Πανέτοιμη η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Κομοτηνής για την είσοδο της στην Κωνσταντινούπολη!

ΣΕ ΧΡΟΝΟ – ΡΕΚΟΡ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

ΣΕ ΧΡΟΝΟ – ΡΕΚΟΡ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ
Έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση του Τμήματος ΧρονικώνΕτοιμοτήτων της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη από τη Γενική Επιθεώρηση του ΓΕΣ.
Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης του Τμήματος, η οποία εκτελέσθηκε χωρίς προειδοποίηση ώστε να εξαχθούν ρεαλιστικά συμπεράσματα, εφαρμόσθηκαν στο σύνολό τους όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο επικεφαλής ταξίαρχος της ομάδας επιθεωρητών που έχει συστήσει για αυτό τον σκοπό το ΓΕΣ, πήγε απροειδοποίητα στην μονάδα τα χαράματα και σήμανε συναγερμό.
Αμέσως πήραν «φωτιά» τα άρβυλα και αξιωματικοί και στρατιώτες κατάφεραν αυτό που πολύ λίγες ανάλογες μονάδες καταφέρνουν σε ολόκληρό το ΝΑΤΟ: να είναι όλα έτοιμα σε χρόνο ρεκόρ.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ το χρονικό περιθώριο που δίνεται είναι στις 4 ώρες για να βγει μια μονάδα στους χώρους διασποράς, αξιωματικοί και στρατιώτες είχαν τα πάντα έτοιμα και ήταν στις θέσεις τους σε μόλις 2,5 ώρες!

Όπως αναφέρεται σχετικά και στην ενημέρωση του ΓΕΣ:
«Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του Σχηματισμού, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό».
http://www.koutipandoras.gr/article/ektakth-epixeirhsiakh-aiologhsh-teowrakismenhs-taiarxias-sthn-komothnh

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις