Αισθάνθηκε την καυτή ανάσα Παυλόπουλου και τα μαζεύει τώρα ο Έντι Ράμα


IMG_0941IMG_0945

Όπισθεν ολοταχώς από τον πρωθυπουργό του αλβανικού καθεστώτος Έντι Ράμα μετά την ομιλία-ορόσημο του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στο δείπνο προς τιμήν του Εμμανουέλ Μακρόν. Ο κολλητός του Τζορτζ Σόρος παραδέχθηκε οτι η καλλιέργεια κλίματος ανθελληνισμού έχει εξοργίσει την Ελλάδα και οτι, σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, θα επιδιώξει να ηρεμήσει την… Ελλάδα, με την οποία δεν επιδιώκει, όπως δήλωσε, αντιπαράθεση.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατευνάσουμε τους γείτονές μας και να συνειδητοποιήσουν ότι στην Αλβανία υπάρχει μόνο ο σεβασμός για καλή γειτονία, όπως και για όλους όσους ζουν σε αυτή τη χώρα, ως πολίτες αυτής της χώρας με μια άλλη εθνικότητα» ήταν η δήλωση του στην κρατική τηλεόραση, συμπληρωνοντας: «Θα κάνουμε τα μέγιστα με συγκεκριμένα παραδείγματα φροντίδας, προσοχής και κατανόησης με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, η οποία για μένα αλλά και για όλους εμάς είναι ένα μεγάλος πλούτος».

Είναι ορφανές οτι το αλβανικό καθεστώς αντιλαμβάνεται οτι ούτε ζωγραφιστό δε θα δει την Ευρωπη, όσο συνεχίζει τις αθλιότητες έναντι της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Τα μηνύματα άλλωστε που δέχεται η πλευρά Ράμα από τη Δύση είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά, αφού έχει γίνει σαφές οτι η συνεχιζόμενη προκλητικότητα του καθεστώτος, οι στενές σχέσεις με το βαθύ κράτος Ερντογαν και οι διασυνδέσεις με παρακρατικά αποσταθεροποιητικά στοιχεία αποτελούν κόκκινο πανί για τη Δύση.

Μια Δύση που ταυτίζεται ολοένα και περισσότερο με τις ελληνικές θέσεις, χάρη στην έντεχνη και μεθοδική στρατηγική του Προέδρου Παυλόπουλου και του έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.

infiltr8or

https://olympia.gr/2017/09/09/%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις