Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣΑΘΗΝΑ 7-4-2017.

Άλλα κελεύουν οι νεοταξίτες και σταυρωτήδες επικυρίαρχοι τής παγκόσμιας πολιτικής, άλλα όμως κελεύει ο Χτίστης τής πλάσης και δωρεοδότης τής ζωής Ιησούς Χριστός και Θεός. Η τυραννία με το δολοφονικό της πρόσωπο επελαύνει και η ώρα σήμανε για να ανοίξει κάτω από τα πόδια της το βάραθρο τής υπέρτατης τιμωρίας.

Ο ισλαμισμός σκορπάει παντού το αίμα των χριστιανών με το ισλαμικό κράτος και την τρομοκρατία του. Πήγε σε Γαλλία, σε Γερμανία, σε Βέλγιο, σε Μ. Βρετανία και έφτασε στην Αγία Πετρούπολη και τον σιδηροδρομικό σταθμό της. Τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού τής αντίχριστης παγκόσμιας ελίτ βρήκαν παντού δακρύβρεχτα σχόλια, σωστά φυσικά, αλλά δεν βρήκαν μέσα τους τον αντίστοιχο ανθρωπισμό για το ρωσικό δράμα. Διότι ο «ανθρωπισμός» των εξουσιαστών, κρατικών και παρακρατικών, εντός και εκτός συνόρων, είναι κατευθυνόμενος και επιχρυσωμένος.

Η Ελλάς έχει ήδη τεράστιο πρόβλημα με τις τουρκικές στρατιωτικές προκλήσεις στα νησιά μας, με την προσευχή που θέλει να κάνει ο σουλτανάκος Ερντογάν Μεγάλη Παρασκευή μέσα στην Αυτοκρατορική μας Εκκλησιά της Αγιά - Σοφιάς μας που την θέλουν οι Τούρκοι τζαμί, με τους ισλαμολαθροεισβολείς που προστίθενται στην τουρκική απειλή και σκοπεύουν να τους κινήσουν αναρχοπράκτορες εναντίον μας. Η εγκληματικότητα βρίσκεται ήδη ψηλά. Αλλά οι πάντες μιλούν για χρήμα, σκορπώντας για χάρη του τον ελληνισμό.

Και τώρα, την τελευταία στιγμή, μέσα στο γενικό κλίμα τής επιχειρούμενης διάλυσης των εθνών και τής επιθετικότητας σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας, οι αμερικανοί βομβαρδίσανε συριακό στρατόπεδο με το πρόσχημα τής δήθεν επιθετικότητας τού «δικτάτορα» όπως τον αποκαλούν Άσαντ κατά αμάχων, θέτοντας τον τερματισμό των συνομιλιών Ρωσίας και ΗΠΑ. Έτσι είπαν οι δημοσιοκάφροι των ελληνόφωνων ΜΜΕ και σίγουρα έτσι κάνανε όλοι οι ξένοι συνάδερφοί τους στις ψευτοσυμμαχικές χώρες. Λίγο πιο κει, στα ανατολικότερα οι ισραηλινοί δεσμεύουν έκταση δίπλα στο τέμενος Αλ Αχτσά για να ορθώσουν εκ νέου το ναό τού Σολομώντα.

Κάτω από την επιθετικότητα σιωνιστών και ισλαμιστών κατά των ελεύθερων εθνών και κατά των χριστιανικών εθνών, στην Πατρίδα μας οι κατοχικοί πολιτικάντηδες στοχοποιούσανε τα γραφεία τα εθνικιστικά και τα φυλλάδια που μιλούν για Μακεδονία και ελληνικότητα. Το ταμείο της υπέρτατης δικαιοσύνης τού Θεού και τής ιστορίας θα αποδώσει το σωστό λογαριασμό. Και ως γνωστόν, ο Θεός δεν παίρνει ποτέ πίσω τις αποφάσεις και τις υπογραφές Του.

Το Εθνικό Φρόνημα καλείται από τον Πατέρα των Όλων στο άγιο βήμα των εξελίξεων. Το σκοτάδι τής παγκοσμιοποίησης θα συντριφτεί από το χρυσό ξημέρωμα των Πιστών και των Εθνικιστών. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός καλούμαστε να πυργώσουμε τκ κράτος και τις επάλξεις του, πετώντας τα ξενόφερτα φορτία. Ο τρίτος μεγάλος πόλεμος έχει αρχίσει το ξεδίπλωμα των μαύρων φτερών του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΑΘΗΝΑ 7-4-2017.

