Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – Η ΘΕΣΗ ΜΟΥΑΘΗΝΑ 5-4-2017.

Η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς είναι σκλαβωμένη και υπό την απειλή εσωτερικού χαλασμού. Διοικείται από πολιτικούς που δεν πιστεύουν στην έννοια τού Έθνους και έχουν συμφωνήσει στον ακρωτηριασμό τού κράτους. Οι εσωτερικοί εκπρόσωποι τού νεοταξισμού δεν πιστεύουν επιπλέον στην Ορθοδοξία και την σημασία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μεταβαίνουν σε πολεμικές ναυπηγικές βιομηχανίες, φέροντες ως υπαγορευμένη εκ των ψευτοσυμμάχων λύση τον τεμαχισμένο αυτών σε κομμάτια εις χείρας ξένων συμφερόντων. Φέρνουν ανεκπλήρωτα οικονομικά μέτρα δολοφονικών μνημονίων, οδεύοντας σε οικουμενική κυβέρνηση ολόκληρου τού συνταγματικού τόξου, όλων δηλαδή των κομμάτων πλην τής Χρυσής Αυγής, πιθανότατα κατά την άποψή μου ακόμη και εκτός εκλογών, εκ τής παρούσης βουλής.

Οι στρατευμένοι επίσημοι πράκτορες τής Τουρκίας αλωνίζουν για να εκτουρκίσουν Θράκη και Δωδεκάνησα, όταν οι λαθρομετανάστες ως ανεπίσημες λόγχες σταυρωτήδων και μεμέτηδων ζητούν ασυδοσία και απειλούν την εσωτερική ασφάλεια και την ζωή τού ελληνικού λαού, μαζί με τούς αναρχοπράκτορες. Και πιο κει η στρατιωτική έκφραση τής Τουρκίας ζητάει να αρπάξει ελληνικά εδάφη.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι απειλείται και ζητάει διέξοδο από την μεθοδευμένη και επιθετική σε βάρος του απειλή. Όχι απλώς δεν φοβάται όπως λένε οι κατοχικοί τον Εθνικισμό και τη Χρυσή Αυγή, αλλά βλέπει ότι το Εθνικό Φρόνημα είναι η μόνη οδός στα πιστεύω των Πατέρων μας. Ο ελληνικός λαός πιστεύει απαρασάλευτα στην Ορθοδοξία τού Παμβασιλέως Χριστού μας. Ο ελληνικός λαός αγαπάει τα παιδιά του, τον Ελληνικό Στρατό.

Έχω τύχει ερωτήσεων αδερφών μας που μού λέγουν: «σεις οι Εθνικιστές τι λέτε για τα δεινά που τραβούμε;». Γνωρίζουν άπαντες ότι το δόγμα στο οποίο πιστεύω είναι η τριάς Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός. Κι ακόμη πως λέγω τις ιδέες μου και τις σκέψεις μου ως πρόσωπο μέσα από μετερίζια κοινά με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει να σταθούμε δίπλα στο λαό, δείχνοντάς του το σωστό δρόμο προς την υποστήριξη τού δικαιώματος να γυρίσει η Ελλάς πίσω στους Αληθινούς Έλληνες. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Φωνή τού Έθνους πρέπει να γενεί σάλπισμα και Προπαγάνδα τού Έθνους στα αυτιά και τα μάτια των Ελλήνων, ενάντια στην νεοταξική προπαγάνδα τού ψεύδους και τής σκλαβιάς. Πως η Ελλάς θα γίνει Λεύτερη και Μεγάλη. Πως η Ελλάς είναι απόλυτα Ορθόδοξη και Εθνικιστική. Πως πρέπει να τεθούν κάτω από τα Λάβαρα Χριστού και Ελλάδος όλοι όσοι πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα. Διότι ο Παμβασιλεύς Χριστός και ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς έχουν δώσει ευχή και νεύμα. Διά παντός Προπαγανδιστής Χριστού και Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Κατεχόμενη Μικρά Ασία και Κωνσταντινούπολη: Πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες κρυπτοχριστιανοί έχουν την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου στο σπίτι τους!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:  http://byzantinempire.blogspot.gr/
Πάνω απο ένα εκατομμύριο Τούρκοι έχουν την εικόνα της Παναγίας στο σπίτι τους


 

Το νούμερο σας φαίνεται υπερβολικό;

Σύμφωνα με πληροφορίες Τουρκικής εφημερίδας πολλοί Κρυπτοχριστιανοί , αλλά κυρίως άνθρωποι απλοί που είναι πιο κοντά στον δυτικό πολιτισμό και στην πόλη της Κωνταντινούπολης έχουν στο σπίτι τους μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.ΕΞΟΧΟΣ Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: «Αλλάξτε στάση στο Κυπριακό αλλιώς ξεχάστε τις βάσεις»! στην Αθήνα ο ΤζόνσονΕσπευσμένα στην Αθήνα ο Μπόρις Τζόνσον – Ν.Κοτζιάς: «Αλλάξτε στάση στο Κυπριακό αλλιώς ξεχάστε τις βάσεις»!
2 Votes

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ «ΕΠΙΑΣΕ» ΤΠ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ…

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Εκτάκτως συναντάται στην Αθήνα ο Βρετανός ΥΠΕΞ και πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον με τον Έλληνα ομόλογό του Ν.Κοτζιά στον απόηχο των δηλώσεων του Έλληνα επικεφαλή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής περί σύμπραξης της Βρετανίας με τα τουρκικά συμφέροντα στο Κυπριακό και μετά τις αυστηρές προειδοποιήσεις του, ότι από τη στάση της στο Κυπριακό θα εξαρτηθούν το BREXIT και συνεπώς οι βρετανικές βάσεις στο νησί.Top 10 Ancient Greek monuments in Greece

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...