Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ιρακινός που αποφυλακίστηκε βγήκε με σπαθί στο κέντρο της Αθήνας!


Προβληματίζει έντονα την ελληνική αστυνομία το περιστατικόπου σημειώθηκε στην Αθήνα. Ο Ιρακινός που συνελήφθη με σπαθί είναι άραγε προάγγελος επιθέσεων “μοναχικών λύκων” – φανατικών μουσουλμάνων στην χώρα μας;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” νέο περιστατικό που προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ (σε ενδεχόμενη σχέση με τον “ισλαμιστικο κίνδυνο”) προβληματίζει τις τελευταίες ώρες την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετα την σύλληψη -χθες το μεσημέρι- 34χρονου Ιρακινού που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της Μολδαβίας απαγορεύει συμμετοχή σε νατοϊκές ασκήσεις


Οι Μολδαβοί στρατιώτες δεν θα λάβουν μέρος σε στρατιωτικέςασκήσεις του ΝΑΤΟ που πραγματοποιούνται στην Ουκρανία.Αυτό κατέστη σαφές την Τρίτη, όταν ο πρόεδρος της χώρας, Ιγκόρ Ντοντόν, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαντά στην απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να στείλει 57 στρατιώτες ως συμμετοχή της χώρας στις στρατιωτικές ασκήσεις  της γειτονικής χώρας (οι οποίες γίνονται για τη λεγόμενη ρωσική επιθετικότητα), όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι AccentTV.

Και η ExxonMobil προχωρά: Δύο γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ το β’ εξάμηνο του 2018


Χάρτης της κυπριακής ΑΟΖ με τα οικόπεδα για τα οποία έχουν δοθεί άδειες ερευνών. ΚΥΠΕ
Δύο γεωτρήσεις προγραμματίζει η ExxonMobil στην κυπριακήΑΟΖ το δεύτερο εξάμηνο του 2018, όπως δήλωσε σε Διάσκεψη Τύπου την Τετάρτη ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας για την Ευρώπη, Ρωσία και Κασπία Tristan Aspray.
Η εταιρεία εξασφάλισε τον Απρίλιο του 2018, σε συνεργασία με την Qatar Petroleum την άδεια εξερεύνησης και καταμερισμού παραγωγής για το τεμάχιο 10 της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι τα μελλοντικά βήματα της εταιρείας θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ερευνών, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν τα δεδομένα το επιτρέψουν, η εταιρεία να συμμετέχει στην κατασκευή τερματικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) στην Κύπρο.

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Η Μεγάλη Εκκλησία της του Θεού Σοφίας
Κωνσταντινούπολη 6 Σεπτεμβρίου 1955. Η ωραιότερη εποχή για να βρίσκεται κανείς στην πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, την Πόλη των Κομνηνών των Παλαιολόγων και των ένδοξων Μακεδόνων Αυτοκρατόρων. Το αεράκι έρχεται γλυκό εκείνη την εποχή, δροσίζοντας την Πόλη, το όμορφο Πέραν και τα Πριγκιπόννησα. Μια τέτοια όμορφη μέρα διάλεξαν οι απόγονοι του Αττίλα, τα ανθρωπόμορφα κτήνη που ξέρασε η ασιατική στέπα για να ολοκληρώσουν τον αφανισμό του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως και γενικά της Ανατολικής Ελλάδος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...