Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ο Εμπολα έγινε 3 φορές πιο φονικός!


Μεταλλάχθηκε και πλέον μολύνει πολύ πιο εύκολα από ό,τι στο παρελθόν
Ο Εμπολα έγινε 3 φορές πιο φονικός!
Ο ιός Εμπολα δυστυχώς βρήκε τρόπο να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνος
 
Σαν να μην ήταν ήδη άκρως επικίνδυνος ο ιός Έμπολα έγινε ακόμη χειρότερος. Κατά την τελευταία επιδημία του 2014-15, ο ιός μεταλλάχθηκε και μπορεί πλέον να μολύνει πολύ πιο εύκολα τους ανθρώπινους ιστούς, με τετραπλάσια ικανότητα από ό,τι στο παρελθόν. Παράλληλα -χάρη στην ίδια μετάλλαξη- έχει γίνει τρεις φορές πιο φονικός για όσους μολύνει, όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες. Η διπλή αυτή εξέλιξη δημιουργεί ανησυχίες ότι σε μια μελλοντική επιδημία ο ιός θα είναι πιο φονικός και πιο δύσκολο να αντιμετωπισθεί.

Η ανακάλυψη

Αυτά τα φρούτα αντιστρέφουν την στυτική δυσλειτουργία


Η κατανάλωση τροφών, που είναι πλούσιες σε ορισμένα φλαβονοειδή...
σχετίζεται άμεσα με μειωμένο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του East Anglia, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition.

Στην στυτική δυσλειτουργία, από τα διάφορα φλαβονοειδή, οι ανθοκυανίνες (που βρίσκονται σε μούρα, κεράσια, βατόμουρα, ραπάνια και φραγκοστάφυλα) και οι φλαβονώνες (που βρίσκονται στα εσπεριδοειδή) αποδείχτηκε πως ήταν εκείνα που προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη στην πρόληψη της πάθησης.

Γεωργιος Παπασημακης - Βασιλης Λεβεντης extra3 TV
Ο Γεώργιος Παπασημακης στο εξτρα3 TV  ομιλεί περί του θέματος των Σκοπίων, Βόρεια Ήπειρος, Βόρεια Κύπρος, Κωνσταντινουπολη και άλλα Εθνικά και πολιτικά θέματα. Ένωση, Κεντρώων, Βασίλης, Λεβέντης,
George Papasimakis in extra3 TV about the problem of FYROM, North Epirus, North Cyprus, Constantinople and other National and political matters.

Το Σπρέι ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα καθαρίζει όλα Γερμανική σάτιρα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...