Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Γουατεμάλα: Οι ινδιάνοι ψέλνουν Χριστό στα Ελληνικά και εξυμνούν τους Έλληνεςτου Κίμωνα Χαραλάμπους

Στην Γουατεμάλα οι ινδιάνοι τιμούν τον Ελληνισμό, βαπτίζονται ελληνοορθόδοξοι και υποκλίνονται στους Έλληνες που κάποτε στο παρελθόν είχαν ξανάρθει, πολύ πριν τον Κολόμβο.
Και οι Έλληνες είχαν ταξιδέψει στην Αμερική πάρα πολλά χρόνια πριν τον Κολόμβο.

Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται και σήμερα με τους ιθαγενείς ενδεχόμενα να γνωρίζουν για τους προγόνους εκείνων που τους επισκέπτονται σήμερα.

Έχουν αποθρασυνθεί οι Τσάμηδες! Ετοιμάζουν πορεία στα Ελληνοαλβανικά σύνοραΈχουν αποθρασυνθεί οι Τσάμηδες! Ετοιμάζουν πορεία στα Ελληνοαλβανικά σύνορα
Απίστευτο το θράσος των ακροδεξιών στοιχείων στηνΑλβανία... Οι Τσάμηδες ετοιμάζουν πορεία στα ελληνοαλβανικά σύνορα! Η πανηγυρική επανεκλογή Ράμα, αποθρασύνει όλα τα ακραία και εθνικιστικά στοιχεία της χώρας.

Πρόκειται για τους κύκλους εκείνους που συστηματικά κρατούν στην επιφάνεια το θέμα των Τσάμηδων και ονειρεύονται Μεγάλη Αλβανία, από διαφορετική αφετηρία ο καθένας.


Διαβάστε περισσότερα>>

Δείτε επίσης: Ο Ελληνικός Στρατός εγγύηση για την ασφάλεια της Πατρίδας και των Απανταχού Ελλήνων
 

Το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί στις συνομιλίες για το Brexit


Tα δικαιώματα των πολιτών ψηλά στην ατζέντα των συνομιλιών

Το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί στις συνομιλίες για το Brexit

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν σήμερα ότι είναι σημαντικό στις συνομιλίες για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωσης να αντιμετωπιστεί πριν απ' όλα το ζήτημα των δικαιωμάτων των ευρωπαίων μεταναστών στη βρετανική επικράτεια και των βρετανών μεταναστών σε ευρωπαϊκά κράτη, όπως δήλωσε μια εκπρόσωπος της Μέι.

Αστυνομικός της ομάδας "Ζ" σώζει τη ζωή μαχαιρωμένου Μαροκινού!!!

Σε συμπλοκή Μαροκινών με Αλγερινούς στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, τραυματίστηκε Μαροκινός στο στήθος από μαχαίρι. Στο σημείο έσπευσαν τρεις αστυνομικοί της Ομάδας Ζ', εις εκ των οποίων είχε παρακολουθήσει σχολή πρώτων βοηθειών και περιποίησης τραύματος, στα πλαίσια της εκπαίδευσης που παρέχει η ΓΑΔΘ στα στελέχη της...

ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ ΣΤΟΥΣ «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»: «ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΜΕΙΣ…»«Η αποστολή της πολεμικής Αεροπορίας είναι να πετάει καιόποτε και όταν χρειασθεί να νικάει», δήλωσε ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, μιλώντας στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων “Με αρετή και τόλμη”, προσθέτοντας ότι σε καιρό ειρήνης η αποστολή της είναι να εξασφαλίζει την αποτροπή από οποιαδήποτε επιβουλή.

Σε βρετανική πίεση για αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων αναφέρεται ο Guardian


Σε παρασκηνιακή πίεση της Βρετανίας επί της Τουρκίας «νααποδεχθεί μία λύση όπου, αντί μίας (τουρκικής) στρατιωτικής παρουσίας, μία πολύπλευρη δύναμη υπό την καθοδήγηση είτε της ΕΕ είτε των Ηνωμένων Εθνών θα κινητοποιείται για να ενεργεί ως εγγυήτρια» στην Κύπρο, κάνει λόγο ρεπορτάζ του Guardian.
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως οι Βρετανοί διπλωμάτες εργάζονται πυρετωδώς για να διευκολύνουν την επίτευξη συμφωνίας και επισημαίνει επικαλούμενη και αναλυτές την κρισιμότητα του ζητήματος της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

shadows of the ninja


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...