Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

20 Ιουλίου 1974 Σωτήρης Μουστάκας: Ο 'Αττίλας' και η ηρωική αντίσταση τ...

ΣΟΦΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΑΘΗΝΑ 11-1-2017.

Το ψευτορωμέϊκο αντιποιείται κατά τρόπο βάναυσο και απαράδεκτο τον χαρακτήρα και τις ιδιότητες τού ελληνικού κράτους. Είναι ένα ελεεινό προτεκτοράτο παντελώς αδύναμο, ένα κατοχικό μόρφωμα στο οποίο πρυτανεύει η αδικία προς τούς πολίτες και η αδικοπραξία στην συμπεριφορά των κρατούντων και συνεργατών τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Άρχουν οι άθεοι και οι απάτριδες, οι δε πόροι τού Έθνους προσφέρονται στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης μαζί με ελληνικές ψυχές.

Συνεπώς το ψευτορωμέϊκο δεν είναι μήτε δυνατή οντότητα μήτε ελεύθερη μήτε νόμιμη προσωπικότητα. Δεν είναι διόλου ελληνικό και πρέπει οπωσδήποτε να ανατραπεί από το Έθνος των Ελλήνων, από ολάκερο τον ελληνικό λαό που διαθέτει Πίστη και Πατριωτισμό. Το αληθινό ελληνικό κράτος διαθέτει οπωσδήποτε σοφία, δύναμη και δικαιοσύνη.

Η Ιερή και Φυσική Ελλάς διαχειρίζεται την πνευματική ευφυΐα προκειμένου να δίδει εθνογνωσία και δεξιότητες στους πολίτες της, ώστε οι δίκαιοι και οι άριστοι να εξασφαλίζουν την αυτάρκεια τής εθνικής κοινότητος και την προκοπή τού λαού. Ασκεί την συνοχή και την δύναμη στο σώμα και την ύλη τού Μαχόμενου Ελληνισμού, θωρακίζοντας τα τείχη τού κράτους από κάθε λογής εισβολείς. Και τέλος ασκεί τούς μηχανισμούς τής δικαιοσύνης επιβραβεύοντας τούς δίκαιους και τιμωρώντας τούς άδικους, φτιάχνοντας κράτος ισάξιο και ισομεγέθες με το Έθνος και την ιστορία του.

Το ψευτορωμέϊκο κράτος τής αστικής δημοκρατίας είναι ένας ανόητος, άχρηστος και επικίνδυνος για την βιωσιμότητα τής ελληνικής ράτσας παρίας. Η διεθνής πραγματικότητα των καλπαζουσών γεωπολιτικών αλλαγών και η διασάλευση τής δημόσιας και τής εθνικής μας ασφάλειας μαρτυρούν την σκληρή αλήθεια. Αλήθεια για την οποία φέρουν βαρεία ευθύνη οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες που έχουν κλειστεί στον μίζερο εαυτό τους και έχουν παραδοθεί στην σαπίλα τής δήθεν προστατευτικής κομματοκρατίας.

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έχοντας παραδώσει τις λαϊκές εξουσίες και τις εθνικές κυριαρχίες στον εσμό των Σταυρωτήδων, δίδει τον ζωτικό χώρο στον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να έρθει η παγκόσμια και αντίχριστη σιωνιστική διακυβέρνηση. Είδαμε τις προάλλες την Ρωσία στις αρχαιρεσίες τού νεοταξικού ΟΗΕ να απομακρύνεται από τον οργανισμό τού Συμβουλίου Ασφαλείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αφού πιο πριν η Ρωσία αποκάλυψε τούς ψεύτικους βομβαρδισμούς των ισλαμοκατεχόμενων πόλεων που δήθεν διέπραξε ο νόμιμος πρόεδρος τής Συρίας Άσαντ και ο συριακός στρατός.

Είναι αυτά τα πολυθρύλητα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρογυρολόγων κατσαπλιάδων που έχουν μολύνει με ασθένειες και εγκληματικότητα τις πόλεις, τα χωριά, ακόμη και τα νησιά στην ακριτική έως σήμερα Ελλάδα. Είναι οι δήθεν πληγέντες από τις συριακές αρχές που έχουν κατασφάξει χριστιανούς και σιίτες και καταφθάνουν με τις ευλογίες και τα μέσα, πλωτά και χρηματικά, από σιωνισμό και Τουρκία στην Ελλάδα για να συνεχίσουν σε βάρος μας το δολοφονικό τους «έργο». Είναι ακόμη εκείνοι οι εξίσου μισθοφόροι ισλαμιστές τρομοκράτες που προέρχονται από χώρες στις οποίες εκτελούνται άνθρωποι μόνον και μόνον επειδή δηλώνουν χριστιανοί.

Την ίδια στιγμή στα νησιά μας ο Ελληνισμός διάγει σε καθεστώς τρόμου. Στην Χίο και σε ολάκερο το ανατολικό Αιγαίο οι ρέμπελοι κυνηγούν τούς Έλληνες, ακριβώς όπως το προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Οι λαθρογυρολόγοι στρατιώτες τής παγκοσμιοποίησης που δεν διστάζουν να σέρνουν μαζί τους παιδάκια ξένα για ασπίδα, βγήκαν ανά τας οδούς καίγοντας και κραδαίνοντας μαχαίρια. Μαζί τους πολεμούν τούς Έλληνες οι αναρχοκομμουνιστοπράκτορες των πρεσβειών που χιμάνε ενάντια στους γονείς που θέλουν τα σχολειά να ανήκουν μονάχα στα καλά ασφαλή ελληνόπουλα. Είναι το Ανατολικό Αιγαίο που ζητάει να υπαχθεί στην νέα τουρκοκρατία μαζί με Θεσσαλονίκη και Θράκη και ολάκερη την Ελλάδα και την Κύπρο Μας ο Ερντογάν με την αναθεώρηση τής Συνθήκης τής Λοζάνης.

Όμως η Ελλάς διοικείται στα χρόνια τα δημοκρατικά και από ετών πολλών από τούς πολιτικούς και οικονομικούς και ευρύτερα θεσμικούς επιγόνους εκείνων που δείχνανε με το δάκτυλο τούς Πατριώτες στους διαχρονικούς κατακτητές. Οι δοσίλογοι αυτοί δεν ήσαν ποτέ πατριώτες, μα πολιτικά ορθοί δημοκράτες που φρόντιζαν να το παίζουν καλά παιδιά για να σωθούν. 

Ω τής ηλιθιότητας ακατανίκητο χάος. Και όμως, οι προδότες ήταν πάντα φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί, άπαντες διεθνιστές και προβατόσχημοι λύκοι που χάιδευαν αυτιά και παίρνανε ματωμένα χρήματα. Κάποιοι μάλιστα το παίζανε και εθνικοσοσιαλιστές, εθνικιστές και πατριώτες, οι οποίοι όμως εντοπίστηκαν εγκαίρως και τιμωρήθηκαν από τον αληθινό Έλληνα, Εθνάρχη, Πατριώτη και Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά. Όμως σήμερα στα σχολειά μας οι σιωνιστές και σιωνιστοπροσήλυτοι διεθνιστές βάζουν θεματικές ενότητες για τούς δήθεν πρόσφυγες και κάνουν γιορτές εθνικές τάχα με εαμίτικα τραγουδάκια, ενώ οι τραγουδιάρηδες συνεργαζόντουσαν και λαμβάνανε οπλισμό και από τούς γερμανούς κατακτητές και από τούς ψευτοσυμμάχους συνκατακτητές…

Η Ελλάς προχωράει μπροστά με την εθνογνωσία και την δημιουργικότητα των Ελλήνων που έχουν δώσει όρκο ιερό σε Χριστό και Ελλάδα. Είναι ένας όρκος που δεν δίνεται μπροστά σε κάμερες καναλιών και κοινοβούλια, αλλά δίδεται επάνω στο προγονικό αίμα και την ζωή των παιδιών μας για τα οποία αν χρειαστεί θα γενούμε ολοκαύτωμα. Ολοκαύτωμα αληθινό όπως ξέρουν να γίνονται οι Έλληνες από τον καιρό των Θερμοπυλών έως το Κιούγκι και από τα βορειοηπειρωτικά βουνά έως την Κύπρο, την Ιωνία και τον Πόντο.

