Συλλυπητήρια Τραμπ στον λαό της Αιγύπτου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αλ Σίσι

Συλλυπητήρια Τραμπ στον λαό της Αιγύπτου
«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τον πρόεδρο Αμπντελ Φάταχ αλ Σίσι της Αιγύπτου για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον λαό της Αιγύπτου μετά την επίθεση εναντίον πιστών και (ανδρών) των δυνάμεων ασφαλείας στο Χελουάν», αναφέρει η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.  
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Aμπντελ Φάταχ αλ Σίσι καταδίκασε την επίθεση ενόπλου σε κατάστημα που ανήκε σε χριστιανό μειονοτικό κι αμέσως μετά κατά κοπτικού ορθόδοξου ναού σε προάστιο του Καΐρου, ενώ εξέφρασε την υποστήριξη της Ουάσιγκτον στο Κάιρο, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τον πρόεδρο Αμπντελ Φάταχ αλ Σίσι της Αιγύπτου για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον λαό της Αιγύπτου μετά την επίθεση εναντίον πιστών και (ανδρών) των δυνάμεων ασφαλείας στο Χελουάν», αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. 

Ο Τραμπ «καταδίκασε την επίθεση και επαναβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στέκουν στο πλευρό της Αιγύπτου απέναντι στην τρομοκρατία».
in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις