Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

20170612 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΛΑΒΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΗΝΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια λαξευτή εκκλησία που οι Τούρκοι την έχουν ονομάσει, Çanli Kilise, δηλαδή η «Εκκλησία της Καμπάνας» στην περιοχή Άκσαραι της Καππαδοκίας, κοντά στην πόλη Νίγδη, έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και δέος από τους Τούρκους μελετητές και ερευνητές, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και οι αρμόδιοι του τουρκικού υπουργείου Τουρισμού που αντιλήφτηκαν την μεγάλη αξία της εκκλησίας από πολιτιστικής και θρησκευτικής πλευράς.

Μπέντζαμιν Νετανιάχου και Αλέξης Τσίπρας στο Μουσείο Ολοκαυτώματος

Mutaween (μουταβίν) - «Ισλαμική αστυνομία» τώρα και στα γκέτο της Αθήνας


Της Νεφέλης Λυγερού
Πηγή Stavroslygeros.gr
Κάποιοι έχουν ριζώσει, χτίζοντας τα νοικοκυριά και τις μικροεπιχειρήσεις τους. Άλλοι, παγιδευμένοι στο κενό μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης, στριμώχνονται στις πλατείες και στα πάρκα στο κέντρο της Αθήνας, αδυνατώντας να βρουν δουλειά ή στέγαση. Εναντίον όλων αυτών, όμως, στρέφεται ένα περίεργο φαινόμενο που έχει κάνει την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας και περιγράφεται με τη λέξη mutaween (μουταβίν).
Στα αραβικά σημαίνει εθελοντής, αλλά στην καθομιλουμένη χρησιμοποιείται για να περιγράψει την άτυπη «ισλαμική αστυνομία», αυτή που σε κάποιες μουσουλμανικές χώρες περιπολεί και επιβάλλει την τήρηση των θρησκευτικών νόμων. Αν και στην Ευρώπη δεν αναγνωρίζεται και ούτε επιτρέπεται καμία θρησκευτική αστυνομία, οποιασδήποτε θρησκείας, κάτι τέτοιο φαίνεται να λειτουργεί υπόγεια και να χάνεται μέσα στα γκέτο της Αθήνας.

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


 
- Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να τεθούν στη <βάσανο> της δημοσιότητας, ο αριθμός των εξτρεμιστικών κύκλων της μειονότητας των μουσουλμάνων του Έβρου, υπολογίζονται σε αρκετές εκατοντάδες άτομα. Eκτιμήσεις ειδικών, αναφέρουν οι εν λόγω εξτρεμιστές ανταποκρινόμενοι στα κελεύσματα και προσταγές της Άγκυρας, είναι διατεθειμένοι ως πυρήνες να αρχίσουν ένοπλο αγώνα, και τότε ο συνολικός αριθμός των εμπλεκομένων μπορεί να ανέλθει κατ’ ανώτατο μέχρι τις 5.000 χιλιάδες άτομα, διότι τότε θα εκδηλωθούν και οι μετριοπαθείς.

Μυστική συνάντηση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου με την «αφρόκρεμα» της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας για αναβάθμιση των S-300PMU1
Μια πολύ σημαντική συνάντηση και συζήτηση επί όλων των κρίσιμων ζητημάτων της ελληνορωσικής στρατιωτικής συνεργασίας, η οποία έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πριν από δέκα ημέρες, μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένου και του υπέχοντα θέση υφυπουργού Αμυντικής Βιομηχανίας της Ρωσίας,  Dmitry Shugaev, του Igor Nagorny Υποδιευθυντή του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής της Προεδρίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Alexandr Mikheev Γενικού Διευθυντή της Rosoboronexport. 

Γενική κινητοποίηση των δυνάμεων της ΑΣΔΕΝ στα νησιά – Τι συμβαίνει; (εικόνες, βίντεο)


Γενική κινητοποίηση των δυνάμεων της ΑΣΔΕΝ στα νησιά και εντολή για διεξαγωγή Ασκήσεων αποκρούσεως Προγεφυρώματος και ανακατάληψης βραχονησίδας διέταξε το ΓΕΣ για να «κοπεί ο βήχας» στην Τουρκία η οποία έβγαλε βίντεο κάνοντας επίδειξη δύναμης των δυνάμεων πεζοναυτών της Στρατιάς του Αιγαίου…

Παγκόσμια δικαίωση Ελλάδας και Κύπρου για την ΑΟΖ!


image001

Ο χάρτης της Marine Regions με την Κύπρο ενιαία

Σε συνέχεια του άρθρου μου της 12ης Ιουνίου 2017, «Η αυθαιρεσία για την ΑΟΖ της Κύπρου» δεν ήταν «αγγλικής προέλευσης» – και είχε διορθωθεί από το 2011!»παραθέτω σήμερα την ανάρτηση που προηγήθηκε, στις 23 Οκτωβρίου 2016 από το cosmostatus.blogspot.gr, με τίτλο « Παγκόσμια δικαίωση της Ελλάδας για την ΑΟΖ». Η ιστοσελίδα προβάλει την εταιρεία Marine Regions, που ήταν η πρωτογενής πηγή του λανθασμένου χάρτη (και όχι «αγγλικής προέλευσης») στην έκθεση ORECCA του 2011, όπως έγραψα, και η οποία με ηλεκτρονική της απάντηση με διαβεβαίωσε ότι ο χάρτης είχε διορθωθεί από κοντά τους από το 2011.

Δεν κάνουν βήμα πίσω οι κάτοικοι στο Μενίδι / Αυτοψία του Star στη "Λίμν...

ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙΑΘΗΝΑ 18-6-2017.

Τα ζητήματα τής εθνικής ασφαλείας ενός βιώσιμου κράτους σχετίζονται άμεσα με την εθνική ακεραιότητα, με την ύπαρξη ζωνών ασφαλείας πέριξ τού κράτους και με την ισχύ των ενόπλων του δυνάμεων. Να είναι το κράτος πλήρως απελευθερωμένο, δίχως αιχμάλωτα εδάφη. Να ασκεί τον γεωπολιτικό έλεγχο στα γειτονικά του εδάφη. Και να διαθέτει στρατιωτική και εξοπλιστική ισχύ πυρός σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, έναντι οιασδήποτε απειλής.

Είναι προφανές λοιπόν ότι βιώσιμο είναι αποκλειστικά και μόνον το εθνικό κράτος, το κράτος εκείνο που στελεχώνεται από την όμαιμη λαϊκή και φυλετική κοινότητα και ενεργεί πάντα με γνώμονα τα εθνικά του δίκαια και συμφέροντα. Το ασφαλές κράτος δεν βαφτίζει ποτέ τούς κατακτητές εθνικών εδαφών και τούς γεωπολιτικούς ανταγωνιστές του ως φίλους, διότι έχει μέγιστο φίλο το δίκαιο και το αίμα του, τούς δικούς του ανθρώπους. Και ακόμη διότι φροντίζει πάντα την δική του γεωπολιτική υπεροχή ως Μεγάλη Δύναμη.

Η Ελλάς έως σήμερα είναι το μοναδικό κράτος τού κόσμου που γειτνιάζει με τόσα πολλά τεχνητά κράτη, με μορφώματα που εστιάζονται επάνω σε σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη. Τα άλλα κράτη που διαθέτουν λιγότερα προς απελευθέρωση εδάφη είναι η Σερβία και η Ρωσία. Η Ελλάς οφείλει πάραυτα να προσδιορίσει με σαφήνεια, με χαρτογράφηση περιοχών και με καταγραφή στην χάρτα αξιώσεων τής εξωτερικής της πολιτικής, τα διεκδικούμενα εδάφη. Ήτοι Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος Μακεδονία ( εντός Σκοπίων ), Αν. Ρωμυλία ( εντός Βουλγαρίας ), Α. Θράκη, Ίμβρος, Τένεδος, Ιωνία, Πόντος. 

