Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΕΙ ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ...!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι - Πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε βολές με πραγματικά πυράΣυναγερμός σήμανε το πρωί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου βρέθηκε η στρατιωτική ηγεσία, παρακολουθώντας με προσοχή την νέα τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι.

Το πρωί της Παρασκευής, ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και πραγματοποίησε βολές, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.


Σύμφωνα με το militaire.gr, το τουρκικό σκάφος παρακολουθείται στενά από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού.

Όλα ξεκίνησαν από τη NAVTEX που εξέδωσε χθες η τουρκική πλευρά, που δέσμευε τις περιοχές γύρω από το βορειοανατολικό Αιγαίο για την πραγματοποίηση ασκήσεων.

Η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, απάντησε με δική της NAVTEX στην οποία αναφερόταν ότι δεν είναι η Τουρκία υπεύθυνη για να «κόψουμε» το Αιγαίο και να κάνουν ασκήσεις.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε την άσκηση και στη συνέχεια αποχώρησε

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας που γίνεται εκεί. Στην ίδια διάσκεψη συμμετέχουν ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Τούρκος ΥΠΕΞ. enikos.gr

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: