Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Γυμναστική με βάρη στο σπίτι με απίστευτα αποτελέσματα!

Την εποχή της κρίσης η μείωση των εξόδων αποτελεί μονόδρομο για την πλειονότητα των συμπατριωτών μας. Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε μια σειρά βίντεο ώστε να βοηθήσουμε στην προώθηση της εκγύμνασης στο σπίτι.

Ο λόγος όμως δεν είναι μόνο η οικονομία. Πόσες φορές κάποιος που είναι μέλος σε κάποιο γυμναστήριο δεν προλαβαίνει πολλές φορές να πάει, χάνοντας έτσι αρκετές προπονήσεις και την απαραίτητη πρόοδο που επιθυμεί να επιτύχει. Στην περίπτωση αυτή, η εκγύμναση στο σπίτι, είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα του προγράμματος που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.


Είναι επίσης κάποια μέρη του προγράμματος πχ. οι ημέρες των κοιλιακών που ακόμα και να μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το γυμναστήριο, είναι προτιμότερο να κάνει τις ασκήσεις στο σπίτι. Οι ασκήσεις εδάφους απαιτούν συγκέντρωση και ηρεμία, παράγοντες που δεν υπάρχουν στα πολυσύχναστα και θορυβώδη γυμναστήρια.

Κλείνοντας θα τονίσω ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΤΑΣΗ ΚΛΠ.

Επίσης, οποιαδήποτε άσκηση και να κάνουμε πρέπει να ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. Μη ορθή εκτέλεση των ασκήσεων οδηγεί αντί για καλύτερη υγεία στην ασθένεια και τον τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευόμαστε τους ειδικούς.

Τέλος, επειδή πολλά λέγονται στο διαδίκτυο, ακόμα και προώθηση ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, πρέπει να τονίσω ότι η χρήση τέτοιων ουσιών είναι απολύτως ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΙΚΤΡΟ ΤΡΟΠΟ.

Σε τι θα ωφελούσε πχ κάποιον να αποκτήσει λίγους παραπάνω μυς, οι οποίοι από ένα σημείο και μετά είναι ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ, με αντάλλαγμα να αποκτήσει πολύ σύντομα ΚΑΡΚΙΝΟ των όρχεων, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΝΕΦΡΑ, ΚΛΠ.

Καλή επιτυχία

Γεώργιος Παπασημάκης        
www.papasimakis@blogspot.com
papasimakis@yahoo.gr


Δείτε τα βίντεο>>

  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: