Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Η άγνωστη Γενοκτονία Του Ποντιακού Ελληνισμού για την οποία δεν μιλάει κανείς...Η άγνωστη Γενοκτονία Tων Ποντίων

Εκτός από τη Γενοκτονία που διέπραξαν οι Τούρκοι κατά Του Ποντιακού Ελληνισμού υπάρχει και μία ακόμα για την οποία δεν μιλάει κανείς...

Του Α. Κρούστη

Περιοδικό Τρίτο Μάτι Τ. 235 /15.11.2015

Στον χάρτη αυτόν απεικονίζεται με βέλη η τραγική πορεία του Ποντιακού Ελληνισμού μετά τις διώξεις που υπέστη από τους Κεμαλιστές και τους Σταλινικούς.
Τα βέλη που ξεκινούν από τον Πόντο (μέσα σε κόκκινο κύκλο) και καταλήγουν σε Ελλάδα, Κύ¬προ και Καύκασο, αντιπροσωπεύουν την εκδίωξη των Ποντίων από τις εστίες τους κατά τη διάρκεια των διώξεων που διέπραξαν εις βάρος τους οι Τούρκοι (1914 - 1923) - τις οποίες ο κ. Φίλης αρνήθηκε να χαρακτηρίσει ως γενοκτονία, όπως τις έχει χαρακτηρίσει η Ελληνική Βουλή. Τα βέλη που ξεκινούν από τον Καύκασο προς τις ασιατικές περιοχές, αφορούν στους μεταγενέστερους εκτοπισμούς, που υπέστησαν οι Πόντιοι επί Στάλιν (1937 - 1949)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΑΘΗΝΑ 24-12-2016.

Δεν είναι διόλου εύκολη μα ούτε και πρωτόγνωρη υπόθεση για τον Ελληνισμό να εορτάζει την γέννηση τού Θεανθρώπου Ιησού Χριστού εν μέσω κατοχικής περιόδου. Να εορτάζεις εν μέσω δυστυχίας. Μα μήπως και τα αόρατα δεσμά είναι λιγότερο οδυνηρά από τα ορατά; Όχι, το αντίθετο, είναι πιο οδυνηρά και ατιμωτικά. Όμως στην δική μου γενιά έλαχε ο κλήρος να ξεπλύνει την ντροπή και να λυτρώσει το Γένος των Ελλήνων υπό την Αρχηγία και τα Λάβαρα τού Βασιλέως Χριστού μας.

Κάθε δύο γενιές η Ελλάς πολεμά ενάντια στον δυνατό τύραννο εκάστου εποχής. Δίδει τον καλό αγώνα στο Πεδίο τής Τιμής. Από τον παππού στον εγγονό και τανάπαλιν. Δικαίωση όμως το Γένος μας δεν έχει γνωρίσει ποτέ από τον καιρό που έπεσε η Βασιλεύουσα τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας Κωνσταντινούπολη. Και είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που ανανεώνεται ατέρμονα η ματωμένη σκυτάλη και η αλυσίδα τής σκλαβιάς. Ότι ο τύραννος ο Άνομος είναι αιώνια ο ίδιος και το γκουβέρνο που διαχειρίζεται την Πολιτεία δικός του επιστάτης που κάνει τα δικά του θελήματα.

Ο αληθινός εχθρός τού αποστολικού και εκπολιτιστικού μας Ελληνισμού είναι ο Διάβολος, το Αντίχριστο Θηρίο τής Αποκαλύψεως με τον σιωνιστικό του νεοταξισμό. Τα προσωπεία τού εχθρού λίγη σημασία έχουν και οπωσδήποτε δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση αυτό που ονομάζουν «μεγάλες δυνάμεις». Αναλώσιμες μαριονέτες είναι που εξοπλίζονται για να μάς εγκλωβίσουν μακριά από τα πραγματικά μας σύνορα και την πραγματική μας αποστολή. Και απόδειξη περί τής τραγικής αληθείας που αποκρύπτουν οι ψευτορωμιοί από τον ελληνικό λαό είναι η εκμηδένιση των τυράννων. Πέρσες, Τούρκοι, Γερμανοί και άλλοι «δυνατοί» καταλήγουν πάντα στον κουβά με τα άχρηστα τής ιστορίας των εθνών.

Οι ανθέλληνες λοιπόν έρχονται και παρέρχονται. Διενεργούν ασιατικές πλημμυρίδες, κάνουν στρατιωτικούς αποκλεισμούς και οικονομικά στραγγαλίσματα, φτιάχνουν πλαστές συνειδήσεις και κράτη, στήνουν πολέμους, ψεύτικους εμφυλίους και παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών. Έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας ένα κομμάτι τής νεοταξικής χυδαιότητας και ύστερα ψοφάνε σαν τον κηφήνα που έχει ξαμολήσει το κεντρί του, αφού οι «δυνατοί» είναι ομοίως σκλάβοι. Δύο μονάχα οντότητες παραμένουν στην θέση τους, ο μισέλλην σιωνιστής διάβολος και ο ένθεος και χριστοφόρος Ελληνισμός.

Κάθε άνθρωπος και κάθε έθνος έρχεται στον κόσμο αυτό που έπλασε ο Δημιουργός των Όλων Θεός με εντολή να επιτελέσει ένα έργο και μια αποστολή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όμως εγώ είμαι Έλλην. Είμαι γέννημα θρέμμα τής Αληθείας και τού Φωτός. Είμαι εδώ για να κάνω το θέλημα τού Θεού Πατρός. Αυξάνεσθαι και πληθύνατε. Τηρήσατε καθαρό τον Οίκο τού Πατρός και τον Οίκο των Πατέρων τής Ελληνικής Φυλής. Εκάς οι Βέβηλοι και οι Βάρβαροι. Ότι ο Θεός μάς κάλεσε και μάς ανήγγειλε το μέγα προσκλητήρι. Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Έλαβε ο Θεός ανθρώπινη σάρκα εκ τής Ελληνίδος Παρθένου Μαρίας για να ανακαινίσει το ανθρώπινο γένος. Κατήλθε ο γλυκύτατος Ιησούς Χριστός μας για να κατανικήσει το βάρος τής αμαρτίας τού αποστάτη Κάιν και να μάς λυτρώσει. Να ενώσει γύρω από την ταπεινή και πτωχική Του φάτνη όλες τις καθαρές και πύρινες από αγάπη καρδιές. Ταραχές, εγκλήματα, ανηθικότητα και τυραννία υπήρχαν και τότε όπως και τώρα. Η σωτηρία όμως τού ανθρώπου δεν είναι μήτε θέμα πλούτου μήτε αριθμητικής ποσότητας, αλλά θέμα ψυχικού σθένους και ποιοτικής δυνάμεως.

Σεβασμός στις παρακαταθήκες μας και γνώση τής εθνικής μας οντολογίας είναι τα στοιχεία εκείνα με τα οποία θα σηκώσουμε τον Έλληνα στο πόδι, ώστε να γίνει από ραγιάς, ζωντανός πυρσός τής οικουμένης. Ο Έλλην είναι ένα Σώμα στο οποίο εγκαταβιούν ο Χριστός, η Πατρίδα και η Οικογένεια ομοούσια και αδιαίρετα. Είναι η ορθή απεικόνιση τού Θεού που αποδίδεται με την υπέρτατη ενότητα τού Πατρός, τού Υιού και τού Αγίου Πνεύματος. Η γέννηση τού Ιησού Χριστού, τού Πατρός και Βασιλέως μας πρέπει τούτη την μεγάλη ώρα τής θρασύτητας τού Θηρίου τής Απωλείας να εορταστεί με την έλευση τής Αναγέννησης των Ελλήνων.

Ιδού το αληθές νόημα των Χριστουγέννων Έλληνες. Να αποτινάξουμε την διχόνοια τού παρελθόντος και την ανηθικότητα τού ψεύδους. Να ενδυθούμε την λαμπρή στολή που έχει ετοιμάσει ο Κτίστης μας και στρατιές αγίων και ηρώων πριν από εμάς. Καταργούμε τα τείχη τα διαχωριστικά τού καθεστώτος των αχρείων. Αποδιώκουμε τα μνημεία και τα σύμφωνα τής παγκοσμιοποίησης. Εδώ είναι Ελλάς. Εδώ κατοικούν αποκλειστικά ο Χριστός και οι Έλληνες. Σηκώνουμε πιο λαμπρά από πριν τα Προσκυνήματα και ακουμπάμε στην φάτνη τα Δώρα τής Πίστης, τής Αγάπης και τού Ιερού Όρκου για Αγώνα και Νίκη λυτρώσεως ψυχών και εδαφών ελληνικών.

Ο γεννηθείς Χριστός μάς δίδει τούτη την ώρα το χαμόγελο τού ήλιου τής δικαιοσύνης. Είναι το ζωντάνεμα τής ελπίδος που πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά. Το αστέρι τής Βηθλεέμ μάς οδηγεί εκ τής Ελληνίδος Ανατολής. Δεν είμαστε μήτε το μηδέν μήτε οι ακόλουθοι των ψευτοσωτήρων. Ο Χριστός είναι το Άπαν και εμείς οι Στρατιώτες τής ανακαινισμένης ανθρωπότητος. Το Γένος που γεννάει λογισμό και που από έναν σπόρο έστω συνεχίζει την ζώσα ιστορία. Αλλά και το Γένος που με την πύρινη ρομφαία θα ξαναγίνει σιδερόφρακτη Αυτοκρατορία και Μεγάλη Ελλάδα από δυσμάς έως ανατολάς. Τούτος είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Χριστός γεννιέται σήμερον και Ελλάς αναγεννιέται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣΑΘΗΝΑ 23-12-2016.

Από την στιγμή που η μητέρα Ελλάς και η θυγατέρα Κύπρος αποδέχτηκαν τις συνομιλίες με την Τουρκία και την «τουρκοκυπριακή» πλευρά, είναι σαφές ότι αποδέχτηκαν ως νόμιμη την τουρκική εισβολή και παρουσία στην νήσο του Ευαγόρα καθώς και τα επακόλουθα αυτής. Μέσα στα επακόλουθα είναι η απάλειψη του πραγματικού χαρακτήρα του προβλήματος της στρατιωτικής εισβολής και κατοχής από τους Τούρκους και η αναγνώριση νομικής προσωπικότητας στην «τουρκοκυπριακή» πλευρά καθώς και η παροχή ανύπαρκτης εντοπιότητας στους κουβαλητούς έποικους που έφερε στην Κύπρο μας η Τουρκία. Τα εισαγωγικά στην έννοια «τουρκοκύπριοι» απηχούν τον ανύπαρκτο όρο, αφού δεν υπάρχουν τουρκοκύπριοι παρά μονάχα Κύπριοι με μουσουλμανικό θρήσκευμα, πολλοί εκ των οποίων άλλωστε είχαν ψηφίσει όχι στο σχέδιο Ανάν. Για δε την ψευτολύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που παρέχει τον έλεγχο της μειοψηφίας και της Άγκυρας στην πολιτική διοίκηση της νήσου, θα πω μια λέξη μόνο: προδοσία.

Η ορθή θέση του Ελληνικού Έθνους είναι η σταθερή απαίτηση της αντιμετωπίσεως μιας ξεκάθαρης τουρκικής εισβολής με την πλήρη απομάκρυνση τουρκικών στρατευμάτων και τούρκων εποίκων, η δημιουργία μιας ενιαίας κυπριακής οντότητας και νομικής προσωπικότητας, η προσφυγή σε λαϊκή ετυμηγορία και η ένωση της θυγατέρας Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Δικαίωση του αγώνα της ΕΟΚΑ και του αίματος των Ηρώων, αποκατάσταση της ιστορικής δικαιοσύνης και των δικαίων του ενιαίου και ισχυρού ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...!!! Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 962 ΜΧ

Ο Αυτοκράτορας (963-969) του Βυζαντίου Νικηφόρος Β’ Φωκάς (912-969), ο επονομαζόμενος και «Λευκός Θάνατος» των Αράβων. (ο «Ωχρός θάνατος των Σαρακηνών»)

Ο Νικηφόρος Φωκάς υπήρξε ο αυτοκράτορας που έκανε ξανά την Κωνσταντινούπολη κοσμοκράτειρα. Ήταν ο χαρισματικός στρατηγός με μεγάλη εμπειρία στα πεδία των μαχών και εξαίρετος πολιτικός που αναδύθηκε στο θρόνο των Ελληνορωμαίων σε χρόνους ανελέητων παγκόσμιων ανακατατάξεων, θυελλωδών πολιτικών αναμετρήσεων και θρησκευτικών συγκρούσεων μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλάμ αλλά και ανάμεσα στους Χριστιανούς της Δύσης και της Ανατολής.. 

 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.... 

 Με την έναρξη του 962 μ.Χ. κατευθύνθηκε στην Κιλικία οδηγώντας πολυάριθμο στράτευμα. Πέρασε τις Κιλίκιες Πύλες (κλεισούρες και στενώματα της οροσειράς του Ταύρου καταλαμβάνοντας διαβάσεις και συνοριακά φυλάκια. Από κει οι Ρωμηοί ξεχύθηκαν στην πεδιάδα της Κιλικίας. Οι Σαρακηνοί δεν μπορούσαν ν' αντιπαρατεθούν σε τόσο πλήθος αντιπάλων, ειδικά σε πεδινό έδαφος, γι' αυτό κλείσθηκαν στις οχυρωμένες πόλεις τους. Το σύμπλεγμα αυτό των οχυρώσεων αποτελούσε την αμυντική γραμμή των Αράβων στα σύνορα με την αυτοκρατορία. Ήλκαν την κατασκευή τους από την εποχή που ανήκαν στους Ρωμηούς και οι μουσουλμάνοι, μετά τις κατακτήσεις τους φρόντισαν να τις συντηρήσουν και να τις ενισχύσουν. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την εκστρατεία αυτή από τους χρονογράφους της εποχής. Υπήρξε πραγματικά κεραυνοβόλα. Κατά τον Αβουλφαράγιο (Άραβα ιστορικό) καταλήφθηκαν 55 φρούρια και πόλεις σε διάστημα 22 ημερών. Κατά τον Λέοντα Διάκονο ο παραπάνω αριθμός ανέρχεται σε 60 πόλεις22. 

HS NIKIFOROS FOKAS - Φ/Γ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ F466

Οι Ισραηλινοί υποκλίθηκαν στη ελληνική Πολεμική Αεροπορία (φωτο)

Σε μια κίνηση μεγάλης τιμής αλλά και συμβολισμών σε πολλαπλά επίπεδα, η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ απέδειξε και έμπρακτα τη βαθιά εκτίμηση που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες ιπταμένους και τις επιχειρησιακές ικανότητες του Κλάδου των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εν γένει, φιλοξενώντας αριθμό ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών σε αεροπορική βάση που δεν είχε πατήσει «ξένο πόδι» από το 1956, τη χρονιά της Κρίσης στο Σουέζ, όταν είχαν υποδεχθεί μαχητικά αεροσκάφη Mystere της Dassault, της γαλλικής Αεροπορίας!

Προσευχή Αγίου Κυπριανού – Διαλύουσα τα Μάγια                 Ο Άγιος Ιερομάρτυς Κυπριανός

Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών ο κρατών καί κυβερνών τά πάντα, Άγιος καί δεδοξασμένος υπάρχεις. Διό Βασιλεύ τών Βασιλευόντων καί Κύριε τών Κυριευόντων δόξα σοί. Ο καθήμενος εν τώ φωτί τώ απείρω καί απροσίτω βροτοίς, όπερ είδον δυνάμεις χιλιάδες καί μυριάδες Αγίων Αγγέλων καί Αρχαγγέλων. Σύ γιγνώσκεις τά κρύφια του ταπεινού δούλου σου Κυπριανού. Ότι ουκ εγίγνωσκον πρότερoν τά σά θαυμάσια Κύριε παντοδύναμε. Σύ ει μόνος Κύριος Ιησούς Χριστός ο Θεός ημών.
Ο ευδοκήσας εξ αναξίου γενέσθαι μέ άξιον καί συζησάμενος τώ εν σοί πόθω καί αγάπη πρός ακοήν τών Αγίων σου Αποστόλων καί Ιερομαρτύρων καί πάντων σου τών Αγίων.

Ρουμανία: Γυναίκα Μουσουλμάνα Τάταρη Τουρκάλα πρωθ/γός!


Όλες οι ενδείξεις και τα στοιχεία συντείνουν στο ότι η Ρουμανία ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση. Μια χώρα όπου το 86% είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και το 4,5% Καθολικοί, ετοιμάζεται να ανεβάσει στον πρωθυπουργικό θώκο την οικονομολόγο Σεβίλ Σαϊντέχ, μια γυναίκα μουσουλμανικού θρησκεύματος, το οποίο αντιπροσωπεύει το 0,3% του πληθυσμού μόλις!

Auto-GCAS: Απαραίτητος «Φύλακας Άγγελος» για τα Ελληνικά F-16Ραντάρ AESA, ατρακτίδια υπερύθρων Sniper, Link-16, ενσωμάτωση νέων όπλων είναι συνήθως ο κεντρικός πυρήνας των αναφορών στο ζωτικής σημασίας, για την ΠΑ και την άμυνα της χώρας, πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του στόλου των ελληνικών F16.
Ωστόσο,ένα νέο σύστημα που καθίσταται διαθέσιμο με το πρόγραμμα εκσυχρονισμού των F16 δεν έχει στόχο να μετατρέψει το αντίπαλο αεροσκάφος σε μια κατερχόμενη μπάλα φωτιάς, αλλά να σώσει την ζωή του χειριστή και φυσικά το ίδιο το αεροσκάφος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...