Με «νόημα» το Ηχηρό το μήνυμα του Στρατηγού Φράγκου για την Ημέρα των Ε.Δ!


 


Χωρίς να μασήσει τα λόγια του (δεν τον συνηθίζει άλλωστε) ο Στρατηγός Φράγκος έστειλε το δικό του Ηχηρό  μήνυμα  για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων !
Ο Στρατηγός  δεν ανησυχεί αφού γνωρίζει οτι οι Ένοπλες Δυνάμεις Αγρυπνούν σε Θράκη και νησιά αλλά δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω ,στέλνοντας  μήνυμα και στο Εσωτερικό και Ειδικά σε αυτούς που λοιδορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να τους παρέχουν τα απαραίτητα !
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας αγρυπνούν σε Θράκη και Αιγαίο με πίστη στην Παναγία μας. Γιορτάζουν σήμερα παρ΄ότι
λοιδορούνται , στερούμενες ακόμη και τα χρειώδη για να διασφαλίζουν την εθνική μας ακεραιότητα και ασφάλεια.
Δίχως να επηρεάζονται από την σήψη των μονίμως «γνωστών-αγνώστων», που στο όνομα της δημοκρατίας και  με την ψευδεπίγραφη επίκληση αποκατάστασης των, συστημικώς στα χρόνια της κρίσης, καταπατηθέντων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λειτουργούν ως «Εφιάλτης» που ανοίγει «Κερκόπορτες».
Η Υπέρμαχος Στρατηγός σκέπει την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της διαχρονικά.  Έλληνες αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες κρατήστε ψηλά τη σημαία που κουβαλά Σταυρό, Πατρίδα και Αίμα ηρώων μέσα της. Χρόνια πολλά»


http://veteranos.gr/noima-ichiro-minyma-tou-stratigou-fragkou-gia-tin-imera-ton-e-d/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις