Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Β'

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Β'


Του Γεωργίου Παπασημάκη


Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο μεγάλο αυτό θέμα.
Όχι μόνο για την τεράστια σημασία που έχει αυτό καθεαυτό αλλά και για την καθοριστική επιρροή που μπορεί να ασκήσει στο μέλλον της Πατρίδας.

Η διεκδίκηση των Εθνικών Δικαίων, όχι μόνο θα επιφέρει την λύτρωση εκατοντάδων χιλιάδων ομοεθνών μας και την απελευθέρωση παρανόμως κατεχομένων τμημάτων του Εθνικού Εδάφους αλλά θα αποτρέψει τους αδηφαγους κατακτητές από περαιτέρω παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις που καθημερινά εκφράζουν.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣΑΘΗΝΑ 12-7-2017.

Σ’ έναν πόλεμο, πριν από τα όπλα, προηγούνται οι εσωτερικές ανακατατάξεις, οι οικονομικές ακαταστασίες, οι ενώσεις και στρατοπεδεύσεις ομόκεντρων συμφερόντων. Τα συμφέροντα μεταλλάσσονται διαρκώς και τα κριτήρια είναι δύο ειδών. Τα οικονομικά συμφέροντα που κινούνται στο σκοτάδι. Και τα εθνικά συμφέροντα που κινούνται στο φως. Είναι ο έλεγχος τής ύλης που κινεί τον Σιωνισμό και την Παγκοσμιοποίηση. Και η υπεράσπιση των ιδανικών και τής εθνικής υπεροχής που προτάσσει ο Ελληνισμός.

Η Δύση, καίτοι μπολιάστηκε από τον ελληνικό πολιτισμό, δεν κατάφερε ποτέ να αφομοιώσει το ανώτερο πνεύμα τής ελληνικής φιλοσοφίας. Γέμισε τις κοινωνίες της με τυχοδιώκτες και αιρέσεις τής ευδαιμονίας και τής εκμετάλλευσης τού ανθρώπου. Θεοποίησε τούς ισχυρούς τής ύλης και τούς πολιτογράφησε ως τάχα δικούς της ανθρώπους. Σιωνιστικοποιήθηκε δίχως διάκριση σε ιδεολογικό και θρησκευτικό επίπεδο. Σε επίπεδο οριζόντιο, η Εσπερία βάλθηκε να παρασύρει τον ελεύθερο κόσμο και κυρίως τον Ελληνισμό στον δικό της ενιαίο και αντίχριστο μικρόκοσμο.

Οι κακοί και ακατάδεκτοι μαθητές που αποποιήθηκαν την ορθόδοξη αλήθεια και τον ελληνικό πολιτισμό, δεν δυσκολεύτηκαν να στραφούν ακόμη και ενάντια στον ίδιο τον Θεό και τον πιστό λαό που τούς ευεργέτησε. Είναι η ματαιοδοξία μαζί με την τυφλή δύναμη τής βίας που σάρωσε έως σήμερα την πραγματικότητα. Βοήθησαν ωστόσο και ορισμένοι εξωμότες τής πολιτικής, τής οικονομίας και τής θρησκείας που αποβάλλανε τις Θεανθρώπινες και τις Ιστορικές Αλήθειες από τη ζωή τού λαού. Εκείνοι που από τον καιρό τής παρακμής τού Βυζαντίου μας και τής Αλώσεως τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης ωθήσανε τον Έλληνα από Νικητή να μετατραπεί σε Ικέτη ξένων συμφερόντων.

Ο ρους τής ιστορίας και οι αιώνες κύλησαν, μα η νομοτέλεια τού δυνατού που κατευθύνει με την ίδια πάντα μέθοδο την ανθρωπότητα παρέμεινε ίδια και απαράλλαχτη. Γίνηκαν επαναστάσεις εθνικοαπελευθερωτικές που χαρακτηρίστηκαν κακές από τούς βέβηλους διότι νοικοκυρεύσανε το λαό και πυργώσανε το έθνος, χαλώντας τα άθλια σκήπτρα τους. Γίνηκαν επαναστάσεις κοινωνικές τάχα που γκρεμίσανε αξίες και σύνορα, επαναστάσεις που χαρακτηρίστηκαν από τούς βέβηλους νεοταξίτες καλές. Γίνηκαν και δύο παγκόσμιοι πόλεμοι για να χτίσουν πάνω στα συντρίμμια εθνών και λαών το παλάτι τής παγκοσμιοποίησης. Για να αποδειχτεί πως οι «κακοί» ήταν καλοί, οι δε «καλοί» είναι οι κακοί.