Η Ελλάς χρειάζεται την δύναμη που εκπέμπει μονάχα ένα σιδηρόφρακτο Σώμα Στρατιωτών τής Ελληνικής Φυλής, μια γροθιά αποφασισμένη να απλώσει τα σύνορά της από την Σικελία έως την Ελληνίδα Ανατολή. Η Ελλάς βαδίζει επάνω στους κανόνες τού Δικαίου και τού Ήθους που μονάχα κάτω από τα λάβαρα τής Γαλανόλευκης, τού Βυζαντινού Δικέφαλου αετού και τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού γίνονται απτή πραγματικότητα. Χριστός – Ελλάς – Εθνικοκοινωνισμός!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ερντογάν καραδοκεί: Στη Γενεύη δεν παίζεται μόνο η τύχη της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας


Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εισέρχεται στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών. Φωτογραφία ΑΡ. ΒΙΚΕΤΟΣ
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ - Διαβάζω στους τίτλους όλων των ελληνικών ΜΜΕ το «τραγικό μήνυμα» ότι στη Γενεύη παίζεται η τύχη της Κύπρου και εξανίσταμαι… Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι τίτλοι αυτοί, και τούτο οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι που ασχολούνται με το Κυπριακό στην Ελλάδα, το γνωρίζουν επιδερμικά και απασχολούνται με το θέμα όταν ανακοινωθούν διασκέψεις όπως της Γενεύης ή όταν υπάρχουν κρίσεις, όπως οι δολοφονίες του Ισαάκ και του Σολωμού.
Δεν αναμένω ότι θα έχουν διαβάσει τα χιλιάδες έγγραφα που συγκροτούν τον «Φάκελο Κυπριακό» ούτε τα δεκάδες ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ούτε εγώ, που θεωρούμαι λόγω καταγωγής και μόνο ως ειδικός στα του Κυπριακού το έχω κάνει.

Πως να φτιάξω την τέλεια Pina Colada


Do you like Pina Coladas? Because we do! Try this easy recipe: 2 parts MALIBU Rum, 1 part coocnut cream, 1 part pineapple juice, top with ice and fresh pineapple wedges before shaking to mix. Strain into a glass and garnish with more fresh pineapple before serving and enjoying. 
δειτε το βιντεο - watch video!!!>>>> 

«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΑ»! Δεκάδες μουσουλμάνοι μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν άγρια επειδή παρενόχλησαν Ρωσίδες
Μουσουλμάνοι ξυλοκοπήθηκαν άγρια από Ρώσους πολίτες αφού έκαναν το λάθος και παρενόχλησαν σεξουαλικά Ρωσίδες έξω απο κέντρο διασκέδασης στην πόλη Murmansk.
Μουσουλμάνοι από τη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν, που είχαν εκδιωχθεί από την Νορβηγία, θεώρησαν ότι μπορούν να κάνουν στην Ρωσία ότι έκαναν και στην Κολωνία, όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά η newsli.ru. 

Κωνσταντίνος Καραμανλής - Κιρο Γκλιγκοροφ για τη Μακεδονία


Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝΤοιχογραφία ἀπὸ τὸν μακεδονικὸ τάφο τοῦ Λύσωνος
καὶ τοῦ Καλλικλέους, 250 π.Χ., Λευκάδια Νάουσσας
Του Ἰωάννου Παπαλαζάρου ἐκπαιδευτικοῦ

Οἱ Ἀρχαῖοι Μακεδόνες, ὅπως παραδέχονται σοβαροὶ καὶ ἀντικειμενικοὶ ἱστορικοὶ ἐρευνητές, ἦταν μία ἀπὸ τὶς ἀρχαιότερες ἑλληνικὲς φυλές, μὲ ἰδιαίτερη γλωσσική, διαλεκτολογικὴ συγγένεια πρὸς τοὺς Αἰολεῖς καὶ Δωριεῖς.
Ὁ μεγάλος ἐπικὸς ποιητὴς Ἡσίοδος, ἀναζητώντας τὶς ρίζες τῶν πρωτοελληνικῶν φύλων, θεωρεῖ τοὺς Μάγνητα καὶ Μακεδόνα ὡς ἀδελφούς, υἱοὺς τοῦ Δία καὶ τῆς Θυΐας (θυγατέρας τοῦ Ἕλληνα καὶ ἐγγονῆς τοῦ Δευκαλίωνα) καὶ τὰ ἀντίστοιχα φῦλα ποὺ προέκυψαν, τοὺς Μάγνητες καὶ τοὺς Μακεδόνες, ὡς στενὰ συγγενικά. Ἡ ὀνομασία τους ἔχει τὴν κοινὴ ρίζα μακποὺ ἔχει σχέση μὲ τὸ μῆκος ἢ τὸ ὕψος.
Ἑπομένως, Μάγνητες καὶ Μακεδόνες ἢ Μακεδνοὶ ἦσαν οἱ ὑψηλόσωμοι ἢ οἱ ὀρεσίβιοι. Ἀρχικὴ κοιτίδα τῶν Πρωτο-Ελλήνων ἦταν περιοχὲς τῆς Ἠπείρου καὶ τῆς Δυτικῆς Μακεδονίας, ἀπ’ ὅπου μετακινήθηκαν σταδιακὰ πρὸς τὴ σημερινὴ Κεντρικὴ καὶ Βόρεια Μακεδονία, ἀλλοῦ ἀπωθώντας καὶ ἀλλοῦ ἀφομοιώνοντας τὶς ἐγκαταστημένες ἐκεῖ φυλὲς τῶν Θρακοϊλλυριῶν.
Ἡ γλῶσσα ποὺ μιλοῦσαν παρουσιάζει ὅλα τὰ βασικὰ γνωρίσματα τῆς ἀρχαίας ἑλληνικῆς καὶ δὲν ἔχει καμμία σημασιολογικὴ σχέση ἢ φθογγολογικὴ συγγένεια μὲ τὶς γλῶσσες τῶν Θρακῶν καὶ Ἰλλυριῶν τῆς περιοχῆς.ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ - ΒΑΔΙΣΗ - ΑΝΑΠΝΟΗ

ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ - ΒΑΔΙΣΗ – ΑΝΑΠΝΟΗ 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ  
Είναι πολύ σημαντικό αφού τηρούμε αυτές τις τρεις αρχές, να γυμναζόμαστε σε τέσσερις κατευθύνσεις:
Α. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ
Β. ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
Γ. ΑΝΤΟΧΗ
Δ. ΚΑΛΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ
ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ! Κάνουμε πάντα θετικές σκέψεις  για τον εαυτό μας και για τους άλλους  και θυμόμαστε ότι μια καλή ψυχολογία μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις πιο δύσκολες καταστάσεις ενώ μια κακή ψυχολογία μπορεί να μας κάνει να αποτύχουμε στα εύκολα!

Οι Σκλάβες Πατρίδες του Ελληνισμού

Πρώτα στη Σμύρνη!

