ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 23-4-2017.

Η παγκόσμια εξουσία είναι πολύπλοκη και ακριβή υπόθεση. Θέλει βολικές συμμαχίες, έλεγχο των οικονομικών μηχανισμών και ενεργειακή αυτοτέλεια. Δεν είναι όμως ούτε καθαρή ούτε νόμιμη υπόθεση, αφού στηρίζεται στην ενίσχυση αυθαιρέτων κρατών και προθέσεων, υποδουλώνοντας ελεύθερα έθνη. Η ελευθερία τού Έθνους προϋποθέτει την φυλετική συνοχή και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα αποκλειστικό την διαιώνιση και την ισχύ τής Εθνικής Κοινότητας. Αυτή ακριβώς είναι η απάντηση τού Ελληνισμού στην παγκοσμιοποίηση.

Η νέα σιωνιστική τάξη πραγμάτων θέλει την απομείωση των φωνών αντίστασης και την αλλοτρίωση τής κρατικής οντότητας. Επιδιώκει την αποσύνδεση τού κράτους από την φυλετική του φυσιολογία και από τις Παραδόσεις του. Να γίνουν οι πολιτείες πολυεθνικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και η κοινωνία ένας εσμός που παραδίδει τον πλούτο της, πνευματικό και υλικό, στην διαχείριση των παγκόσμιων τοκογλύφων και των στρατών τους.

Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου πέσανε στα τέσσερα εμπρός στο αντίχριστο νεοταξικό κτήνος, εκτελώντας όλες του τις επιθυμίες. Φτάσανε στο σημείο να στραφούν ενάντια στο Θεό και τούς φυσικούς νόμους. Συντάξανε έναν ακόμη ανήθικο νόμο που παρέχει σε αλλοδαπούς εισβολείς την ελληνική ιθαγένεια αντί τής φοίτησης σε κάποιο ελληνικό σχολείο. Χαρίζουν δηλαδή την ελληνικότητα που αντιστοιχεί στην βιολογική πραγματικότητα τού ελληνικού αίματος, κατά παράβαση πάσης νομικής και λογικής αντίληψης. Διότι η ιθαγένεια συνδέεται αποκλειστικά με την εθνική καταγωγή, σε αντιδιαστολή με την υπηκοότητα που παρέχουν τα αποικιακά κράτη στους πολίτες τους.

Το έγκλημα τής παρά φύσει ελληνοποιήσεως αλλοδαπών είναι πολλαπλό και διαρκές. Η Ελλάς έχει γίνει χώρος αποθηκεύσεως ανθρωπίνων ψυχών που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες, με παράδοση ανθελληνισμού στις πατρίδες τους. Μεταξύ των λαθρομεταναστών και ουχί νομίμων μεταναστών που επιβλήθηκαν στην ελληνική κοινωνία, μπορεί κανείς να βρει ισλαμιστές, ασιάτες, αφρικανούς, αλλά ελάχιστους ευρωπαίους και χριστιανούς. Βρίσκεις δηλαδή ανθρώπους με ροπή στην επιβολή βίαιων ηθών, στην εκτέλεση ξένων εντολών, στην αρπαγή ελληνικών εδαφών.

Γιατί λοιπόν οι δημοκράτες πολιτικοί αποδίδουν δικαιώματα ελληνικότητας στους λαθραίους στρατιώτες που απαρτίζουν τον δούρειο ίππο τού σιωνιστικού νεοταξισμού; Το κάνουν διότι είναι δολοφόνοι τού Ελληνισμού, εχθροί του που εκτελούν πληρωμένο συμβόλαιο τού παγκοσμιοποιητή τυράννου, τού διεθνούς σιωνιστή σατανά. Είναι ένα ακόμη τερατούργημα κοντά σ’ αυτό τής ομοφυλόφιλης διδαχής και τής πωλήσεως τής εθνικής μας περιουσίας εις χείρας των μισελλήνων. Και έχουν το θράσος να κάμουν πόρνη την ρωμιοσύνη, δίχως να έχει αυτή τούτη η ρωμιοσύνη το δικαίωμα αρνήσεως τού εγκλήματος και καταπολεμήσεως τού εγκληματία.

Τα γεωπολιτικά παιχνίδια ωστόσο και οι αντιπαροχές στο επίπεδο των διεθνών συμμαχιών συνεχίζονται αδιαλείπτως. Οι δυνατοί ρυθμίζουν την πολιτική τους συμπεριφορά σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Συμφέροντα που τούς οδηγούν στην αντιμετώπιση μορφωμάτων τύπου Τουρκίας με την οποία ολίγον πρωτύτερα είχαν συζητήσεις. Διότι ναι μεν θέλουν οικονομικά οφέλη, αλλά τα παίρνουν δίχως εκπτώσεις. Το είδαμε τούτο, όταν οι Ρώσοι δώσανε στρατιωτικές απαντήσεις και πλήγματα σε μια Τουρκία που επιδιώκει μέσω τής Αλβανίας να αναστήσει τον οθωμανισμό της. Την ίδια στιγμή η Ρωσία τού Πούτιν και η Αμερική τού Τραμπ διεκδικούν κάθε μια για λογαριασμό της την εξοπλιστική ενίσχυση τού ελληνικού στρατού.

