Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Εθνοφύλακες Κομοτηνής

Σήμερα η εκτόξευση του ελληνικού μικροδορυφόρου GR01-DUTHSat του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης


Η 28η Μαρτίου 2017 πρόκειται να καταγραφεί στην ιστορία ωςμια σημαντική ημέρα για την ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και για την προσπάθεια της χώρας μας ενδυναμώσει την παρουσία της στο Διάστημα και να αναπτύξει νέες τεχνολογίες με διαστημικές εφαρμογές.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα αναμένεται η εκτόξευση από το Ακρωτήριο Κένεντυ Cape Canaveral της Florida μέσα στο Cygnus Cargo Craft με τον πύραυλο Atlas 5 ο ελληνικός μικροδορυφόρος GR01-DUTHSat ο οποίος θα μεταφερθεί στον διεθνή διαστημικό σταθμό ISS από όπου θα τεθεί σε τροχιά.

"Αστραπή" στην Ικαρία

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Σικάγο Μάρτιος 2017

ΤΟ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 29-3-2017.

Ο εθνικισμός και ο ελληνισμός έχουν ένα μέγιστο κοινό στοιχείο. Είναι η ψυχή και η φυσιογνωμία της φυλής μας, είναι πάει να πει η μια και αδιαίρετη φύση μας. Ο ελληνισμός είναι η προσωπικότητά μας και ο εθνικισμός είναι ο τρόπος ζωής μας και η συγκολλητική ουσία τού Γένους μας. Ο ιθύνων νους είναι η Πίστη μας, σώμα είναι ο αιμάτινος παράγοντας της Φυλής, όπλο μας τα ιδανικά μας.

Ορθοδοξία και Πολιτισμός. Πνεύμα κατ’ αρχάς και ύστερα η ύλη στην υπηρεσία τού πνεύματος. Ένα στράτευμα καμωμένο να κραταιώνει δίκαιο και αλήθεια. Αυτός είναι ο ελληνισμός. Κανόνας και στρατολόγος δικαίου και αλήθειας ο εθνικισμός. Επομένως απαραίτητη προϋπόθεση και ζητούμενο τώρα που θέλει να μάς καταπιεί η νέα τάξη πραγμάτων είναι η ενότητα των Ελλήνων.

Συσπείρωση κάτω από την Πίστη Θεού και Φυλής. Πειθαρχία και άνοιγμα τής αλήθειας στον ελληνικό λαό δίχως στενομυαλιές, κλειστές παρέες και ελιτισμούς. Να κάνουμε μέτοχους τού αγίου βήματος έθνους και ιδέας όλους τούς πιστούς Έλληνες. Όσοι Ζωντανοί στις επάλξεις, όπως θα έλεγε ο Ίων Δραγούμης.

Ειδικά σήμερα που όλοι μιλάνε για οικονομία και μέτρα, εμείς μιλάμε για Πατρίδα και ψυχές ελληνικές. Διότι δίχως πατρίδα και ψυχές, καμία οικονομία δεν μπορεί να σταθεί όρθια. Όλοι θέλουμε να ζήσουμε και να βγάλουμε το ψωμί με τα χέρια μας σε μια γη που την καλλιεργούμε και μάς ανήκει. Τίποτα δεν μάς χωρίζει και κανέναν δεν πρέπει να αφήσουμε να μάς χωρίσει. Αυτή η γη μπορεί να είναι η δουλειά μας, μπορεί να είναι και η πατρίδα μας. Οι άνθρωποί μας μπορεί να είναι η οικογένειά μας, μπορεί να είναι οι φίλοι μας. Αυτός ο κύκλος λοιπόν πρέπει να μεγαλώσει.  Το πρόβλημα τού διπλανού να λυθεί από όλους και η πατρίδα να γυρίσει στα χέρια μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Συρία: Eλληνορθόδοξη κοπέλα ψάλει το «Κύριε των Δυνάμεων, μεθ’ ημών γενού» στην ελληνική.ΒΙΝΤΕΟ


Μια ελληνορθόδοξη κοπέλα κάπου στη Συρία ψάλει στα ελληνικά από το Μεγάλο Απόδειπνο και τους Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής το  »Κύριε των Δυνάμεων, μεθ’ ημών γενού, άλλον γαρ εκτός σου βοηθόν, εν θλίψεσιν ουκ έχομεν, Κύριε των Δυνάμεων, ελέησον ημάς.»

ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ… ΜΥΡΙΖΕΙ «ΜΠΑΡΟΥΤΙ»!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Έκτακτες οδηγίες προς τουςΙσραηλινούς πολίτες εξέδωσε το ισραηλινό «Κέντρο Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας», να αποφεύγουν το επόμενο χρονικό διάστημα να πηγαίνουν στην Τουρκία γιατί προβλέπονται σημαντικές και εκρηκτικές εξελίξεις.


Συγκεκριμένα τις επόμενες μέρες και από τις 10 Απριλίου είναι η ισραηλινή εορτή του Pesah, που κρατεί 8 μέρες. Κατά το παρελθόν οι Ισραηλινοί συνήθιζαν να πηγαίνουν αυτές τις μέρες της αργίας στην Τουρκία σαν τουρίστες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΤης Θωμαϊς Παριανού

Την Κυριακή 14 /2 /2016, η Λέσχη Γυναικών Παπάγου – Χολαργού πραγματοποίησε φιλολογικό απόγευμα , αφιερωμένο σε έναν από τις μεγαλύτερες πνευματικές προσωπικότητες, γνωστό σε όλο τον κόσμο, όχι όμως στην Ελλάδα, τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, του οποίου το πνευματικό έργο επεκτείνεται στα Μαθηματικά, Φυσική, Αρχαιολογία.  Την ομιλία προλόγισε η Πρόεδρος της Λέσχης, κ. Βίκυ Τσιάκα.  Ομιλήτρια ήταν η  Θρακιώτισσα και διακεκριμένο μέλος της Λέσχης, ΑΙΜΙΛΙΑ  ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,  
ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

Άρθρο-βόμβα Τούρκου δημοσιογράφου -"Η Τουρκία στην κατηγορία των χωρών που είναι προς διαμελισμό"Δημοσιεύθηκε στο Pontos-news
Ο Ορχάν Μπουρσαλί, αρθρογράφος της εφημερίδας Cumhuriyet, που είναι από τα κάστρα του κεμαλισμού, δημοσίευσε χθες ένα άρθρο που έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να διαβαστεί, γιατί περιγράφει τη διολίσθηση της Τουρκίας από την Ευρώπη προς τη Μέση Ανατολή.
Ο δε τίτλος, εξαιρετικά εύγλωττος:
«Η Τουρκία στην κατηγορία των χωρών που είναι προς διαμελισμό»
Ακολουθεί το άρθρο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...