Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ο Πάνος Καμμένος στον Λευκό Οίκο

Στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Ο Πάνος Καμμένος στον Λευκό Οίκο
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Στην καθιερωμένη πανηγυρική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο, στις 24 Μαρτίου, την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Ετσι ο κ. Καμμένος θα είναι ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα που θα συναντήσει την αμερικανό Πρόεδρο Ντόλαντ Τραμπ.

Κατ΄ιδίαν συνάντηση του κ. Καμμένου με τον νέο πλανητάρχη δεν προβλέπεται, αφού είθισται (λόγω πρωτοκόλλου) ο αμερικανός πρόεδρος να δέχεται μία ομάδα ομογενών (ανάμεσά τους και ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος), μετά την τελετή, η οποία προβλέπεται πως θα είναι πανηγυρικού χαρακτήρα και αναμένεται σ΄αυτήν ο κ. Τραμπ να αναφερθεί με καλά λόγια για την Ελλάδα, για τους κοινούς αγώνες των δύο συμμάχων χωρών για την δημοκρατία, την ελευθερία κτλ.

Στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και παρέλαση (με τη συμμετοχή και ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς) τιμώμενο πρόσωπο θα είναι αυτή τη χρονιά (Grand Marshal) ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης (πέρυσι ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης). Κάποιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι δήθεν οι αμερικανοί ενοχλήθηκαν που ο κ. Σαββίδης (λόγω καταγωγής) θα είναι και το τιμώμενο πρόσωπο στη Νέα Υόρκη, δεν ευσταθούν.

Νίκος Χασαπόπουλος
Newsroom ΔΟΛ
in.gr
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...