Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΛΟΓΟ ΔΙΔΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 19-10-2016.

Τα ζητήματα τής Ελλάδος που συνθέτουν την υπόστασή της αποτελούν εθνική εργασία των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή. Δεν αποτελούν μήτε λογιστική μήτε πολιτική διεργασία με την έννοια τής συναλλαγής και τού παζαριού τής αγοράς.

Ένα κράτος διεθνιστικό και πολυεθνικό, ένα κράτος τής αστικής δημοκρατίας και τού σιωνιστικού νεοταξισμού που αποτελεί αποθήκη γυρολόγων και συμφερόντων στα πόδια τού αντίχριστου παγκοσμιοποιητή, είναι σαφώς αγοραίο. Το ελληνικό κράτος όμως είναι σαφέστατα ορθόδοξο και εθνικιστικό, διαθέτει λαό ελεύθερο και πιστό που δίδει λόγο μονάχα στο Θεό και το Έθνος.

Όταν κάμεις πολιτική κομματικών αρχών και θέσεων μέσα σε ένα μωσαϊκό ανταγωνιστικό, κοιτάς πρώτα το καλό τού κομματικού μαντριού και έπειτα, αν βρεθεί χρόνος, κοιτάς την Πατρίδα σου. Όταν όμως κοιτάς ένα μικρό υποσύνολο πολιτών, τότε είσαι υπάλληλος τού κράτους κι όχι Στρατιώτης τού Έθνους. Η δήθεν ιδεολογία σου είναι υπόθεση δανεική, είναι μια εντολή που έρχεται από τούς «δυνατούς» τού καιρού που σού έχουν αναθέσει την διαίρεση και την αιχμαλωσία τού λαού στους λογής – λογής εισβολείς τής ασύνορης ανθρωποαγέλης.

Ώστε λοιπόν το κράτος των πολιτικάντηδων δεν ανήκει στο Έθνος αλλά στην δούλεψη των σκοτεινών χρηματάνθρωπων που γκρεμίζουν ναούς, ιστορία και υπολείψεις για το κέρδος και για σκήπτρα ματωμένα. Δεν διστάζουν να βάλουν την Πατρίδα σε διεθνή πλειστηριασμό. Δεν διστάζουν να προκαλέσουν πολέμους και χαλάσματα προκειμένου να προστατέψουν τούς σάπιους εντολοδόχους τους ή να μικρύνουν το θάρρος των έντιμων και των πολεμιστών λαών. Φτάνει να μπει ο λαός σε μια πολυφυλετική φυλακή που την φρουρούν πολιτικοί, αλληλέγγυοι, ενημερωτάδες και γραμματιζούμενοι τάχα τού νεοταξικού κοσμοπολιτισμού.

Η Ελλάδα μας δεν είναι το φέουδο κανενός ανέστιου παρία μήτε παλλακίδα προς διακόρευση μήτε μικρή τάχα όπως μάς λένε και έχουν πείσει τον ραγιά. Η Ελλάς μας είναι το ευλογημένο και πρωτότοκο παιδί τού Πατέρα Θεού που χαριτώθηκε να σπείρει στην ανθρωπότητα αλήθεια, λογισμό και δίκαιο. Η Ελλάς μας είναι ο εκπολιτιστής που δάμασε τις δυνάμεις τής φύσης προς όφελος τού ανθρώπου με σεβασμό, που έσπειρε ναούς και πολιτείες, γλώσσα και φιλοσοφία, πολεμική αρετή για προκοπή και αποτροπή τής κακίας. Η Ελλάς μας είναι το πλατύ Έθνος κι όχι το στενό κράτος.

Ο Έλλην λοιπόν έχει ως αποστολή να κρατάει καθαρό και αμόλυντο τον ναό τού Πατρός του. Ο Έλλην έχει επιπλέον αποστολή να κρατάει απρόσβλητο και μεγάλο τον Οίκο τής Φυλής του, ώστε να χωράει όλα τα παιδιά του. Να δίδει στέγη, σχολείο και υγεία στον Ελληνισμό του. Να προασπίζει την αξιοπρέπεια και να φροντίζει την λευτεριά πάσης ελληνικής ψυχής και πάσης ελληνικής γης. Να πρωτεύει με τον σπινθηροβόλο νου και να κάμει ευθύς πράξεις τις σκέψεις του για πατρίδα αυτάρκη, δίκαιη και ισχυρή, με τις δυνάμεις τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Έλλην λοιπόν τής καθάριας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος υπηρετεί το εθνικό σύνολο κι όχι τα άθλια συμφέροντα μικρών ομάδων και συμμοριών. Στην Ελλάδα τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού λειτουργεί η άμιλλα και η ενέργεια των πολιτών να υπερβούν καθημερινά τις προηγούμενες επιδόσεις τους. Μέλημά μας είναι να φτιάξουμε καλύτερη και περισσότερη Πατρίδα πειθόμενοι στα ρήματα των προγόνων μα και τής φύσης μας.

Οι Άριστοι τού Γένους προωθούνται στο τιμόνι τής πολιτείας μέσα από τούς Δίκαιους, οι δε απόψεις συντείνουν στην σύμπνοια και την υπεροχή τού Ελληνισμού ως μια ενιαία απόφαση που ακολουθούν άπαντες. Μπροστά οι Πιστοί, μπροστά οι Έντιμοι, μπροστά οι Πολεμιστές. Το Έθνος δεν επιδέχεται «εκσυγχρονισμούς» και ελευθεριότητες σε βάρος τής ορθοδοξίας, τής ιστορίας, τής ιδιοσυστασίας μας. Το Έθνος των Ελλήνων δεν αντιπολιτεύεται τις αρχές του. Οι δε προδότες και πραματευτάδες των ιερών και των οσίων μας αποστεώνονται.

Μάς μιλούν στους μνημονιακούς χρόνους για την οικονομική ύφεση που πρέπει να αντιμετωπισθεί τάχα για το καλό μας με την στέρηση τού ψωμιού, με την στέρηση τού σπιτιού, με το πετσόκομμα τού μισθού. Μάς λένε οι σειρήνες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, εντός και εκτός συνόρων, πως πρέπει να φανούμε ωστόσο καλοί άνθρωποι, σωστοί μαζόχες και να υιοθετήσουμε τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς που έρχονται και υβρίζουν με ασχήμιες και πράξεις την κοινωνία και τις εκκλησιές μας. Να δεχτούμε αυτούς που μάς φέρνουν Τουρκία και Σιωνισμός και που τούς διώξαμε άπειρες φορές με εθνικούς αγώνες.

Όχι λοιπόν, δεν προσκυνούμε μήτε Εσπερία μήτε Αγαρηνό. Δεν διαταζόμαστε ούτε εκβιαζόμαστε από τον χρυσοφόρο εσμό βαρβάρων και σκλάβων. Ο δικός μας κοσμοπολιτισμός είναι η οικουμενική κυριαρχία τού Ελληνισμού και των αξιών του με την ενότητα, την ικανότητα και την δύναμη τής Φυλής μας. Επάνω από τον Έλληνα βρίσκεται μονάχα ο Θεός. Στο πλευρό τού Θεού ίστανται οι Άγιοι και Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής. Και εθνική μας φιλοδοξία είναι να σπάσουμε τα δεσμά κάθε υπόδουλου αδερφού μας και να φτιάξουμε την καλύτερη Ελλάδα σε έναν κόσμο που θα βγει από τα χέρια μας.

Κάποιοι δικοί «μας» πιστεύουν ότι δεν μπορεί να εγερθεί η Ελλάς και ότι δεν μπορούμε ως λαός να ξεφορτωθούμε τα βάρη των χρόνων τής υποτέλειας. Και ακόμη πως πρέπει να παραδεχτούμε τον σημερινό άθλιο κόσμο. Αν υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι τύποι, δεν είναι και τόσο … δικοί μας.

Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να πράξουμε οτιδήποτε θελήσουμε, αρκεί να το θελήσουμε με την καρδιά μας. Φτάνει να γίνουμε μια σφιχτή φυλετική γροθιά αποφασισμένων πολεμιστών. Αρκεί να απελευθερώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Να υπερβούμε με πίστη τον εαυτό μας δίδοντας υπεράνθρωπες διαστάσεις στον Ελληνισμό μας. Κάτω οι συμβιβασμένοι. Μπροστά Νικητές, μπροστά Ατσάλινοι Έλληνες τής Ορθοδοξίας και τού Εθνικοκοινωνισμού, τής Μεγάλης Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Τσάμηδες δεν θα αφήσουν να εκταφούν τα οστά των Ελλήνων στρατιωτών του 1940!

Αποτέλεσμα εικόνας για έπος 1940
Θ. Μαλκίδης* - Οι Τσάμηδες δεν θα αφήσουν να εκταφούν τα οστά των Ελλήνων στρατιωτών του 1940!
Το έπος του 1940-1941, αποτελεί μία ξεχωριστή στιγμή στην ελληνική ιστορία έχοντας και παγκόσμιες διαστάσεις. Η αντίσταση των Ελλήνων και των Ελληνίδων στη φασιστική Ιταλία, υπήρξε μία καθοριστική πράξη η οποία μαζί με την ανάλογη αντίσταση στη Ναζιστική Γερμανία, εκτιμήθηκε ως αρχή του τέλους του φασισμού, με την ελευθερία για την ελληνική πρωτεύουσα να έρχεται σαν σήμερα το 1944. 

Πως να φτιάξω έναν καλό φραπέ;


Δεν τα καταφέρνετε και τόσο καλά και θέλετε να φτιάξετε έναν καλό φραπέ; Δεν είναι δύσκολο, λίγα πραγματάκια πρέπει να προσέξετε, δείτε!

Για τους λάτρεις του παγωμένου φραπέ, είναι μεγάλη υπόθεση να τα καταφέρετε να τον φτιάξετε απολαυστικό, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει ένα ευχάριστο ξεκίνημα στη μέρα σας. :)

Θα δούμε τι θα πρέπει να προσέξουμε αν τον φτιάξουμε με μίξερ ή με σέικερ, απλά και κατανοητά!

Πως να φτιάξω έναν καλό φραπέ με μίξερ

καλό φραπέΓια να φτιάξετε έναν καλό φραπέ με μίξερ, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

1) βάλτε σε ένα ποτήρι 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού καφέ φραπέ,

2) αν τον θέλετε γλυκό βάλτε και 2 γεμάτες κουταλιές ζάχαρη, για μέτριο βάλτε 1 κουταλιά

3) βάλτε πολύ λίγο κρύο νερό!
προσοχή: βάλτε ελάχιστο νερό(~1-2 κουταλιές της σούπας), γιατί άμα βάλετε πολύ, τότε όλος σας ο καφές θα γίνει αφρός!

4) χτυπήστε το μίγμα με το μίξερ, όχι για πολύ ώρα!
προσοχή: φροντίστε το μίξερ να φτάνει στον πάτο και χτυπήστε όσο λιγότερο γίνεται, μέχρι να νιώσετε ότι έχει διαλυθεί τελείως η ζάχαρη και ο καφές.
Αν τον χτυπήστε πολύ λίγο, τότε θα πίνετε κόκκους ζάχαρης και καφέ, ενώ αν τον χτυπήσετε πολύ, τότε ο φραπέ σας θα γίνει νεροζούμι.
Φροντίστε αυτό το λίγο χτύπημα να γίνει σωστά και να διαλύσετε τους κόκκους.

5) προσθέστε ~1-2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ
προσοχή: το γάλα εβαπορέ είναι συμπυκνωμένο. Αν πρόκειται να προσθέσετε φρέσκο γάλα, θα πρέπει να βάλετε περίπου την 3πλάσια ποσότητα!

6) προσθέστε 2 μεγάλα παγάκια
προσοχή: μην προσθέσετε πολλά μικρά παγάκια, αλλά 2 μεγάλα, θα γίνει καλύτερος!

7) συμπληρώστε με παγωμένο νερό μέχρι επάνω

8) βάλτε το καλαμάκι και γυρίστε το 3-4 σβούρες ώστε να έρθουν όλα στα ίσια τους!

και είστε έτοιμοι! Μόλις κάνατε έναν πολύ καλό φραπέ με μίξερ!

Πως να φτιάξω καλό φραπέ με σέικερ

πως να φτιάξω φραπέΓια να φτιάξετε φραπέ με σέικερ ο οποίος να είναι πολύ καλός, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

Η Ελλάδα προειδοποιεί την Αλβανία για το ‘τσάμικο’

Η Αθήνα προειδοποίησε τα Τίρανα να είναι πιο ‘προσεκτικά’στο λεγόμενο ‘τσάμικο’, αφού σύμφωνα με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Νίκο Κοτζιά, η Ελλάδα υπερέχει της Αλβανίας, όπως σημειώνει η σλαβική των Σκοπίων ‘Βέτσερ’.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...