Έναντι των πάσης λογής γεωστρατηγικών ελιγμών και συσχετισμών, υπάρχει η Ελλάς των Πιστών, των Πατριωτών και Εθνικιστών Ελλήνων. Είμαστε εμείς οι συνεχιστές τής Εθνικής μας Παράδοσης και χτίστες τής νέας, ανδρείας και ισχυρής Ελλάδος. Θέλουμε μια συμπαγή, μια φυσιολογική και φυσική Πατρίδα. Θέλουμε να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας ακέραιη και ακόμα πιο μεγάλη. Φυσιολογική Ελλάς είναι η Ελλάς που στηρίζεται στους Νόμους τού Θεού και τής Φυλής. Διαιώνιση τής Ράτσας και εξάπλωση τού Έθνους σε ολάκερες τις κοιτίδες όπου απλώνονται ίχνη ιστορικά και πληθυσμιακά ελληνικά.

Η Ελλάς είναι η Πατρίς τής Αληθείας και τού Πολιτισμού. Είμαστε Έθνος Ορθόδοξο και έχουμε ιερό καθήκον να δομήσουμε έναν νέο πολιτισμό δημιουργικότητας, κατανικώντας τον σκοτεινό νεοταξισμό. Είμαστε Ελεύθερο Έθνος και η εθνική μας περιουσία είναι στοιχείο εθνικής αναπτύξεως. Οι πόροι τής Ελλάδος δίδουν ώθηση στην εθνική εργασία, στην εθνική οικονομία, στην εθνική άμυνα. Οι δε συμμαχικές μας σχέσεις εξυπηρετούν την αυτοτέλεια και την ενδυνάμωση τής Πατρίδος.

Στο εσωτερικό μέτωπο, το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα πρεσβεύει μια αμιγώς εθνικιστική διακυβέρνηση. Οι δυνάμεις τού Βασιλέως, τής Εργασίας, τού Ελληνικού Στρατού και τής Ελληνοορθοδοξίας είναι εταίροι μας στην κατεύθυνση τής ενότητος και τής συστρατεύσεως τού ελληνικού λαού στον κοινό σκοπό. Ο κοινός σκοπός μας είναι ο κοινοτικός τρόπος ανάπτυξης τού Ελληνικού Έθνους με γνώμονα την θωράκιση τής εθνικής μας ασφάλειας και την γεωπολιτική πραγματικότητα τής Ελλάδος ως Μεγάλης Δυνάμεως. Αλληλεγγύη, κοινά ιδεώδη, άντληση φυσικών πόρων, παραγωγή και νόμισμα εθνικό, τροφοδοσία και άμυνα σε επάρκεια. Πίστη στο Θεό. Διοίκηση ελληνική από τα σπλάχνα τής Φυλής μας.

Στο εξωτερικό μέτωπο η ροπή των διεθνών συμφερόντων και οι κοινές Παραδόσεις αποτελούν δύο συνιστώσες που συναπαρτίζουν την κοινή συνισταμένη τής εθνικής μας πολιτικής. Τα μορφώματα που εδράζονται επάνω σε σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη και σε ζώνες προστασίας τής εθνικής μας ασφάλειας θα καταπέσουν και θα εκλείψουν οριστικά. Ομοίως όσοι βλέπουν βαλκανικές ομοσπονδίες και ψεύτικες μειονότητες δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να γίνουν σύμμαχοι τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.

Η Ελλάς όσο δεν δέχεται να εμπλακεί σε ξένους πολέμους, άλλο τόσο διεξάγει τον καλό πόλεμο για να απολαύσουν ελληνική πατρίδα τα αδέρφια μας από την Αδριατική Θάλασσα και την Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο, την Ιωνία και τον Πόντο. Η Ρωσία είναι ένας καλός σύμμαχος επί παραδείγματι, εφόσον αποδέχεται τις ελληνικές διεκδικήσεις δικαίου. Η Ρωσία άλλωστε είναι ένας παράγοντας που δεν έχει μονάχα Παραδόσεις που τής έχει δώσει το Ελληνικό Έθνος, αλλά επιπλέον εδάφη που τής αποσπάστηκαν εκ τής εκλιπούσης κομμουνιστικής σοβιετίας σε κάποια τεχνητά μορφώματα. Η συνεργασία μας επί ίσοις όροις είναι καλή και σωστή, με τελικό σκοπό την αποκατάσταση τής Μεγάλης Ελλάδας.

Τοκογλύφοι και Τουρκία, παγκοσμιοποίηση και βαρβαρισμός είναι δύο εμπόδια για την ελεύθερη ανθρωπότητα. Η ιστορική δικαιοσύνη και η αυτοδιάθεση των λαών είναι μονόδρομος για έναν κόσμο με σεβασμό στην εθνική ταυτότητα και τις σχέσεις ειλικρινείας μεταξύ των λαών. Οι παλαιοί διεθνείς οργανισμοί συνιστούν βάρος που πρέπει να εκλείψει. Στη θέση τους να αρθεί ένας χριστιανικός και εθνοκεντρικός συμμαχικός άξονας ενάντια στον νεοταξισμό και τούς εταίρους του. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς έχει την ευλογία τού Θεού να απλώσει την αρμονία στο περιβάλλον της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις