Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Διείσδυση στην αστυνομία του Βερολίνου Τούρκων και μουσουλμάνων που έχουν διασυνδέσεις με το έγκλημα


«Δεν είμαι ο μεγαλύτερος. Αυτός είναι ο Αλλάχ. Εγώ δεσμεύτηκα για ένα καθήκον: να δουλεύω για τον Θεό» Αυτά γράφει ο Mohamed Hasan El-Zein. (Δεν δεσμεύτηκε να υπηρετεί το «νόμο», το «κράτος», την «δημοκρατία» ή τον «πολίτη», αλλά τον «Αλλάχ». Ουδείς ενοχλείται. Αν κάποιος αστυνομικός έλεγε ότι δεσμεύτηκε να δουλεύει για τον «Ιησού Χριστό» ή το «γερμανικό έθνος» να είστε σίγουροι ότι θα είχαν πέσει να τον φάνε)  
Τούρκος, ανεψιός του σημαντικότερου αφεντικού της μουσουλμανικής εγκληματικότητας είναι τώρα αστυνομικός του Βερολίνου.
Μία φοιτήτρια και blogger μετά από έρευνα, διαπίστωσε ότι ο ανιψιός ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα των αφεντικών του εγκλήματος στη Γερμανία είναι τώρα μέλος της αστυνομίας του Βερολίνου.
Ο ανιψιός ονομάζεται Mohamed Hasan El-Zein και ο θείος Mahmoud Al-Zein (γνωστός με το όνομα "πρόεδρος του Βερολίνου").
Ακούγεται σαν αστείο, ή μάλλον τραγικό, αλλά ο Σαραζίν (μέλος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και στέλεχος της γερμανικής κεντρικής τραπέζης, που έκανε «πάταγο» το 2010 με το βιβλίο του με τίτλο : «Η Γερμανία αυτοκαταργείται» / “Deutschland schafft”) προέβλεψε αυτό το θέμα το 2014.
 
Ο πρώην Γερουσιαστής Οικονομικών του Βερολίνου Thilo Sarrazin (Θίλο Σαραζίν) επιτέθηκε έντονα στον γερουσιαστή της Αστυνομίας και Εσωτερικών Υποθέσεων του Βερολίνου Φρανκ Χένκελ (CDU). Σε ένα άρθρο του στην "Weltwoche" της Ζυρίχης, ο Sarrazin παραπονέθηκε ότι προτιμούν στην αστυνομία τα άτομα αραβικής και τουρκικής καταγωγής. Αυτή η "παράνομη νέα πρακτική" αποδυναμώνει τα πρότυπα και την ποιότητα της αστυνομίας, είπε.
«Δεν θα παρατηρηθεί αμέσως, αλλά σε δέκα ή είκοσι χρόνια περίπου», γράφει ο Σαραζίν. «Προτιμούνται οι υποψήφιοι για αστυνομική σταδιοδρομία Τουρκικής και Αραβικής καταγωγής». Αυτό σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο «ώστε μακροπρόθεσμα η ποιότητα της αστυνομίας, καθώς και η ομοιομορφία της συμπεριφοράς τους και κατά συνέπεια η εφαρμογή του νόμου να τεθεί σε κίνδυνο».
«Ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων τουρκικής και αραβικής καταγωγής έχει ένα "εγκληματικό παρελθόν", εξηγεί ο πρώην ομοσπονδιακός τραπεζίτης και συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις. Για το λόγο αυτό, μειώθηκαν οι απαιτήσεις για το πιστοποιητικό που βεβαιώνει την έλλειψη ποινικού μητρώου. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να αποδείξουμε ποινικές καταδίκες για τα προηγούμενα δέκα χρόνια κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης, αλλά μόνο πέντε χρόνια. "Με αυτόν τον τρόπο, πρώην εγκληματίες έχουν προσχωρήσει στην αστυνομία στο Βερολίνο».
Ακόμη και η άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας έχει χαθεί ως προϋπόθεση για να γίνει δεκτός κάποιος στην αστυνομία του Βερολίνου. Ένα μεγάλο ποσοστό αιτούντων Τουρκικής και Αραβικής καταγωγής μιλούν μόνο σπασμένα γκέτο-γερμανικά.
Στην αστυνομική εκπαίδευση, οι απαιτήσεις δοκιμών μειώθηκαν σημαντικά για τους αιτούντες τουρκικής και αραβικής καταγωγής, ισχυρίζεται ο Σαραζίν. Αυτό εμποδίζει τα υψηλά ποσοστά αποτυχίας. "Δημιουργήθηκε ένα διπλό πρότυπο, το οποίο όχι μόνο αποβαίνει στο να φέρει σε μειονεκτική θέση τους Γερμανούς εκπαιδευόμενους στην αστυνομία, αλλά μακροπρόθεσμα μειώνει τα συνολικά επίπεδα προσόντων της αστυνομίας του Βερολίνου".
Ο γερουσιαστής του Βερολίνου για εσωτερικές υποθέσεις Φρανκ Χένκελ απέρριψε την κριτική ως «ηλίθια». Αν ο Sarrazin θέλει να επιτεθεί σε κοινωνικά προβλήματα, έχει επιλέξει τον λάθος στόχο με την αστυνομία, είπε στην "B.Z.". Το να απομονώνεις αυτούς τους μετανάστες για να επιτεθείς "σε αυτούς που θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνία μας και να δεσμευτούν να υποστηρίξουν τον νόμο είναι ηλίθιο".
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: