Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΄ΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ: "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5 ΜΙΛΙΩΝ ΤΟ ΓΕΩΤ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΡΑΓΙΑΣΑΘΗΝΑ 16-7-2017.

Τι είναι καλύτερο και ποιος είναι ο αληθινός προορισμός τού ανθρώπου και δη τού Έλληνα; Να ζει ελεύθερος, να δημιουργεί και να πολεμά για να προασπίσει τα αγαθά και τούς ανθρώπους του ακόμη και με τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του ή να «ζει» δέσμιος, γεμάτος εξαρτήσεις και ως υπηρέτης των ανομιών τού τυράννου του έως το τέλος;

Αν το ερώτημα που αφορά τον βιολογικό κύκλο τού ανθρώπου είναι να είσαι ζωντανός ή νεκρός, η δική μου απάντηση είναι πως το σωστό ερώτημα είναι να είσαι ελεύθερος ή ραγιάς. Τη «ζωή» με τις αλυσίδες τής σκλαβιάς και τις επιθυμίες των άλλων δεν την θέλω. Διόλου δεν με ενδιαφέρει. Εγώ τη δική μου ζωή τη θέλω με νου και χέρια ελεύθερα, να συλλογιέμαι και να πράττω με τη δική μου πίστη, με τη δική μου βούληση, για τις δικές μου αξίες και για τούς δικούς μου ανθρώπους και μόνον.

Αυτός είναι ο Άνθρωπος. Ο βαδίζων με τις δικές του δυνάμεις και το ανάστημα όρθιο. Κι αυτός που εργάζεται και πολεμά για πίστη, για πατρίδα και για οικογένεια είναι ο αληθινός Έλλην Άνθρωπος. Μολών λαβέ είπε ο Λεωνίδας στον Πέρση. Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός και θα πεθάνω, είπε ο Αθανάσιος Διάκος στον Τούρκο. Την ιστορία μου, τη γη μου, τα εθνικά μου εδάφη τα θέλω όλα πίσω, με το λαό και το παιδί μου εν πλήρη ευτυχία, δίχως εχθρούς όρθιους και ζωντανούς. Αυτή είναι η επιλογή μου.

Στον καιρό των μνημονίων αποκαλύφθηκε η αλήθεια τής φύσεως τής τυραννίας και το αληθινό πρόσωπο τού τυράννου σε όποιον τυχόν κοιμόταν έως τώρα τον ύπνο τού δικαίου. Διότι ο βαλτός προστάτης τάχα τού λαού, αυτός που προάσπιζε τάχα τα δίκαια και εξέφραζε την βούληση τού λαού, αυτός έδεσε με το χρήμα τον Έλληνα στον πάσσαλο τού νεοταξικού μαρτυρίου απολύτως ηθελημένα και σκόπιμα. Διότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο Θουκυδίδης ομίλησε για την σκλαβιά τού δανεισμού που είναι πιο ύπουλη και μακρόχρονη από τη σκλαβιά των όπλων.

Είναι μεγάλη ντροπή για την Εθνική Κοινότητα που φτιάχνει πολιτισμό με τον ιδρώτα και κραταιώνει το δίκαιο με το αίμα, να καταλήγει στην απώλεια τής Πατρίδος με το μελάνι και τα χρεόγραφα. Διότι αυτή η κατρακύλα συμβαίνει όταν αντί τού λαού, υπάρχει στη θέση του ένας εσμός δίχως ταυτότητα και στόχους, μια απροσδιόριστη μάζα μονομάχων μέσα στην αρένα τής παγκοσμιοποίησης που διασκεδάζει τον αφέντη για ένα πιάτο φαί. Μια αρένα που η ποιοτικότερη διαφορά της στις μοντέρνες μέρες είναι ότι πλέον στον μονομάχο επιτρέπεται να ζει φονεύοντας το μέλλον τού λαού.

Έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές σκλαβιάς μες την ιστορία μας από κάθε είδους κατακτητές. Πέρσες, Άραβες, Τούρκους, Γερμανούς, Ιταλούς και πάντα όπισθεν αυτών ο Εβραίος Σιωνιστής. Έχουμε ζήσει την υπέρτατη θυσία στο πρόσωπο τού Λεωνίδα, με την κορύφωση στο υπέρτατο πρόσωπο τού Παμβασιλέως Ιησού Χριστού και Θεού μας. Έχουμε γνωρίσει τον Εφιάλτη και τον Ιούδα. Έχουμε ζήσει την φυλάκιση τού Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Τα έχουμε ζήσει όλα τούτα, διότι το Έθνος των Ελλήνων είμαστε εμείς μέσα σε μια στιγμή, συμπυκνώνοντας όλες τις ιστορικές περιόδους τής Φυλής μας.

Πέντε κοσμοκρατορίες μετράμε Έλληνες. Βγάλαμε από τα σπλάχνα τής Φυλής μας τον μέγιστο στρατηλάτη όλων των εποχών Μεγαλέξανδρο που πέτυχε την ελληνοποίηση τής οικουμένης με τον πολιτισμό και τα όπλα, δίδοντας αξία στον κόσμο και χτίζοντας ελληνικές κοινότητες. Και η απαρχή αυτού τού θαύματος ήταν η Πίστη στο Θεό και τον Άνθρωπο, η υποταγή τού θρασιμιού που πιο πριν θέλησε να αλυσοδέσει τον Ελληνισμό. Μέχρι τον ηρωικό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τούς Αγωνιστές τού Εικοσιένα ήταν η Γενιά τού πραγματικού και φυσικού Ελληνισμού μας; Μετά τίποτα; Μια αναλαμπή στο έπος τού Σαράντα και τέλος;;;

Μετά από τον καιρό τής νεοταξικής σκλαβιάς, έρχεται τώρα η Επανάσταση και το νέο Φως τής Ελληνικής Φυλής. Διότι το Έθνος έχει συνέχεια. Εξοντώνουμε όσους δεν μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα, όσους δεν πιστεύουν στις αξίες μας, όσους ανήκουν στους μισέλληνες. Τον τύραννο τον υποτάσσουμε. Γινόμαστε πιο δυνατοί από δαύτον. Τη γη μας, τα νερά μας, τις ψυχές των αδερφών μας, τα πλαταίνουμε και τα μεγιστοποιούμε. Τις εξουσίες τις βαστά αποκλειστικά η δύναμη τού Έθνους. Τα σεβάσματα η Ορθοδοξία. Τα Κάστρα και την γεωπολιτική αυλή ο Ελληνικός Στρατός.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους με έργα φοβερά, αδυσώπητα, αμείλικτα και ολοκληρωτικά. Οι προδότες δεν είναι αδέρφια μας. Είναι εχθροί μας. Ένας προδότης, ένας Τούρκος και ένας Σιωνιστής έχουν την ίδια αξία, εθνομηδενιστές και βάρβαροι έχουν μηδενική αξία. Τα παιδιά μας είναι η επένδυση στην οποία βασίζω την πρόοδο τού Έθνους, η αξία τής ζωής τους είναι η δύναμή μας, η διαιώνιση τής ράτσας μας μέσα στο βλέμμα τους. Και Αρχηγός μου είναι ο Ιησούς Χριστός μετά των Ελλήνων Αγίων και Ηρώων.

Δεν με νοιάζει αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω μέσα από την φλογισμένη επανεκκίνηση τού Έθνους μας. Ο σκοπός μας είναι η συντριβή τού κακού και η παντελής εξάλειψη τής αδικίας. Ο νέος πολιτισμός. Η επικράτηση τού Ελληνικού Φωτός επί τού νεοταξικού σκότους. Ο Εθνικιστικός Αγών τού Έλληνα είναι κυριολεκτικά ζήτημα που δεν έχει άλλη οδό πλην τής Νίκης ή τού Θανάτου.

Ούτε τοκογλυφικές βδέλλες ούτε αντίχριστους μηχανισμούς ελέγχου βουλήσεως ούτε διάλυση τού Έθνους. Η Πατρίδα εξουσιάζεται και αναπτύσσεται με τα χέρια τής εργατικής και παραγωγικής τάξης. Εμείς που μοχθούμε, εμείς είμαστε που θα χύσουμε το αίμα μας για την λευτεριά και το μεγαλείο τής Ελλάδος.