Αποτεινόμενος προς τον Βενιζέλο, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Ρακτιβάν, εκφράζει τα συγχαρητήρια των μελών του υπουργικού συμβουλίου και την υπερηφάνειά τους, γιατί συμμετέχουν στην ιστορική εκείνη περίοδο.
Η προσφώνηση του Ρακτιβάν καταλήγει με την ευχή: «Και γρήγορα να πάτε την Ελλάδα στην Πόλη κ. Πρόεδρε».
– «Όχι, όχι», διακόπτει ο Βενιζέλος.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΖΟΥΡΑΦΑ


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΖΟΥΡΑΦΑΤις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εικόνα “πολέμου” γύρω από τις βραχονησίδες Ίμια. Δημοσιεύματα περί “θερμών επεισοδίων” και “έντασης” εμφανίζονται κάθε τόσο στον τουρκικό Τύπο. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση μ΄ όσα γίνονται στα Ίμια. Αντιθέτως πραγματική ένταση στο Αιγαίο, υπάρχει σ΄ένα άλλο σημείο του: στην Ζουράφα!

Η Ζουράφα ή Λαδόξερα έχει επιφάνεια 9 στρέμματα και μήκος ακτής 465 μέτρα σύμφωνα με μετρήσεις της Υδρογραφικής Υπηρεσία του Π.Ν. Απέχει 22 ν.μ περίπου από το φάρο της Αλεξανδρουπόλεως , είναι υπόλειμμα ηφαιστειογενούς νήσου και έχει παρατηρηθεί αξιόλογο θαλάσσιο ρεύμα ανατολικής διευθύνσεως κοντά της. Η ευρύτερη περιοχής της είναι πλούσιος ψαρότοπος , αλλά φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η “κουκίδα γης” στο βορειοανατολικό Αιγαίο , “αυξάνει” τα ελληνικά χωρικά ύδατα μ΄ ότι αυτό συνεπάγεται. Γι΄ αυτό και η Τουρκία κατά τη προσφιλή της μέθοδο αμφισβητεί ακόμη και την ύπαρξή της.

Ο ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 2001


Του Β. Λαγού και Θ. Μαλκίδη

1.Η Γενοκτονία  που αμφισβητείται.....

Aφορ­μή για το κεί­με­νο αυτό υ­πήρξαν κεί­με­να που δη­μο­σιεύ­θη­καν στον Α­θη­να­ϊ­κό και Πε­ρι­φε­ρεια­κό Τύ­πο για το αν χα­ρα­κτη­ρί­ζε­ται ως γε­νο­κτο­νί­α ο α­φα­νι­σμός του ελ­λη­νι­σμού της Α­να­το­λής. Με­ρι­κά δη­μο­σιεύ­μα­τα μά­λι­στα ε­πι­κα­λού­νται τις α­πο­φά­σεις του Ο.Η.Ε. για το πώς ο­ρί­ζε­ται η έν­νοια Γε­νο­κτο­νί­α (διε­θνής ό­ρος η ελ­λη­νο­λα­τι­νι­κή λέ­ξη Genocide).

Για να προσγειωθούμε από τις ψευδαισθήσεις - Η Τουρκία δεν θα αποσύρει ποτέ τις εγγυήσεις από την ΚύπροΗ ΕΕ, δυστυχώς, έχει επιτρέψει να επηρεαστεί αρνητικά η διαδικασία των διαπραγματεύσεων, υποστήριξε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσθέτοντας ότι η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει τις εγγυήσεις της για την Κύπρο.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στη Γενεύη, η Τουρκία δεν θα αφήσει ανυπεράσπιστους τους Τ/κ, είπε.
Μιλώντας στη Διάσκεψη των Πρέσβεων, ο Τούρκος Υπουργός ισχυρίστηκε ότι “ένας από τους λόγους που μέχρι σήμερα έμεινε άλυτο το Κυπριακό είναι η ένταξη της μιας πλευράς στην ΕΕ χωρίς να υπάρξει μόνιμη λύση στο Κυπριακό”. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία και οι Τ/κ επέδειξαν μια ειλικρινή και σοβαρή προσπάθεια, προσθέτοντας ότι “σε αυτό το θέμα έχουμε πολύ ήσυχη τη συνείδησή μας”.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...