Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ GIF

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ GIF
ΕΙΚΟΝΑ GIF
Για να φτιάξουμε μια εικόνα GIF επιλέγουμε 10 περίπου εικόνες jpg ίδιας αναλογίας και ίδιων διαστάσεων και τις ανεβάζουμε στο GIFMAKER.ME μετά βάζουμε τα δευτερόλεπτα εναλλαγής μεταξύ των εικόνων μέσα σε ένα πλάισιο που γράφει από πάνω του Annimation speed και μετά πατάμε το κουμπί Create GIF animation για να δημιουργηθεί η εικόνα GIF. Μετά από αυτό το βήμα πατάμε λίγο πιο κάτω το link που γράφει Download thiw GIF για να κατέβει στον φάκελοdownloads του υπολογιστή μας το τελικό αρχείο της εικόνας GIF.
Μετά ανεβάζουμε την εικόνα σε ένα λεύκωμα στο google+ και παίρνουμε το link της με κάνοντας δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και το βάζουμε στον παρακάτω κώδικα στη θέση του link με τα μώβ γράμματα. Καλό θα ήταν να βάλουμε και τις διαστάσεις τις εικόνας αντικαταστώντας τα γαλάζια νούμερα. Για περισσότερες λεπτομέριες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


<a href="http://myphotos77.imgur.com/" target="_blank"><img src="https://lh6.googleusercontent.com/-4ZaE-3TmS3c/U3pRb1dujAI/AAAAAAAALjg/vQnGwr44vKk/w240-h180-no/GREEK+ISLANDS+4X3-A.gif" border="0" width="240"  height="180" alt="GREEK ISLANDS"/></a>
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...