Αμερικανικά F-22 Raptor στη Σούδα όταν ο Τσίπρας ήταν στις ΗΠΑ

Τι γύρευαν τα δυο μαχητικά πέμπτης γενιάς F-22 Raptor που βρέθηκαν στη βάση της Σούδας όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες; Ησυχάστε! Δεν πρόκειται για κάτι «συνωμοτικό», αλλά για ένα θέμα ρουτίνας, μεν, το οποίο αναδεικνύει όμως τη σημασία της εγκατάστασης για τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.
Τα κορυφαία μαχητικά της αμερικανικής Αεροπορίας (USAF), σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μετέβησαν στη Σούδα όπου παρέμειναν επί δύο ολόκληρες εβδομάδες, καθώς αντιμετώπισαν ένα τεχνικό πρόβλημα και έπρεπε να παραμείνουν εκεί, έως ότου φθάσουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά για να επιδιορθωθεί η βλάβη και πετάξουν πάλι για να επανέλθουν στην αποστολή που τους είχε ανατεθεί και βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Αναφορά και στα F-22 Raptor αλλά και στα F-35 Lightning II έκανε η εβδομαδιαία εφημερίδα Deal News σε παραπολιτικό σχόλιο. Προς το παρόν δεν έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε την αναφορά στα F-35, αν και στην περιοχή τα διαθέτουν οι Ιταλοί και οι Ισραηλινοί. Μήπως πέρασαν «για μια καλημέρα», αλλά εμείς δεν το γνωρίζουμε! Ακόμα τουλάχιστον.http://www.defence-point.gr/news/amerikanika-f-22-raptor-sti-souda-otan-o-tsipras-itan-stis-ipa

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις