Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝΑΘΗΝΑ 25-5-2017.

Κοινωνική ανασφάλεια, λαϊκή απελπισία, κράτος δίχως εθνική κυριαρχία, κράτος δηλαδή ανύπαρκτο, με έναν λαό με κατεβασμένα τα χέρια, με την πίστη και τον πατριωτισμό υπό διωγμό από ξενοκίνητους εντολοδόχους του νεοταξισμού σε ένα επισφαλές γεωπολιτικό περιβάλλον από μισελληνικά κοράκια. Αυτό το ψευτορωμέϊκο πρέπει να αποτελέσει παρελθόν παρά τα σχέδια περί οικουμενικής, πολυκομματικής και νεοταξικής ερχόμενης διακυβέρνησης.


Και ο μόνος τρόπος είναι μια απόλυτα εθνικιστική, απόλυτα ορθόδοξη, απόλυτα ελληνική διακυβέρνηση. Μια διακυβέρνηση που θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην επιστροφή του ελληνικού έθνους στα υψηλά ιδανικά του. Ένα κράτος αμιγώς ελληνικό στο αίμα και το πνεύμα, μια Ελλάδα κυρίαρχη και αυτάρκης, μια Μεγάλη Ελλάδα σε όλο το εύρος της γεωπολιτικής της αυλής. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τι είπε ο Τραμπ στον Τσίπρα


Ντόναλντ Τράμπ - Αλέξης Τσίπρας Donald Trump - Alexis Tsipras

Σε παρακολουθώ, είπε ο Αμερικανός πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα κατά το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχαν πριν την έναρξη της Συνόδου του ΝΑΤΟ.


«Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ολιγόλεπτη συνομιλία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να προσθέσει:

«Η Ελλάδα

Κορυφαίες στον κόσμο οι Ειδικές Δυνάμεις μας, Κωνσταντινούπολη, Κερύνεια και Σμύρνη οι πρώτες σκλαβωμένες Πατρίδες που θα δουν το φως της Λευτεριάς!


www.ereunitiko.blogspot.com The most patriot and the toughest one... Ready to die for their beloved country no matter what it takes the job must be done... Don't forget the 1st special force the world has ever know THE SPARTANS.M+41

No one is more in focus then these guys. Very precise and methodical. You just don't ever want to cross one! Their training is by far, the best in the world.M+18
The strongest men in the world. 

Θεοδωράτος - Με το κλειδί της Ιστορίας (57η) 23May17 (HD)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...