Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑΧΕΩΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟΑΘΗΝΑ 4-9-2017.

Τα κόμματα τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας ερίζουν διεκδικώντας δάφνες επί πολιτικών ολετήρων που αναδείχτηκαν σε δήθεν λαϊκούς προστάτες και εθνικούς οραματιστές. Την ίδια στιγμή οι ισλαμιστές λαθροεισβολείς έχουν αρχίσει μέσα από τα τζαμιά τους να απλώνουν στην ελληνική κοινωνία κλίμα τρόμου μαζί με τούς αναχοπράκτορες των Σταυρωτήδων Χριστού και Ελλάδος. Τα νεοταξικά παράσιτα μαζί με τούς ψευτορωμιούς προχωρούν στο έσχατο σκαλοπάτι των μνημονίων για την ολοσχερή απαλλοτρίωση περιουσιών και εδαφών ελληνικών. Ανοίγουν το φρέαρ τού χάους, όταν ετοιμάζεται ένας παγκόσμιος πόλεμος. Ρέμπελοι, πολιτειακή ανωμαλία, πόλεμος.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός οφείλει να διεγείρει, να αφυπνίσει, να διαχύσει την προπαγάνδα Έθνους και αληθείας, να στρατεύσει στο πλευρό του τον ελληνικό λαό. Διαρκής συναγερμός και αντεπίθεση. Ο τύραννος δεν είναι συνομιλητής παρά εχθρός τού λαού υπό ανατροπή. Ο μόνος συνομιλητής τού Ελληνικού Έθνους είναι οι Πιστοί του. Πιστοί σε Χριστό και Ελλάδα. Οι εχθροί τού Ελληνισμού φέρνουν πολιτειακή ανωμαλία και εδαφικό ακρωτηριασμό. Κι εμείς πρέπει να τούς σταματήσουμε. Να αποτρέψουμε ταχέως τον σπαραγμό και να αρχίσουμε άμεσα την αναγέννηση τού Έθνους μας. Τούτος εστί ιερός σκοπός και εθνική εργασία για μένα. Αυτές οι δυνάμεις, οι εθνικές δυνάμεις είναι εξ ορισμού οι συνομιλητές μου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο συγκλονιστικός λόγος του Ιωάννη Καποδίστρια, φάρος για κάθε πατριώτη


Στις 11 Ιανουαρίου 1828 ο Καποδίστριας απεβιβάσθη στην Αίγινα. Ο Γ. Τερτσέτης στα «Απόλογα για τον Καποδίστρια» περιγράφει συνομιλία του Κυβερνήτη με τον Γεωργάκη Μαυρομιχάλη:

«Είναι καιροί πού πρέπει να φορούμε όλοι ζώνη δερματένια και να τρώμε ακρίδες και μέλι άγριο. Είδα πολλά είς την ζωή μου, αλλά σαν το θέαμα όταν έφθασα εδώ εις την Αίγινα δεν είδα τί παρόμοιο ποτέ, και άλλος να μην το ιδή… «Ζήτω ο κυβερνήτης ο σωτήρας μας, ο ελευθερωτής μας!» εφώναζαν γυναίκες αναμαλλιάρες, άνδρες με λαβωματιές πολέμου, ορφανά κατεβασμένα από τις σπηλιές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...