικά φαινόμενα με την μέθοδο της ανθρωπολογικής επιστήμης. Η Magli υπήρξε η πρώτη που χρησιμοποίησε την ανθρωπολογική μέθοδο για την ανάλυση της ευρωπαϊκής κοινωνίας και ιδιαίτερα της ιταλικής, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Έντονα επικριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στην λεγόμενη «ευρωπαϊκή ενοποίηση», στην ‘πολιτική ορθότητα’ (την οποία ονόμαζε «την πιο ριζική μορφή πλύσης εγκεφάλου που οι κυβερνήτες επέβαλαν ποτέ στους υπηκόους τους») και στο πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνιών

ΟΠΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!

copyright_aabadoluajansi_2015_20150606121943
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Το αίτημα της αποστολήςμεγάλων ποσοτήτων όπλων προς τους τουρκόφωνους των Βαλκανίων, πρόβαλλαν σε Τούρκους επιχειρηματίες και όχι μόνο εκπρόσωποι τουρκόφωνων μειονοτήτων των Βαλκανίων στο μεγάλο Bussinnes Forum που γίνεται αυτές τις μέρες στην πόλη Prizren του Κοσσυφοπέδιου, όπου υπάρχει και αξιοσημείωτη τουρκόφωνη μειονότητα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...