Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΑΘΗΝΑ 17-5-2017.

Πέρασε μια ακόμη απεργία που σκοπό είχε την εκτόνωση του λαϊκού αισθήματος. Ο Δένδιας και η ΝΔ εξετέλεσαν την αποστολή τους για να μην αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του μνημονίου που αποφάσισε η ελληνική δικαιοσύνη και ορθώς ανέδειξε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αύριο Πέμπτη το τέταρτο δολοφονικό μνημόνιο ψηφίζεται. Οι ελληνικές αποδοχές εξαντλούνται, οι ελληνικοί πόροι πωλούνται ολοσχερώς, η δε ΕΛΒΟ πουλήθηκε σε Τούρκους. Το Αιγαίο μοιράζεται σε νεοταξίτες και τούρκους που λαμβάνουν τον γεωφυσικό πλούτο. Η γεωπολιτική αυλή μας σιγοψήνεται από τις φλόγες ενός ερχόμενου πολέμου.

Από αύριο η Ιερή Πατρίδα μας τίθεται σε εθνικό συναγερμό ανακατάληψης. Καλώ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τις Εθνικές Δυνάμεις, να εργαστούμε για την ενημέρωση, την εγρήγορση και την συσπείρωση του ελληνικού λαού ώστε να περιφρουρήσουμε το μέγιστο αγαθό της ελευθερίας της Ελλάδος.
ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ», ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΣΜΥΡΝΗ» ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ «ΠΟΝΤΟΣ»!..Η τουρκική εφημερίδα Yenicag σε υστερία: «Η Ελλάδα ετοιμάζεται να μας επιτεθεί»

Την Παρασκευή στην εφημερίδα Yenicag δημοσιεύθηκε άρθρο που υπογράφει ο Αχμέτ Τακάν, στο οποίο προειδοποιεί την τουρκική γνώμη για την «ελληνική απειλή» μπροστά στην οποία βρίσκεται η Τουρκία και η οποία είναι τόσο σοβαρή, όσο η απόφαση των ΗΠΑ να παράσχουν βαρύ οπλισμό στις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) στη Συρία.


«[…] Σαν να μην έφταναν τα 18 νησιά και η 1 βραχονησίδα που έχει καταλάβει η Ελλάδα στο Αιγαίο, αποκαλύφθηκε ότι η Ελλάδα, η οποία αναβιώνει τα σχέδιά της για κατάκτηση της Ανατολίας, έχει ονομάσει μία στρατιωτική μονάδα «Σμύρνη» και μία άλλη «Πόντος», γράφει ο Τακάν και συνεχίζει:

Η Ελλάδα υποδέχεται την Αγία Ισαπόστολο Ελένη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...