Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣΑΘΗΝΑ 21-9-2017.

Στο ζήτημα τής ελεύθερης Θράκης μας που κρατάει πάντα ψηλά το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, η εθνική μας υπόθεση διασώθηκε από μια ακόμη προσπάθεια τουρκοποίησης και μάλιστα διά νομοθετικής διατάξεως τής Βουλής των γραικύλων, επειδή επιπλέον οι προδότες πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας καρφώνουν ευτυχώς ο ένας τον άλλο. Να ψηφίσει ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην ψηφίσουν λόγω ψήφων έκαμαν πως επέλεξαν οι ΑΝΕΛ, οι δε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είπαν ότι από εδώ και μπρος δεν θα ψηφίζουν κυβερνητικά νομοθετήματα ακόμη κι αν συμφωνούν, αν δε συμφωνούν μεταξύ τους οι κυβερνητικοί εταίροι!!! Δηλαδή αν ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ την δήθεν τουρκικότητα μουσουλμανικών ενώσεων, τότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζανε ομοίως. Τα ίδια ισχύουν σε όλες τις ψεύτικες διαφωνίες μέσα σε ολάκερο το αστικό δημοκρατικό τόξο.

Τούς είπε ο Γιάννης ο Λαγός Εφιάλτες. Και είναι οι πολιτικάντηδες τού ελληνόφωνου νεοταξισμού άξιοι απόγονοι τού Εφιάλτη. Επομένως ανάξιοι να λέγονται Έλληνες και άξιοι αποβολής από την Ιερή Ελλάδα μας. Το ίδιο ανάξιοι είναι και όσοι στηρίζουν το σάπιο καθεστώς. Το κακό είναι πως την Ελλάδα την κυβερνούν Εφιάλτες σε όλους τούς καιρούς τής δημοκρατίας ή δημοκράτησης ή δημοδουλείας. Το εξίσου κακό είναι ότι εμείς οι ίδιοι διαθέτουμε ασυνεννοησία. Καιρός λοιπόν να δώσουμε τα χέρια και να φτιάξουμε ξανά την Ελλάδα των Αγίων και των Ηρώων. Πλέρια, Δίκαιη και Καθαρή. Διότι η Ελλάς και η Θράκη Μας δεν μπορούν να περιμένουν.

Οι μουσουλμάνοι τής Θράκης μας είναι καθαροί Έλληνες. Όσοι τουρκόσποροι υφίστανται, θα απελαθούν στο πυρ το εξώτερο, ούτε καν απέναντι αφού και η Ιωνία γη ελληνική είναι και θα ξαναγίνει, κατ’ εφαρμογή συνθηκών και δικαίου. Η Ελεύθερη Θράκη είναι η Πύλη εισόδου και απελευθέρωσης τής Ανατολικής Θράκης, τής Ιωνίας και τού Πόντου μας. Εκείνοι που επιδιώκουν ακόμα την τουρκοποίηση τής Θράκης μας θα σταλούν στο βάραθρο τού χαμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΑΘΗΝΑ 21-9-2017.

Η εγκληματική συμμορία τού αστικού δημοκρατικού καθεστώτος δεν μπορεί να διασφαλίσει το αγαθό τής ανθρώπινης ζωής. Η εγκληματικότητα των εμπόρων τού θανάτου και των λαθροεισβολέων αλωνίζει εμπρός από τις πλατείες μας, όπως στην περίπτωση τής Πλατείας Δαβάκη στην Καλλιθέα με τους πυροβολισμούς μεταξύ αλβανών ναρκοεμπόρων. Μέσα στις παιδικές χαρές, οι σφαίρες τής αισχρής παρανομίας κάνουν την παρουσία τους. Γραικύλοι και βάρβαροι λαθροεισβολείς έξω από την Ελλάδα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, δίκαια, επαναστατικά και απόλυτα. Διότι η ζωή των παιδιών μας είναι ιερή και απαραβίαστη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...