Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Εξοπλίζουν διαρκώς οι Τούρκοι τους Αλβανούς στα πλαίσια περικύκλωσης της Χώρας μας. Χρησιμοποιούν επίσης την Αλβανία ως πολιορκητικό κριό του τουρκισμού και του ισλαμισμού στα Βαλκάνια, μαζί με Κόσοβο και Βοσνία

Χάρτης της ενιαίας Ηπείρου. http://www.tribune.gr

Άμεση η ανάγκη ενδυνάμωσης των προς σταθμευμένων βορρά στρατευμάτων μας. Επίσης Πολεμική Αεροπορία και Στόλος να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενο πλήγμα και από βορειοδυτικά. 


Ναι μεν η Αλβανία δεν έχει τη δύναμη να πλήξει καίρια το Στρατό μας, μπορεί όμως με τη βοήθεια των Τούρκων να εμπλέξει εκεί δυνάμεις μας που θα είναι απαραίτητες στη Θράκη σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που θα καταφέρουν οι Τουρκαλβανοί θα είναι η απελευθέρωση της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου μας καθώς και η αυτοδιάθεση των Νοτιών Αλβανών (τόσκηδων) που είναι στην πλειονότητα τους φιλικά (και φυλετικά) προσκείμενοι στον Ελληνισμό.

Γεώργιος Παπασημάκης

www.ereunitiko.blogspot.com

papasimakis@yahoo.gr 


διαβάστε το άρθρο εδώ>>     Η Τουρκία παρέδωσε στην Αλβανία 23 ελικόπτερα τύπου Atak- εγχώριας παραγωγής

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις παρέδωσαν στην Αλβανία 23 ελικόπτερα τύπου ATAK, τα οποία έχουν παραχθεί από την τουρκική πολεμική βιομηχανία.

Ο εξοπλισμός και η τεχνολογία των νέων ATAK είναι νέας γενιάς και παρουσιάζει την υψηλή ικανότητα ελιγμών, όπως έχει διαπιστωθεί από την υποστήριξη που παρείχαν στον τουρκικό στρατό κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατά των μαχητών της αυτονομιστικής οργάνωσης του PKK, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Το ελικόπτερο διαθέτει προηγμένο σύστημα ανίχνευσης των τρομοκρατών και κατά τη διάρκεια της νύχτας (θερμικός εντοπισμός).

Τα ελικόπτερα αυτά έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένοπλες επιχειρήσεις αφού διαθέτουν σύστημα οκτώ τηλεκατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων τύπου ‘Mizrak’, 12 τηλεκατευθυνόμενους του τύπου   ‘CIRIT’, 2 πυραύλους του τύπου ‘STINGER’ και 500 βλημάτων.

Το ελικόπτερο είναι πληρώματος δύο ατόμων και το σκάφος είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες του τύπου «LHTEC CTS800-4A Turboshaft», 1360 ίππων έκαστος.

Επίσης, το τουρκικό ελικόπτερο τρέχει με μέγιστη ταχύτητα 288 χλμ/ώρα και με μέγιστο βάρος πτήσης 5 τόνων, ενώ μπορεί να διανύσει χωρίς τροφοδότηση (αυτάρκεια) 556 χιλιομέτρων. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: