Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Χρονια Πολλα σε ολους τους Ελληνες, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Αγαπητοί φίλοι και συνελληνες,
σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη. Εύχομαι η νέα χρονιά να σας φέρει ότι ποθει ο καθένας σας σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο και πάνω από όλα η Μεγάλη Πατρίδα μας να βγει από το αδιέξοδο που την έχουν ωθήσει οι διεθνείς κερδοσκόποι και τα ανθελληνικά κέντρα που επιθυμούν τον κατακερματισμό της και την εξουθένωση ενός εκάστου εξ'ημων.

Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αντιμετωπίσει στα διάβα των χιλιετιών της ύπαρξης μας εχθρούς πολύ χειρότερους από τους σημερινούς, από τον Ξέρξη ως το Χίτλερ. Συνεχίσαμε να υπάρχουμε και να μεγαλουργουμε παρολες τις εισβολές, τους πολέμους και τις κατοχες.


Κανένας από αυτούς δεν μας εμπόδισε να δημιουργήσουμε τις μεγάλες Αυτοκρατορίες-Κοσμοκρατοριες μας Μινωική, Μυκηναϊκή, Αλεξανδρινή-Ελληνιστική, την υπερχιλιετη Βυζαντινή και τους αντίστοιχους μεγάλους πολιτισμούς, φτάνοντας μέχρι το έπος του 1940 και την αποφασιστική μας συμβολή στην Νίκη επί του φασιστικού τέρατος.

Εδώ γονάτισαν οι φασιστικές ορδές των Χίτλερ και Μουσολίνι, εδώ θα γονατίσουν οι εχθροί της Ευρώπης χρηματανθρωποι του Βερολίνου και των Βρυξελλών. Φτάνει μόνο να κρατήσουμε τις σημαίες ψηλά όπως και τα όνειρα και τις επιδιώξεις, τόσο του Έθνους όσο και τα προσωπικά μας ζωντανά και το κυριότερο: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!


Γεωργιος Παπασημακης
ereunitiko.blogspot.com 
papasimakis@yahoo.gr

   
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...