Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ασκήσεις για το αυχενικό σύνδρομο, για πιάσιμο και πόνους στον αυχένα

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κυοφορούμενο σχέδιο «προσάρτησης» των κατεχόμενων στην τουρκική επικράτεια.


Ρωσία: «H Τουρκία ετοιμάζει δύο θανατηφόρα χτυπήματα στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι»

Η Τουρκία ετοιμάζει δύο θανατηφόρα χτυπήματα στην Ελλάδαπριν το καλοκαίρι εκτιμά Ρώσος αναλυτής που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Η Άγκυρα και ειδικά ο Ερντογάν «παίζει» τα ρέστα του σε Αιγαίο και Κύπρο σε μια προσπάθεια να πράξει ακριβώς τα ίδια που έπραξε σε Συρία και Ιράκ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κυοφορούμενο σχέδιο «προσάρτησης» των κατεχόμενων στην τουρκική επικράτεια. Χαρακτηριστική είναι η φράση «δεν υφίσταται πλέον ευρωπαϊκή λύση για την Κύπρο και δεν θα υπάρξει λύση στην οποία θα υπάρχει η ΕΕ». Αυτό τόνισε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου σε θέματα οικονομίας, Γιγίτ Μπουλούτ.

Ο Μπουλούτ είχε δηλώσει τέλος Ιανουαρίου σε εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης ότι την Κύπρο πήραν με αίμα και δεν πρόκειται να την «παραδώσουν» στην ΕΕ και φυσικά την Ελλάδα .

Ο Ερντογάν οικοδομεί το νέο-Οθωμανικό τόξο στα Βαλκάνια


του Πάνου Μαυρίδη* - Ένα οργανωμένο σχέδιο επέκτασης τηςνεο-οθωμανικής επιρροής της στα Βαλκάνια έχει θέσει σε εφαρμογή η Άγκυρα, μέσω της εγκαθίδρυσης τουρκικών κομμάτων του στις περιοχές όπου διαβιούν τουρκικοί/μουσουλμανικοί πληθυσμοί, τα οποία θα τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο της.
Μέρος αυτού του σχεδίου εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα με φόντο τις βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία την ερχόμενη βδομάδα και ήδη δημοφιλή βουλγαρικά ΜΜΕ καταγράφουν άνοδο της έντασης στις σχέσεις Σόφιας – Άγκυρας, εξαιτίας της απροκάλυπτης τουρκικής ανάμειξης στη προεκλογική διαδικασία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τουρκία υποστήριξε ανοικτά το πρόσφατα ιδρυθέν φιλοτουρκικό κομματικό υβρίδιο, DOST, του οποίου αρχηγός είναι ο πρώην συνεργάτης των βουλγαρικών κομμουνιστικών ειδικών υπηρεσιών, Lyutfi Mestan.

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...