Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΧΗΣΑΘΗΝΑ 8-6-2017.

Να κάνουν διαχείριση και όχι σταμάτημα της (λάθρο)μετανάστευσης. Να διαπραγματευτούν τάχα το χρέος που το έχουν αποδεχτεί στην πραγματικότητα ως αδιαπραγμάτευτο, ως τάχα υπαρκτό, ως τάχα εθνικό. Να κάνουν τράπεζες και δήθεν προστατευτικές ομοσπονδίες πολιτών και δικαιοσύνη τα στραβά μάτια ο ένας στον άλλο σε βάρος των πολιτών που τους μετέτρεψαν σε σκλάβους καταναλωτές. Να προβάλλεται ο κιναιδισμός ως αποδεκτός τάχα τρόπος σεξουαλικής έκφρασης από δημοσιοκάφρους, δασκαλίσκους και ψευτορωμέϊκο. Να ανοίγουν πόρτες και πόδια στην γυρολόγα και την τοκογλυφική ξενοκρατία και στους γειτονικούς τυράννους ελληνικών πατρίδων. Προσκλητήρι μάχης. Αυτό έχω να απευθύνω με κραυγή φωνή και ψυχής. Ιδού η οδός Πιστοί, Πολεμιστές αδερφοί μου. Να συναντηθούμε, να εγείρουμε, να νικήσουμε. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΛ.ΑΣ-Οι Κολομβιανοί αλώνιζαν επί χρόνια, κλέβοντας νοσοκομεία στην Ευρώπη και η σπείρα εξαρθρώθηκε στην Ελλάδα σε μερικές μέρες!


970c7-police
Κολομβιανοί είναι οι δράστες της πολύκροτης υπόθεσης πουαφορά την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τα δημόσια νοσοκομεία «Άγιος Σάββας», Λάρισας, Λαμίας και Βόλου, τον περασμένο Μάιο.
Οι δράστες είναι τέσσερις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι τρεις, ηλικίας 20, 37 και 50 ετών, όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης.
Το τέταρτο μέλος είναι γυναίκα και εξετάζεται από τις κολομβιανές Αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ανήκουν σε διεθνές «καρτέλ» που δρα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Β'

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Β'


Του Γεωργίου Παπασημάκη


Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο μεγάλο αυτό θέμα.
Όχι μόνο για την τεράστια σημασία που έχει αυτό καθεαυτό αλλά και για την καθοριστική επιρροή που μπορεί να ασκήσει στο μέλλον της Πατρίδας.

Η διεκδίκηση των Εθνικών Δικαίων, όχι μόνο θα επιφέρει την λύτρωση εκατοντάδων χιλιάδων ομοεθνών μας και την απελευθέρωση παρανόμως κατεχομένων τμημάτων του Εθνικού Εδάφους αλλά θα αποτρέψει τους αδηφαγους κατακτητές από περαιτέρω παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις που καθημερινά εκφράζουν.

Άγγελος θα σε φέρει εδώ, στον σωστό καιρό...Η Τελευταία Προσευχή - Δίπλα στο παλάτι των αυτοκρατόρων βρίσκεται η Μονή Βλαχερνών, στην οποία συνήθιζαν οι Βασιλιάδες να προσεύχονται. Στον ιερό αυτό χώρο ψάλθηκε το έτος 626 για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος. Ο ναός χτίστηκε από την αυτοκράτειρα Πουλχερία το 453 και ολοκληρώθηκε επί Αέοντος Α' το 474. Τότε χτίστηκε και το παρεκκλήσι της Αγίας Σορού για να δεχθεί το ωμοφόριο και την Εσθήτα της Παναγίας, που μεταφέρθηκαν από την Παλαιστίνη το 473.


Το "Βατερλώ" του Ερντογάν: Πώς δίχασε και απομόνωσε την Τουρκία (Alpha, ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...