Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Χρονια Πολλα σε ολους τους Ελληνες, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Αγαπητοί φίλοι και συνελληνες,
σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη. Εύχομαι η νέα χρονιά να σας φέρει ότι ποθει ο καθένας σας σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο και πάνω από όλα η Μεγάλη Πατρίδα μας να βγει από το αδιέξοδο που την έχουν ωθήσει οι διεθνείς κερδοσκόποι και τα ανθελληνικά κέντρα που επιθυμούν τον κατακερματισμό της και την εξουθένωση ενός εκάστου εξ'ημων.

Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αντιμετωπίσει στα διάβα των χιλιετιών της ύπαρξης μας εχθρούς πολύ χειρότερους από τους σημερινούς, από τον Ξέρξη ως το Χίτλερ. Συνεχίσαμε να υπάρχουμε και να μεγαλουργουμε παρολες τις εισβολές, τους πολέμους και τις κατοχες.

Πως να φτιαξω blog και να βγαλω λεφτα

Πως να φτιαξω blog και να βγαλω λεφτα No 1-6

πως να φτιαξω blog,δημιουργία blog στο blogger,βιντεο μαθηματα.
 Πως φτιαχνω blog δημιουργια blog-επαγγελματικο βιντεο μαθημα
 πως να φτιάξουμε ένα blog από το μηδέν πως να προσελκύσουμε επισκέπτες και να βγάλουμε χρήματά Νο8
 Πως να φτιάξουμε ένα blog από το μηδέν πως να προσελκύσουμε επισκέπτες και να βγάλουμε χρήματά Νο7

Εδω και μερικές μέρες σκέφτηκα και αποφάσισα να δημιουργήσω δωρεάν μαθήματα τα όποια αφορούν την κατασκευή ενός blog από το μηδέν βήμα προς βήμα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από το blog μας και γενικά από το ιντερνέτ. έτσι λοιπόν ξεκίνησα τα μαθήματα και άρχισα να τα δημοσιεύω περιμένω τα σχολεία σας, επισημαίνω πως αυτά τα βίντεο είναι εντελώς δωρεάν. 

Το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του ΠτΔ Προκοπίου Παυλοπούλου

Militaire.gr: Πεθαίνοντας στη Συρία! Δεν είναι κινηματογραφική ταινία

ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2017!!!ΑΘΗΝΑ 1-1-2017.

Καλή χρόνια με αγάπη, υγεία και ευτυχία. Το νέο έτος 2017 να είναι έτος ορθόδοξο, ελληνικό, ελεύθερο και εθνικιστικό. Ο Θεός να μας ευλογεί πάντα ώστε να πράττουμε έργα καλά και δημιουργικά. Καλή πρόοδο και υγεία στα παιδιά μας, την διαρκή εικόνα τού Χριστού στις ζωές μας. Και στην ιερή πατρίδα μας Ελλάδα εύχομαι να γενεί λαμπρή, ισχυρή και μεγάλη πιο πολύ από κάθε άλλη ιστορική περίοδο. Λευτεριά σε όλους τούς Έλληνες, στα σημερινά μα και στα διευρυμένα σύνορα τής Μεγάλης Ελλάδος. Τα χαμόγελα των παιδιών μας να ανθήσουν και να γεμίσουν τις ζωές μας. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με την ευλογία τού Χριστού και τής Παναγιάς μας και την χάρη των Αγίων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...