Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΑΘΗΝΑ 1-8-2017.

Καλό, ευλογημένο, ελληνικό, ορθόδοξο και εθνικιστικό μήνα Αύγουστο. Τα πράματα δεν βαδίζουν καθόλου καλά, τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές πεδίο. Λουκέτα πολλά στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καθίζηση μεθοδευμένη στην παντελώς ανύπαρκτη εθνική οικονομία. Αναφορές στην ασφυξία ρευστότητας και την απειλή τής χρεοκοπίας. Και στο βάθος οι ερχόμενες Κάρτες τού Πολίτη, ως διαρκής οικονομικός δεσμοφύλακας τού Έλληνα στο δρόμο για το χάραγμα τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Και στο παγκόσμιο σκηνικό ο τρίτος ναός τού Σολομώντα και το βιομετρικό τσιπάκι.  Ασκήσεις Τούρκων εντός ελληνικών υδάτων σ’ ένα ψευτορωμέϊκο που παρέχει τα πάντα σε λαθρογυρολόγους και έριδες των γυάλινων «μεγάλων δυνάμεων.

Όχι, δεν με λυπούν όλα τούτα. Όχι, δεν με φοβίζουν όλα τούτα. Με χαροποιούν και με δυναμώνουν. Η εργασία μου για να φτιάξω την ελληνική φυλή όπως τη θέλω έχει γόνιμο έδαφος. Διότι ο ελληνορθόδοξος εθνικοσοσιαλισμός μου θεριεύει μέσα μου, ώστε να βαδίσω στα χνάρια τρανών προγόνων για μια ακόμη καλύτερη Ελλάδα. Ο Ιωάννης Μεταξάς βημάτισε στο εργατικό και πολεμικό κράτος του Ελληνικού Έθνους. Κι εμείς συνεχίζουμε με το απόλυτο εργατικό, πολεμικό, λαϊκό, φυλετικό και πανίσχυρο ελληνικό κράτος, με την ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τη δύναμη στην κορυφή τής οικουμένης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο προφητικός Ουίνστον Τσώρτσιλ για τη Γερμανία
Έχω από την αρχή της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας το γεγονός ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία κηρύττει τον οικονομικό πόλεμο στη Χώρα μας ή προσπαθεί να υποτάξει οικονομικά την Ευρώπη. Οι άλλες δύο φορές ήταν πριν από τους ανθρωποκτόνους παγκόσμιους πολέμους που αυτή η δύναμη είχε προκαλέσει με εκατόμβες νεκρών τόσο από τη Φυλή μας όσο και από τις άλλες Ευρωπαϊκές φυλές με προεξάρχουσες τους ομόδοξους Ρώσους και Σέρβους αλλά και την προσπάθεια εξαφάνισης των Εβραίων της Ευρώπης.

 Έτσι τότε, όπως μεθοδεύει και σήμερα, 

Γεώργιος Παπασημάκης: Σαν σημερα την1η Αυγουστου 1921 η εναρξη της Μεγαλης Μαχης του Σαγγαριου


<<...Η Μεγάλη Στρατιά Μικράς Ασίας κατανίκησε τους τούρκους και προχώρησε προς κατάληψη της Άγκυρας...>>   Γεώργιος ΠαπασημάκηςΗ Μάχη Σαγγάριου έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 1921 κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας (1919-1922), ως αποκορύφωμα της προέλασης του Ελληνικού Στρατού στην μικρασιατική ενδοχώρα. Η έκβαση της μάχης ήταν αμφίρροπη και συντέλεσε στην ανακοπή της πορείας προς Άγκυρα.

Η Ελληνική Στρατιά τον Ιούνιο του 1921, ύστερα από τη νικηφόρα προέλαση δια μέσω της Κιουτάχειας, προωθήθηκε στη γραμμή Εσκί Σεχίρ - Αφιόν Καραχισάρ. Οι τουρκικές δυνάμεις αφού απέφυγαν την κύκλωση στην Κιουτάχεια, συνέχισαν την υποχώρησή τους ανατολικά από τις όχθες του Σαγγάριου ποταμού. Στις 15 Ιουλίου 1921, ύστερα από ελληνικό πολεμικό συμβούλιο στην Κιουτάχεια, αποφασίστηκε η συνέχιση της προέλασης προς Άγκυρα με την ονομασία "εκστρατεία Σαγγαρίου-Αγκύρας".

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εισβολή του τουρκικού Στρατού στην Κομπάνι – Πολιορκείται η πόλη-σύμβολο των Κούρδων


***Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν οι Κούρδοι για να κρατήσουν την πόλη σύμβολό τους την Κομπάνι από εισβολή του τουρκικού Στρατού, μεγάλες μονάδες του οποίου έχουν καταλάβει τα περίχωρα Bobene και Sifteke με αφορμή την ανακοίνωση των Κούρδων για προκήρυξη εκλογών

Μία τεθωρακισμένη ταξιαρχία και ένας λόχος Ειδικών Δυνάμεων έχουν εισέλθει στα δύο αυτά χωριά ενώ Τούρκοι στρατιώτες του Μηχανικού έχουν ξεκινήσει την ναρκοθέτηση των περιμέτρων τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...