Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Η πρώην βουλευτής του Κόμματος των Αλβανοτσάμηδων-PDIU, Μεσίλα Ντόντα, αντέδρασε με την απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών στη Δρόπολη... Εμείς παραθέτουμε βίντεο με τα στοιχεία των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ που διέπραξαν οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Τσάμηδες ενάντια στους κατοίκους της Θεσπρωτίας!

Αλβανία-Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία

Η πρώην βουλευτής του Κόμματος των Αλβανοτσάμηδων-PDIU, Μεσίλα Ντόντα, αντέδρασε με την απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα ακόμη νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών στη Δρόπολη, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η Ντόντα σχολιάζει την αντίδραση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος είπε ότι η απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης  είναι ένα βήμα για «να ηρεμήσουν οι ψυχές των νεκρών». Ρωτά τον Έλληνα υπουργό εάν οι Αλβανοτσάμηδες είχαν ψυχές που τους σκότωσαν και τους άφησαν άταφους.
«Ο Κοτζιάς δήλωσε ότι η απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης για ένα ακόμη νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών στην Αλβανία, είναι ένα ακόμη βήμα για να «ηρεμήσουν οι ψυχές των νεκρών».
Μια ερώτηση έχω,  …για τους  Αλβανοτσάμηδες, είχαν  ψυχή αυτοί που σκοτώθηκαν; Δεν ήταν στρατιώτες, ήταν ένας αθώος  εργαζόμενος πληθυσμός.
Κύριε Υπουργέ, έχουν ψυχή οι τσάμηδες, αυτοί που σκοτώσατε  και τους αφήσατε χωρίς τάφο; Είναι ίδιες οι ψυχές αυτών των ανθρώπων;»
(Στοιχεία από balkanweb.com, facebook)
--

Δεν υπάρχουν σχόλια: