Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Γερμανία: Εκεί γίνεται ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ… ναι στη Bundeswehr

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Γερμανία, μετά τις καταγγελίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό Der Spiegel, για βίαιη, σαδιστική και υποτιμητική συμπεριφορά ανωτέρων, ακόμα και με σεξουαλικές απολήξεις, στο στρατόπεδο του Pfullendorf, στο νοτιοδυτικό ομόσπονδο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης (Baden-Württemberg), όπου εκπαιδεύονται στελέχη του υγειονομικού που αναλαμβάνουν υπηρεσία με νοσοκομειακά οχήματα.
Η εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει διάφορα «τελετουργικά», όπως η γύμνωση των εκπαιδευόμενων, με τους ανώτερους να τους βιντεοσκοπούν, ενώ έβαζαν ταμπόν στον πρωκτό ανδρών και γυναικών κατά τη διάρκεια ασκήσεων και τους φωτογράφιζαν… και άλλες πολλές ανωμαλίες.

Η έρευνα γι’ αυτούς τους επικίνδυνους ανώμαλους του κοινού ποινικού δικαίου, ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από καταγγελία νεαρής που εκπαιδευόταν, για τις ανωμαλίες κάποιων αρρωστημένων εγκεφάλων, ενδεχομένως και νοσταλγών άλλων εποχών… ναι, για «ναζιστικά χούγια» μιλάμε.
Το χειρότερο είναι ότι η ηγεσία γνώριζε από το 2015 λόγω καταγγελιών, αλλά… δεν το πίστευε, με το υπουργείο Άμυνας να δηλώνει σοκαρισμένο και την υπουργό να προσπαθεί να βγάλει άκρη, καθώς αναμένονται και άλλες αποκαλύψεις καθώς η έρευνα προχωρά. Μην ξεχνάμε, η συζήτηση αφορά την «χώρα-ηγέτη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: