Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ερντογάν πες αλεύρι...από τον Πόντο κάτι σε γυρεύει

Ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων σε χωριό της Μακεδονίας


Ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων σε χωριό της Μακεδονίας
Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από το Κέντρο ΕκπαιδεύσεωςΑνορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα αφού τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ’ Μοίρας Καταδρομών, έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.

Ι. Μιχαλέτος - Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση. Η πραγματική ατομική βόμ...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΑΘΗΝΑ 3-9-2017.

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες τις νέες προκλήσεις τού ψευδοκράτους τής Αλβανίας σε βάρος τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, με αιχμή τού δόρατος την Χιμάρα. Διαρκείς συνεδριάσεις τού δημοτικού συμβουλίου τής πόλης με την διατεταγμένη επιμονή εξωμοτών, υπό τις εντολές τής αλβανικής κυβέρνησης, για την απαλλοτρίωση περιουσιών και τον διωγμό των αδερφών μας από τις πατρογονικές τους εστίες, υπό την επίκληση τής ανάπλασης τής περιοχής! Παράνομες αγνοήσεις των δίκαιων διαμαρτυριών των Χιμαριωτών. Επιπλέον διαλαμβάνονται συσκέψεις οργανώσεων αλβανοκατσαπλιάδων με φόντο την «μεγάλη Αλβανία» που ονειρεύονται οι προσωρινοί γείτονες κατά τις εντολές σταυρωτήδων και τουρκομογγόλων, αναφερόμενοι σε ανύπαρκτα χτυπήματα από χρυσαυγίτες!

Η Ελλάς έχει υπέρ της την ιστορική δικαιοσύνη από τα βάθη των αιώνων και το θυσιαστικό αίμα των αγωνιστών βορειοηπειρωτών που μαρτυρούν την ελληνικότητα τής Απώτατης Ελληνίδος Ηπείρου. Έχουμε τα μνημεία και την αδιάλειπτη παρουσία των μόνων γηγενών και νομίμων κατόχων τής μαρτυρικής ελληνικής γης. Έχουμε το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας για την κατ’ αρχήν Αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου Μας. Έχουμε την πάντα Ζωντανή Μεγάλη Ιδέα για την απελευθέρωση όλων των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων και επομένως και τής Βορείου Ηπείρου Μας. Έχουμε ακλόνητη Πίστη στο Θεό και την Πατρίδα. Και θα φέρουμε πλέρια την λευτεριά υπό την μία και μόνη παραδεκτή οδό: ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!! Ιδού και δια φωτογραφίας η αληθής εικόνα τής Βορείου Ηπείρου Μας!!! Βόρειος Ήπειρος διά παντός ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο Γεώργιος Παπασημακης στην εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη για την λαθρομεταναστευση


Αυτόνομη Βόρεια Ήπειρος, η προκήρυξη του Γεωργίου Χρηστάκη-Ζωγράφου


Την ώρα που οι Αλβανοί σταυρωτές της Βορείου Ηπείρου συνεργάζονται με τους Τούρκους του Ερντογκάν για να περικυκλώσουν τη Χώρα μας και από Βορειοδυτικά και οι συνεργάτες των ss τσάμηδες φωνασκούν περί Τσαμουριάς, είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρη η ιστορική Ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου ΜΑΣ.

ΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣΑΘΗΝΑ 3-9-2017.

Από όλες τις αμαρτίες η ισχυρότερη είναι η ματαιοδοξία, γιατί αυτή ανοίγει τις πόρτες σε πολλές άλλες αμαρτίες, σαν προδότης που ανοίγει τις πύλες τού κάστρου.
Όσιος Ιωάννης ο Κασσιανός.

Η υλιστική ματαιοδοξία και η συναισθηματική δειλία έχουν ρίξει αμαχητί, εντελώς ατιμωτικά, τα τείχη τής σύγχρονης πολιτείας. Το εφήμερο και απολύτως επισφαλές κέρδος έχει δώσει το προβάδισμα στον φιλοτομαρισμό και την ατομική φιλοδοξία έναντι τής προόδου τής εθνικής κοινότητας και των αξιών τής πίστεως και τής φιλοπατρίας. Η δε κοινωνία πλάθει τον αντιηρωικό τύπο πολίτη που μέσα στην ανασφάλεια και τη δειλία αναζητεί λύσεις και ισχυρούς εκτός τού εθνικού πλαισίου.