Την βούλησή μας την οδηγεί ο Θεός και η Ιστορία μας. Το δε Ελληνικό Έθνος θα το μεγαλώσουμε και θα το απλώσουμε εκεί που μάς οδηγούν οι Θρύλοι τής Φυλής μας, εκείθε που υπάρχουν ελληνικά μνημεία, εκείθε που πέσανε Έλληνες, εκεί όπου δοξάζετε ακόμη και σήμερα και για πάντα Χριστός και Ελλάς. Ιδού ο Έλλην, ιδού ο Εθνικισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΠΟ ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΘΥΣΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΑΘΗΝΑ 14-7-2017.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το χρονικό διάστημα 1-10-2013 έως 30-4-2014 για τις οφειλόμενες αποδοχές των εργαζομένων τού Ναυπηγείου που έχουν επιδικαστεί από δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων και έχει ασκήσει έφεση η διοίκηση τής εταιρίας Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε ( Ναυπηγεία Σκαραμαγκά). Οι ανωτέρω αποδοχές είναι απολύτως νόμιμες, καίτοι η διαφορά μεταξύ κράτους και εταιρίας υφίστατο και τότε, διότι το αναφερόμενο επτάμηνο είχε λήξει η εκ περιτροπής εργασία που είχε εφαρμοστεί πιο πριν. Η εκ περιτροπής εργασία που εφαρμόστηκε έως τα τέλη Σεπτεμβρίου τού 2013  ήταν σύννομη παρά τις «κραυγές» τού Σωματείου Τρίαινα, διότι είχε ψηφιστεί σχετικός εφαρμοστικός νόμος τού μέτρου από τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου που εκφράζουν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Τώρα το Σωματείο Τρίαινα γράφει στην τελευταία του ανακοίνωση ότι για τις νομιμότατες αποδοχές που δικαιούμαστε στο ακέραιο επιχείρησε κατάσχεση των ποσών που αναλογούν από το δημόσιο προς την εταιρία για να καταβληθούν σε εμάς τούς εργαζόμενους, αλλά το κράτος αρνήθηκε αυτήν την κατάσχεση! Κατόπιν αυτού, όπως ενημερώνει το Σωματείο, προχώρησε στην νομική άσκηση ανακοπής κατά τού Δημοσίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας με τον ίδιο σκοπό. Σωματείο και Κατοχικό Μνημονιακό Κράτος είχαν φέρει σε Γενική Συνέλευση τις προάλλες υπουργό τής κυβέρνησης για να εξηγήσει στους εργαζόμενους το σχέδιο επιβολής διαχειριστικής διοίκησης για την αλλαγή τής ιδιοκτησίας και την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων τού Ναυπηγείου υπέρ των πιστωτών τής εταιρίας. Η εταιρία άσκησε νομικά μέτρα ανακοπής αυτής τής κίνησης στο διαιτητικό δικαστήριο μέχρι να τελεσιδικήσει η διαφορά με το κράτος και επέτυχε φυσικά στον λογικό συλλογισμό της.

Το Σωματείο Τρίαινα ζήτησε, επειδή υπήρξαν έξοδα στην διαδικασία τής ανακοπής κατά τού Δημοσίου των οφειλομένων προς την εταιρία, να καταβάλλει κάθε ένας εκ των άνω των 800 εργαζομένων το ποσό των 15 ευρώ εκ τού επιδόματος αδείας 2017 για την πληρωμή των εξόδων. Η εν λόγω κράτηση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα που εξέδωσε το Σωματείο την ανακοίνωση, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017! Τονίζω για μια ακόμη φορά ότι οι αποδοχές τού διαστήματος 1-10-2013 έως 30-4-2014 οφείλονται στο ακέραιο τής καταβολής τους, λόγω λήξης τού μέτρου τής εκ περιτροπής εργασίας, και το δικαστήριο έχει ζητήσει την πλήρη καταβολή τους.