Ένας ατέρμων πόλεμος γεωπολιτικής ισχύος είναι ο κόσμος μας. Η ισορροπία και η ανισορροπία τής ανθρωπότητος και τής σχέσεως των εθνών είναι ζήτημα που άπτεται τής συμμαχίας που κατέχει τη δύναμη. Από την μια πλευρά είναι η αλήθεια, η πίστη, το δίκαιο, ο πολιτισμός, η πολεμική αρετή. Είναι το στρατόπεδο τού Θεού και τής Εθνικής Ελευθερίας από το οποίο είχε εκπέσει ο Ελληνισμός μας, αιχμαλωτισμένος έως πρόσφατα από τα ψεύτικα θέλγητρα τής αθεΐας και τής ελευθεριότητας τής ασύνορης παγκοσμιότητας των σατανικών σιωνιστών. Και από την άλλη πλευρά είναι οι νικητές τής ψεύτικης ειρήνης, τού ματωμένου χρήματος, τής δήθεν λαϊκής κυριαρχίας που δεν αναγνωρίζουν ταυτότητα παρά μονάχα δεσμά μιας ισορροπίας τού τρόμου.

Στις μέρες μας και από τον καιρό των μνημονίων με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, ζήσαμε και ζούμε την επιχείρηση καταργήσεως ιστορίας, δικαίων και φυσικής νομοτέλειας. Ο θησαυρός τής ψυχής λεηλατήθηκε προκειμένου να δοθεί αμαχητί στα σεντούκια των προσωρινά δυνατών ο γεωφυσικός θησαυρός και στην πολιτική τους τα παγκόσμια σκήπτρα. Μορφοποιήθηκε μέσα από την λαθροχειρία δήθεν διασωστικών οικονομικών προγραμμάτων η φτωχοποίηση των λαών που χρεώθηκαν τις κλοπές των δημοκρατικών αρχών. Και ακολουθεί τώρα ο επόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος προκειμένου οι λαοί αποδεκατισμένοι να δεχτούν την τυραννία των δήθεν καλών.

Η θύελλα επισκέπτεται για μια ακόμη φορά την γεωπολιτική αυλή τής Ελλάδος που αποτελεί το σταθερό και ασφαλές σημείο στρατηγικού ελέγχου τής οικουμένης. Εδώ εδράζεται ο αέναος σιτοβολώνας, η ανακυκλούμενη ενεργειακή πηγή και το γεωστρατηγικό πέρασμα ηπείρων και εμπορίου. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έπεσε το Βυζάντιο, που ποδηγετήθηκαν οι αγώνες τού Έθνους μας από ψευτορωμιούς και ψευτοσυμμάχους, που αιματοκυλίστηκε η Ελλάς από ψευτοεμφυλίους, που γειτονεύουμε με κατεχόμενες Ελλάδες από μορφώματα που στήσανε προδότες και «καλοί» νικητές και «σύμμαχοι», που τεθήκαμε υπό οικονομική κηδεμονία σ’ ένα προτεκτοράτο που διοικούν κίναιδοι και σιωνιστές.

Αισθάνομαι πως διαβήκαμε με τα συγκρίσιμα μέτρα τού προηγούμενου μεγάλου πολέμου το μεγαλύτερο διάστημα τής κρίσεως τού δικού μας 1929 και είμαστε μπροστά στο νέο 1939. Οι αληθινά φωτισμένες Πατερικές μορφές τής Ορθοδοξίας μας είχαν πει ότι στα πρώτα χρόνια τής κατοχής του ο Σατανάς θα μάς προσφέρει υλικώς τα πάντα. Μετά όμως θα μάς ζητήσει την ψυχή. Όσοι δώσουν την ψυχή τους, θα πάνε με το μέρος τού υιού τής απωλείας άνευ επιστροφής. Όσοι δεν τη δώσουν, θα δεχτούν απηνή πόλεμο. Είμαστε εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές που θα δώσουμε τη μάχη για την Νίκη τής Ενωμένης Ορθόδοξης και Μεγάλης Ελλάδος.

Το στρατόπεδο τής Πίστης και τής Εθνικής Ελευθερίας έμεινε κατ’ ουσία ορφανό φυσικής ηγεσίας και ακηδεμόνευτο. Η Ελλάς απουσίασε κατά τρόπο ασυγχώρητο από τις διεθνείς εξελίξεις που διαδραματίζονται στον ιστορικό της χώρο. Φτάσαμε στο σημείο να ερίζουν και να αλωνίζουν σε οικόπεδα και πατρίδες ελληνικές κατσαπλιάδες και οθωμανοί, όντες διαλυμένοι στα ψευδοκράτη που για λίγο ακόμη κατακρατούν. Να γαβγίζουν και να κοπρίζουν στην ελληνίδα χερσόνησο τού Αίμου οι Αλβανοί και οι σύμμαχοί τους Τούρκοι σε Αιγαίο, σε Μεσόγειο, σε ελληνίδα Ανατολή. Και από την άλλη πλευρά, να μάς λένε οι ψευταράδες και οι νταβατζήδες να κάτσουμε φρόνιμα γιατί … χρωστάμε.