Είναι απολύτως ευγενής και φυσιολογική η επιθυμία τού ανθρώπου να φτιάχνει ασφαλή στέγη για τούς οικείους του και τα έργα του. Να φυλάσσει τον οίκο του και τον κόπο του από τις κακοτοπιές, ώστε να ανθίσει η δημιουργία, η οικογένειά του, η Φυλή του. Πρέπει όμως πρωτίστως να πιστεύει στην καταγωγή του, στη δύναμη και τη συνάφεια τού αίματος και τού πνεύματος, στις δυνατότητές του και την οντολογική του προέλευση. Να εφαρμόζει τούς κανόνες τού Θεού και τις συναφείς εντολές των προγόνων του, με γνώμονα την διαιώνιση τής Φυλής.

Ο Όσιος Ιωάννης ο Κασσιανός έχει πει θεία εμπνεύσει και με σοφία ότι από όλες τις αμαρτίες η ισχυρότερη είναι η ματαιοδοξία, γιατί αυτή ανοίγει τις πόρτες σε πολλές άλλες αμαρτίες, σαν προδότης που ανοίγει τις πύλες τού κάστρου. Ο ματαιόδοξος άνθρωπος είναι εντελώς ξεκομμένος από το έθνος και την ιστορία του, αποκομμένος ακόμη και από την φάρα του, τη στενή οικογένεια που τον έφερε στον κόσμο. Είναι ικανός, όπως λέει ο λαός μας, να πουλήσει για την δική του καλοπέραση και την εύνοια τού τυράννου ακόμη και την ίδια τη μάνα του. Και ασφαλώς είναι απολύτως πρόθυμος να πατήσει επάνω στα ιερά και τα όσια όταν τού ζητηθεί, αφού δεν διαθέτει δικές του αξίες και φιλοδοξίες.

Να βρεθούν χρήματα άκοπα και δανεικά. Να χορτάσει η κοιλιά και το κοινόβιο τού μονομάχου που στεγάζει την Φυλή. Να γεμίσει ο τόπος με τούς ναούς των παλαιών βαρβάρων που βάψανε τα χέρια τους με ελληνικό αίμα. Να θαφτούν, μετά τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, και τα συγκαιρινά εθνικά θέματα, να μικρύνουμε και άλλο μαζί με τις ψυχές και στα εδάφη, για να μην βραχούν τα ρούχα των δειλών με το αίμα των ηρώων. Να μείνουν οι τοκογλύφοι που κόβουν λίβρες σάρκας αντί χρήματος και οι «προστάτες» τού λαού να κλείνουν μυστικές συμφωνίες με τούς κλέφτες και τούς Σταυρωτήδες.

Αυτό είναι το ματαιόδοξο και προδοτικό ψευτορωμέϊκο που βάλθηκε να κάνει τον Ελληνισμό μας σαν τα άθλια μούτρα του. Και ομολογουμένως, σε γενικές γραμμές ίσαμε τις μέρες τής μνημονιακής σκλαβιάς τα κατάφερε μια χαρά. Τα μνημόνια, φτυστά σαν τα δάνεια τού Εικοσιένα, ήρθαν δίχως καμία αντίσταση και δίχως να φέρουν στο λαό τίποτα άλλο παρά μονάχα φτώχια και απώλειες. Τα ποσά που ήρθαν πήγαν στο κατοχικό καθεστώς, ώστε να συντηρήσει την σαπίλα του, να ανοίξει την πόρτα στους σύγχρονους Σάϋλοκ και τούς λαθρομετανάστες, να νοθεύσει κοινωνία και σχολεία, να αποχριστιανοποιήσει και να αφελληνίσει την Γη τού Φωτός.

Το Ελληνικό Έθνος κατέβασε ρολά. Κλειστά μαγαζιά. Κλειστές από την ανασφάλεια γειτονιές. Και μέσα στην μεθοδευμένη παραγωγική απραξία και οικονομική ένδεια, τα εθνικά μας θέματα δοκιμάζονται με την ίδια αγριότητα. Τα τεχνητά ψευδοκράτη που στήθηκαν στην εξώπορτα τής Πατρίδος μας από τούς Σταυρωτήδες, ζητούν εδαφικό τους μεγάλωμα με την κατάκτηση ελληνικών εδαφών δίπλα σε όσα έχουμε ήδη χάσει. Έρευνες, στρατιωτικές ασκήσεις, αλυτρωτικές ανθελληνικές προπαγάνδες. Και στις ακριτικές ελεύθερες περιοχές μας έως τις αλύτρωτες Ελλάδες που μάς αγκαλιάζουν, οι εκκλησιές μας βεβηλώνονται, οι ιερείς φιμώνονται, οι αδερφοί μας διώκονται, στερούμενοι λαλιά και δικαιώματα.