Η Ελλάς έχει έναν επιπλέον λόγο να φροντίσει την εθνική της ασφάλεια. Είναι τα απολύτως απαραίτητα γεωστρατηγικά περάσματα που ελέγχουν την μεταφορά στρατευμάτων και εμπορευμάτων προς όλες τις ηπείρους και τις θάλασσες. Είναι ακόμη ο τεράστιος ορυκτός και υποθαλάσσιος πλούτος των εδαφών, κυρίως των βόρειων, και όλων των θαλασσών μας, Ιόνιο, Αιγαίο, Α. Μεσόγειος. Χρυσός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, όσμιο, ουράνιο, είναι ορισμένα στοιχεία τού πλούτου τής δήθεν πτωχευμένης Ελλάδος που έχει τεθεί σε οικονομική κηδεμονία και ξένο στρατιωτικό έλεγχο.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η Ελλάς έχει χίλιους λόγους ώστε να φροντίσει να γίνει ακατάρριπτη στρατιωτική δύναμη. Η βιωσιμότητα τού Ελληνικού Έθνους συμπλέει με την ύπαρξη αφθονίας πρώτων υλών που μάς επιτρέπει να αναπτύξουμε ισχυρή πολεμική βιομηχανία για την παραγωγή κατάλληλου και απολύτως ελεγχόμενου από ελληνικά χέρια οπλισμού. Είναι σημαντικό ζήτημα σε μια εποχή που η τεχνολογία παρέχει τη δυνατότητα όπλων μεγάλου βεληνεκούς και ακρίβειας στόχευσης, να αποκτήσουμε ελληνικά όπλα. Διότι το να έχεις ελληνικά όπλα σημαίνει αμέσως δύο πολύ σημαντικά πράματα. Πρώτον, έχεις διαρκή επάρκεια όπλων δίχως εξαγωγή συναλλάγματος. Και δεύτερον, τα κουμπιά τής στόχευσης τα έχεις μονάχα εσύ και δεν μπορεί κανείς να σε πλήξει εκ των έσω.

Η Πατρίδα μας έχει γνωρίσει στους χρόνους τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας και εν μέσω ακόμη τής τεχνητής οικονομικής κρίσης τρεις πολύ σημαντικές γάγγραινες που πλήττουν καίρια την εθνική της ασφάλεια και την ζωή τού Ελληνικού Έθνους. Είναι κατ’ αρχήν η δραματική περιστολή των εξοπλιστικών προγραμμάτων και επιπλέον η σχεδόν ολοκληρωτική εξαφάνιση τής εγχώριας πολεμικής βιομηχανίας. Οι στρατιωτικές μας ζώνες υπολειτουργούν και τελούν απλώς προς συντήρηση των μενόντων στρατιωτικών μέσων. Ακόμη και τα ξένα στρατιωτικά προγράμματα κόβονται από τα μνημόνια των τοκογλύφων, ενώ παρέχεται από τούς σιωνιστές εμπόρους των εθνών η δυνατότητα και η εντολή προς τούς προδότες πολιτικούς να περιστείλουν τις αμυντικές δυνατότητες τής Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή όμως ο χάρτης τής χερσονήσου τού Αίμου βαίνει προς βέβαιο μετασχηματισμό και αλλαγή συνόρων. Τα Σκόπια που στήθηκαν από τούς ψευτοσυμμάχους για την αρπαγή των ελεύθερων μακεδονικών εδαφών μας, διαλύονται μεταξύ αλβανικού και σλαβικού παράγοντα. Η Ελλάς απαγορεύεται να απουσιάσει. Το Μοναστήρι και ολάκερη η Βόρεια Μακεδονία είναι και θα ξαναγίνει Ελλάς. Επιπλέον, στη Θράκη και τα Δωδεκάνησα οι Τούρκοι πράκτορες εκτουρκίζουν τούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Και τέλος, οι εισερχόμενοι λαθρομετανάστες πρέπει να εξαλειφθούν, διότι αποτελούν τουρκικές λόγχες.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα δεν θα επιτρέψει στην οικονομία και στον πλαστό ανθρωπισμό να κάνουν κουμάντο στη ζωή τού Ελληνισμού. Αυτοί που μάς θέλουν ένα πολυφυλετικό και χρεοκοπημένο μόρφωμα δίχως σύνορα, στην διοίκηση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, πρέπει να ανατραπούν και θα ανατραπούν. Τα σχέδια τής παγκοσμιοποίησης θέλουν παγκόσμια χρεοκοπία και παγκόσμιο πόλεμο. Οι ψευτοσύμμαχοι ήδη χαρακτηρίζουν επικίνδυνη την έννοια τού εθνικού κράτους. Επομένως η θέση τής Ελλάδος είναι αυτή τής στρατιωτικής ηγεμονίας στο στρατόπεδο των Εθνικών Κρατικών Δυνάμεων.