Δίδουμε ομολογία πίστεως και όρκο νίκης. Ναι, είμαστε μύστες τής Ορθής Πίστεως και μόνον. Ναι, είμαστε εκφραστές τής Ελλάδος που ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, στους Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα. Ναι, είμαστε Εθνικοκοινωνιστές κατά τον Ηρόδοτο και κατά τον Ίωνα Δραγούμη. Ναι, είμαστε οι εκπολιτιστές τής οικουμένης και όχι οι ικέτες τού Σατανά και τής παγκοσμιοποίησης. Ναι, είμαστε οι εκφραστές τής λαϊκής κυριαρχίας και τής εθνικής αυτάρκειας. Ναι, είμαστε οι Πολεμιστές τού Χριστού και τής Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος που στεκόμαστε στο τιμόνι των ελεύθερων λαών, λυτρώνοντας την πλέρια Ρωμιοσύνη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ......ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ


Πηγές – Βιβλιογραφία
Αρριανός Γ.3, Γ.4., Γ.26
Διόδωρος ΙΖ.49.2-6, 51.1-4
Πλούταρχος Αλέξανδρος 3.1-2, 26.12, 27. 48.-49.2
Κούρτιος 4.7.12-28
Ιουστίνος 11.11.6-9
Ηρόδοτος Γ.25

Το μαντείο του Άμμωνα, μέσω των Ελλήνων της Κυρηναϊκής ήταν παλαιόθεν γνωστό στους Έλληνες της κυρίως Ελλάδας, που πίστευαν ότι από εκεί είχε φθάσει η σχετική τέχνη στο αρχαιότερο μαντείο τους, εκείνο της Δωδώνης. Έχαιρε δε μεγάλου σεβασμού, καθότι ο Αριστοφάνης θεωρούσε το Μαντείο του Άμμωνα ως το δεύτερο σημαντικότερο μετά από εκείνο των Δελφών, ο Πίνδαρος είχε ιδρύσει στη Θήβα ναό του Άμμωνα και οι Αθηναίοι είχαν στείλει επίσημη αντιπροσωπεία κατά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, για να πάρουν χρησμό.

ΨΑΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1943 ΚΑΙ 1944Του Θ.Μαλκίδη
 
Πριν λίγες ώρες  συμπληρώθηκαν 73 και 74 αντιστοίχως χρόνια από την αποφράδα ημέρα της σχεδόν ολοκληρωτικής καταστροφής των οικισμών Αηδονοχωρίου Κόνιτσας και Ψάρι Κορινθίας   από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Στο Ψάρι Κορινθίας ως  αντίποινα για την Ελληνική νίκη στην περίφημη μάχη της Στυμφαλίας (1 – 3 Ιουλίου 1944), ξεκίνησαν οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις  στις οποίες  συμμετείχαν μονάδες των Γερμανικών στρατευμάτων και τμήματα των ταγμάτων ασφαλείας    

Τι εννοούσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ στην Ελβετία λέγοντας ότι «ήταν η τελευταία διάσκεψη για το Κυπριακό»;


Ο Ερντογάν έχει αποφασίσει να τα «παίξει» όλα για όλα στηνΚύπρο , θέλοντας να υφαρπάξει τα κοιτάσματα τα οποία σαφώς δεν ανήκουν στην τουρκική πλευρά. Το θέμα των τουρκικών απειλών εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδας επανήλθε όταν ο κ. Κοτζιάς ρώτησε τον Τούρκο ομόλογό του τι σήμαινε αυτό που έλεγε κάθε φορά που έμπαινε στον χώρο της Διάσκεψης και κάθε φορά που αναχωρούσε για το ξενοδοχείο όπου διέμενε. «Τι εννοείς;» τον ρώτησε ενώπιον όλων ο κ. Κοτζιάς.


Ως γνωστόν, ο κ. Τσαβούσογλου φρόντιζε να επαναλαμβάνει ότι «αυτή είναι η τελευταία και η τελική Διάσκεψη» για το Κυπριακό και κάθε φορά προκαλούσε την απορία των παρευρισκομένων.

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Καμία συμφωνία δεν ισχύει με τους Τούρκους – Θέλουν ολόκληρη την ΚύπροΑρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Καμία συμφωνία δεν ισχύει με τους Τούρκους – Θέλουν ολόκληρη την Κύπρο
Την σύσταση κυβέρνησης εθνικής ενότητας και νέα γραμμήστο Κυπριακό, ζητά ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Ο Μακαριώτατος σημείωσε ότι στη συμφωνία Αναστασιάδη-Έρογλου υπήρχε πρόνοια ότι, αν δεν συμφωνηθούν όλα, ουδέν ισχύει.
Αφού λοιπόν δεν συμφωνήθηκαν όλα, «ο πρόεδρος μπορεί να πει ότι δεν ισχύει πλέον οτιδήποτε και εγώ θα του βγάλω το καπέλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.
Για τις διαπραγματεύσεις στο Κραν Μοντανά ο κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι ο ίδιος «ουδέποτε πίστεψε ότι θα φτάναμε σε λύση και ο λόγος είναι ότι οι Τούρκοι τα θέλουν όλα, θέλουν ολόκληρη την Κύπρο».
https://www.youtube.com/watch?v=f3CLo79Q_Bo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...