Ο ελληνάκος ωστόσο που θέλει να κάνει δουλειές και να φανεί επιπλέον τάχα μου πως αντιδρά για να παρασύρει τούς Αληθινούς Έλληνες, αυτός εξακολουθεί να ψάχνει ξένες πλάτες. Ξέρει πως το πολιτικό παιχνίδι και ο χαλασμός με τρομοκρατία και κρίσεις και πολέμους γίνεται για παγκόσμια εξουσία. Κι έτσι επαναλαμβάνει τα καμώματα με τούς φιλογαλλικούς, φιλοαγγλικούς και φιλορωσικούς σχηματισμούς. Να πάμε με την Ρωσία, με τις ΗΠΑ, με τη Μ. Βρετανία, με το Ισραήλ που τάχα μάς έφτιαξαν …ελεύθερο κράτος! Να πάμε με την Ευρώπη, που λέγουν ωστόσο οι αντίθετοι αυτής πως μάς πολέμησε. Ενώ οι άλλοι δεν μάς πολέμησαν τάχα…

Να κάνουμε λοιπόν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει εντός μας και δίπλα μας; Να αδιαφορήσουμε για τον κίνδυνο, όταν στο στρατόπεδο πυροβολικού Θηβών οι σκοπιές φυλάσσονται από δύο σκοπούς, μέσα σε κλίμα επιφυλακής, με τον λαθροκαταυλισμό μπροστά στην πύλη τού στρατοπέδου τής πόλης; Να κλείσουμε τα μάτια στην τρομοκρατία που χτύπησε τις δυτικές κοινωνίες έως και το ιρανικό κοινοβούλιο των συμμάχων τής Ρωσίας; Να αναγνωρίσουμε την πανθρησκεία τής διαβολικής παγκοσμιοποίησης και την νέα τουρκοκρατία των σιωνιστών;

Όχι, δεν κύπτουμε τον αυχένα στον εχθρό Θεού και Ανθρώπου. Το Γένος των Ελλήνων είναι Γένος Πιστών και Ηρώων, Αναγεννητών τής ανθρωπότητος με τον Λόγο τού Θεού και το Ηγεμονικό Σκήπτρο. Τα Ιερά είναι η πνευματική μας μήτρα και η στρατιωτική πυγμή είναι οι λόγχες με τις οποίες θα ανοίξουμε τον δρόμο στο φως τής αλήθειας. Δεν χρειαζόμαστε αλλοτινές πλάτες. Χρειαζόμαστε την εξέλιξη τής πίστης μας σε αυτοπεποίθηση και σε ασυγκράτητη εθνική ορμή και φιλοδοξία.

Ό,τι συνέβη στο παρελθόν, μέλλει να συμβεί εκ νέου. Και ό,τι χάνεται με έναν τρόπο, με τον ίδιο τρόπο ανακτάται. Η Ελλάς είναι Καστροπολιτεία υπέρτατου πολιτισμού, έθνος αυτοκρατορικό και θα ξαναγενούμε το ίδιο αυτοκρατορικό έθνος, κερδίζοντας την πατρίδα μας, την κοινωνία και τα πρώην σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας. Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι εδώ, είναι μέσα μας και μάς οδηγεί μπροστά στης νέας δόξης τον καιρό. Καιρός Ορθόδοξος. Καιρός οικουμενικής ελληνικής ισχύος.

Λύση είναι ο προορισμός τού Ελληνισμού. Προορισμός τού Ελληνισμού είναι να διώξει ψευτορωμιούς και βαρβάρους. Να ξεχερσώσει τη σαπίλα και στη θέση της να κάνει την γη του ορμητήριο και βατήρα για πόλεμο και για νίκη τής ζωής και τού δικαίου. Σύμμαχό του έχει τον πιστό λαό, τον καματάρη, τον Πολεμιστή, το αίμα τής καρδιάς του, την Φυλή του που είναι απόγονος Βυζαντινών και Κολοκοτρωναίων και Διάκων. Να κάνουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Να σταθούμε στην κορυφή τού κόσμου. Με το βαγγέλιο και το Ξίφος. Ιδού η οδός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...