Είναι απολύτως αναγκαίο να αποκτήσουμε αυτάρκεια και εθνικά χαρακτηριστικά στο στρατιωτικό εξοπλισμό. Να οδηγηθούμε σ’ έναν εξοπλισμό αντάξιο τού αξιόμαχου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Να φτιάξουμε εκ νέου ένα άρτιο Εθνικό Κράτος μέσα στο οποίο αποκτάει υπόσταση θεμελιωτή ο ένδοξος Εθνικός Στρατός μας. Να αξιοποιηθούν οι πρώτες ύλες τής ελληνικής φύσης. Να χτιστεί εγχώρια πολεμική βιομηχανία και να αυξηθούν οι ελληνικές θέσεις εργασίας ανθρώπων που διαθέτουν άρτια τεχνογνωσία και όρεξη να προσφέρουν στην Πατρίδα και τα παιδιά τους.

Χρειαζόμαστε μια Πολιτεία που θα μοιραστεί κοινές βλέψεις και επιδιώξεις με τούς πολίτες της. Μια Πολιτεία που θα δομηθεί και θα αναπτυχθεί από την εργασία των ίδιων των πολιτών της, από τα όμαιμα παιδιά της. Χρειαζόμαστε μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα μονάχα για Πιστούς Έλληνες. Για να αποδώσει καλούς καρπούς το Κράτος, για να δημιουργήσει νέο πολιτισμό και φρέσκα έργα, χρειάζεται απαραιτήτως εθνική φιλοδοξία και σχεδιασμό. Χρειάζεται απάλειψη εχθρών και πλέρια ελληνική γεωπολιτική αυλή. Χρειάζεται όλα τα εδάφη και όλα τα παιδιά της κάτω από ελληνική σημαία.

Εθνικά επωφελής και ασφαλής Πολιτεία είναι μονάχα το Εθνικό Κράτος. Εθνικό Κράτος είναι μονάχα το Κράτος που στηρίζεται στην Εθνική Ταυτότητα, στην Ιστορική του Συνέχεια, στα Ιδανικά του. Εθνικό Κράτος είναι το Εθνικιστικό Κράτος που στηρίζεται αποφασιστικά στην Πολεμική Αρετή και το Στρατιωτικό Ατσάλι, στο Φρόνημα τής μηδενικής υποχώρησης και τής Νίκης. Ο Στρατός μας θωρακίζει τα έργα τής ειρήνης και πολεμά, ώστε να μην υπάρξει ούτε μισό στρέμμα γης ελληνικής αιχμάλωτης. Ιδού το δόγμα τού Αληθινού Έλληνα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

(ΒΙΝΤΕΟ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ : ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΑΛΙΦΑΤΟ

Γεώργιος Παπασημάκης βίντεο: Η Μάχη της Αντιόχειας του Μαιάνδρου - Ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας σκοτώνει...

Πλεύρης Παπασημάκης Καραθάνος για τη Βόρεια Ήπειρο


Τυχαίο…; Σαν ΣΗΜΕΡΑ ο Ιωάννης Μεταξάς ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τις πληρωμές προς διεθνείς ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!

Όταν η Ελλάδα είχε το σθένος να πατάσσει δανειστές και τοκογλύφους…
Σαν σήμερα, 15/6 το 1939, η Ελλάδα του Μεταξά αποκηρύσσει και νομικά τους δανειστές παύοντας τις πληρωμές προς αυτούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...