Για ποιο λόγο το κράτος δεν δέχεται την κατάσχεση εις χείρας του για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι; Πως καταδέχονται οι συνδικαλιστικές παρατάξεις των κομμάτων τού συνταγματικού τόξου να υποβάλλονται οι εργαζόμενοι σε νέες οικονομικές θυσίες με παραδόξως αμφίβολο αποτέλεσμα, όταν έχουν πρωτύτερα τεθεί σε εκ περιτροπής εργασία και από το 2014 και εντεύθεν υπόκεινται σε παραχωρητική εργασία υπό το Πολεμικό Ναυτικό με το 65% των κανονικών τους αποδοχών; Σωματείο «ταξικό, πολιτικάντικο και νεοταξικό»….   
Υστερόγραφο: Στην ανακοίνωση το Σωματείο γράφει εσφαλμένα ως ημέρα αφετηρίας τού επταμήνου την 1-1-2013, ενώ το σωστό είναι 1-10-2013. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ενώ τα Σκόπια είναι η Παιονία θέλουν να είναι «Μακεδονία» – Στο τέλος θα χαθούν από τον χάρτη και θα ησυχάσουμε


ΠΑΙΟΝΙΑ
Εγκλωβισμένοι στα παραμύθιά τους οι βόρειοι γείτονές μας Σκοπιανοί, τους οποίους η χώρα μας έχει όλη την καλή διάθεση να ωφελήσει αρκεί να σταματήσουν να καπηλεύονται τον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία, όπως και το όνομα της Μακεδονίας μας, αντί να κοιτάνε πώς να εξασφαλίσουν το μέλλον τους ως χώρα μέλος της Δύσης, κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνουν ένα «κενό» στον χάρτη μέχρι να χαθούν ολοκληρωτικά.
Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, ο συμπαθής (μέχρι στιγμής) Νίκολα Ντιμιτρόφ, εξέφρασε τη λύπη του με γραπτή του δήλωση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σέρβου ομολόγου του, Ίβιτσα Ντάτσιτς, από την Αθήνα, ότι το Βελιγράδι διέπραξε λάθος που αναγνώρισε την πΓΔΜ με την αποκαλούμενη «συνταγματική» ονομασία της.
https://www.youtube.com/watch?v=G7kag70tc1g

ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ!! 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1907... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ...ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ 


Ὁ καπετὰν Μητρούσης γεννήθηκε στὸ Χομόντος τοῦ κάμπου τῶν Σερρῶν. Τὸ ὄνομά του ἦταν Δημήτριος Γκογκολάκης, μὰ ἔγινε γνωστὸς μὲ τὸ «Μητρούσης», τὸ χαϊδευτικὸ ὄνομα ποὺ τοῦ εἶχε δώσει ἡ μάνα του.

Μία μέρα τοῦ 1906 ποὺ δούλευε στὰ χωράφια, μπῆκαν Βούλγαροι κομιτατζῆδες σπίτι του καὶ ἔσφαξαν τὴ γυναίκα καὶ τὸ παιδί του. Ἔξαλλος τότε βγάζει τὸ κρυμμένο ὅπλο καὶ μὲ τὸν ξάδελφό του Γιοβάνη Οὔρδα ξεχύνεται σίφουνας στὰ χωριὰ Γκαμήλα, Ἔλσιανη, Καστάρκα καὶ Μελιγκόσδη, ὅπου σκότωσε ἀνθρώπους τοῦ βουλγαρικοῦ κομιτάτου.

ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ!! 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1907... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ...


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ 


Ὁ καπετὰν Μητρούσης γεννήθηκε στὸ Χομόντος τοῦ κάμπου τῶν Σερρῶν. Τὸ ὄνομά του ἦταν Δημήτριος Γκογκολάκης, μὰ ἔγινε γνωστὸς μὲ τὸ «Μητρούσης», τὸ χαϊδευτικὸ ὄνομα ποὺ τοῦ εἶχε δώσει ἡ μάνα του.

Μία μέρα τοῦ 1906 ποὺ δούλευε στὰ χωράφια, μπῆκαν Βούλγαροι κομιτατζῆδες σπίτι του καὶ ἔσφαξαν τὴ γυναίκα καὶ τὸ παιδί του. Ἔξαλλος τότε βγάζει τὸ κρυμμένο ὅπλο καὶ μὲ τὸν ξάδελφό του Γιοβάνη Οὔρδα ξεχύνεται σίφουνας στὰ χωριὰ Γκαμήλα, Ἔλσιανη, Καστάρκα καὶ Μελιγκόσδη, ὅπου σκότωσε ἀνθρώπους τοῦ βουλγαρικοῦ κομιτάτου.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ 28ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΝΚ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...