Την Τρίτη 4 Απριλίου επισκέφτηκε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ο υφυπουργός ανάπτυξης και οικονομίας κ. Πιτσιόρλας. Την προηγούμενη ημέρα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων Τρίαινα. Το Σωματείο σημείωσε ότι υπάρχει πρόταση τού υπουργού για τη συμμετοχή των εργαζομένων στην ομάδα των πιστωτών που θα καταθέσει την αίτηση που θα κάνει η κυβέρνηση προς το Μονομελές Πρωτοδικείο για διορισμό ειδικού διαχειριστή. Κατέγραψε επιπλέον τούς όρους που έχει θέσει προς την πολιτική ηγεσία για το Ναυπηγείο, όπου μεταξύ των θέσεων εργασίας και των αποδοχών, όποια λύση κι αν προκριθεί όπως λέγουν οι συνδικαλιστές, το Σωματείο συμπεριλαμβάνει «την συνέχιση τής λειτουργίας των Ναυπηγείων σε πλήρη δραστηριότητα όπως όλοι το έχουμε γνωρίσει και όχι ένα ναυπηγείο τεμαχισμένο». Το Σωματείο που μαζί με τις κυβερνήσεις τού ΠΑΣΟΚ εξαχρείωσαν το ναυπηγείο μετά το τέλος τής εποχής Νιάρχου, που οδήγησε τούς εργαζομένους παλαιότερα στο αποτυχημένο σύστημα τού συνεταιρισμού που ευνόησε κάποιους, που στήριξε τούς Γερμανούς που κατόπιν για δικούς του λόγους πολέμησε, πρέπει να γνωρίζει ότι η ύπαρξη ειδικής διαχειριστικής ομάδος σημαίνει εξ ορισμού πώληση περιουσιακών στοιχείων τού Ναυπηγείου Σκαραμαγκά έναντι υπαρκτών ή στημένων χρεών και διαίρεση τής επιχείρησης σε κομμάτια με διαφορετικό επιχειρηματικό πεδίο δράσης και εταιρικό σχήμα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διασφαλιστεί μ’ αυτόν τον τρόπο μη τεμαχισμένο ναυπηγείο. Ας διαλέξουν τι θέλουν. Μια λύση όπως – όπως που έχουν αποδεχτεί ή αυτό που επιβάλλει η Εθνική Άμυνα; Ένα Έθνος, μία Εθνική Άμυνα, ένα Ναυπηγείο Σκαραμαγκά ενιαίο και αδιαίρετο;
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Απίστευτο βίντεο! Οι Χριστιανοί Ιππότες τσακίζουν τους Τούρκους στη Βιέννη!

Η μάχη των Οχυρών ~ ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα!

6 Απριλίου 1941 η Επική Μάχη των Οχυρών! Στις 5:15' πρωινή το Έθνος λέει το δεύτερο μεγάλο ΌΧΙ στους Ναζί.

Ο Αθηναϊκός τύπος για την επίθεση των ναζιστών και την Ηρωϊκή Αντίσταση των Ελλήνων  

Αυτά τα φρούτα αντιστρέφουν την στυτική δυσλειτουργία


Η κατανάλωση τροφών, που είναι πλούσιες σε ορισμένα φλαβονοειδή...
σχετίζεται άμεσα με μειωμένο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του East Anglia, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition.

Στην στυτική δυσλειτουργία, από τα διάφορα φλαβονοειδή, οι ανθοκυανίνες (που βρίσκονται σε μούρα, κεράσια, βατόμουρα, ραπάνια και φραγκοστάφυλα) και οι φλαβονώνες (που βρίσκονται στα εσπεριδοειδή) αποδείχτηκε πως ήταν εκείνα που προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη στην πρόληψη της πάθησης.

Βουλγαρία και Ρουμανία μπλοκάρουν τη μεταφορά στρατιωτικών αεροσκαφών από Ρωσία σε Σερβία


Η Ρουμανία και η Βουλγαρία – κράτη μέλη του ΝΑΤΟ-μπλόκαραν τη μεταφορά ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών Mig-29 στη Σερβία, εμποδίζοντας προσωρινά τη πραγματοποίηση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσχας, όπως αναφέρει το ρουμανικόMediafax, επικαλούμενο σερβικές ιστοσελίδες.

ΟΙ ΗΠΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ 60 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΉ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΟΜΣ


Le navire de l’US Navy USS Ross (DDG 71) tire un missile sur une base aérienne syrienne, le 6 avril.
Oι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή  τη στρατιωτική αεροπορική Shayrat στη Συρία  με 60 πυραύλους  Shayrat μ’ εντολή του  Donald Trump.Oι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τα καταδρομικά του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ από την Ανατολική Μεσόγειο.Το  τιμωρητικού χαρακτήρα χτύπημα πραγματοποιήθηκε με  « 59 πυραύλους », διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου , iδιευκρινίζοντας ότι χτύπησαν την αεροπορική βάση  Shayrat, που είναι συνυφασμένη στο  « πρόγραμμα των συριακών χημικών όπλων ». και που κατά τους επιτιθέμενους θα « είχε άμεση σύνδεση  » aux évènements με τα γεγονότα του  Khan Cheikhoun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...