Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΦΥΛΟΥΑΘΗΝΑ 5-10-2017.

Το κοινοβούλιο τού ψευτορωμέϊκου προχωρά στην οριστική νομοθέτηση ενώπιον τής ολομέλειας τής αλλαγής φύλου, τής διόρθωσης τού φύλου, όπως το ονομάζουν οι έκφυλοι, από την ηλικία των 15 ετών. Είναι το δεύτερο βήμα μετά την ψήφιση των συμφώνων συμβίωσης των ανώμαλων, με το επόμενο φοβερό βήμα τις τεκνοθεσίες υπό των κίναιδων. Πρόκειται για τεράστια ύβρη στο πρόσωπο τού Θεού Πατρός. Είναι η μετατροπή τού ανθρωπίνου σώματος σε σκεύος εκπόρνευσης και αλλοτρίωσης τής ανθρώπινης ψυχής. Η επιχείρηση εκμαυλισμού τής φύσης τού ελληνισμού. Καθόλου τυχαίο βέβαια δεν είναι το γεγονός ότι αυτό το βαρύτατο αμάρτημα και κακούργημα προκρίθηκε εν μέσω απεργίας των μέσων μαζική αποχαύνωσης τού κατοχικού καθεστώτος. Ντροπή και όνειδος στον άνανδρο και ανθέλληνα ελληνόφωνο κομματικό νεοταξισμό τής αστικής δημοκρατίας. Ο πυλώνας διαιώνισης τής ελληνικής φυλής είναι η ελληνική οικογένεια που αποτελείται αποκλειστικά από τον Έλληνα και την Ελληνίδα, από τον Άνδρα και τη Γυναίκα που έπλασε ο Πατέρας Θεός. Οτιδήποτε άλλο είναι πλαστό και αντιφυσικό, σατανικό και απορριπτέο. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από αυτούς που ετοιμάζονται να αποδεχτούν ακόμη και ψευτομειονότητες. Όμως ο Νόμος και η Αλήθεια τού Θεού και τού Αποστολικού Ελληνισμού θα υπερισχύσουν σε μια Ελλάδα που οφείλει να γενεί απόλυτα ορθόδοξο και εθνικιστικό κράτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να ζυγίζεσαι κάθε μέραΞυπνάς, πας στο μπάνιο, πλένεις πρόσωπο...
δόντια, κάνεις ντους, γενικά ό,τι συνηθίζεις κάθε πρωί και πριν βάλεις ρουχαλάκια, τσουπ! ανεβαίνεις στη ζυγαριά να δεις αν πρέπει να χαρείς ή να στεναχωρηθείς, να φας ή να ξεκινήσεις άλλη μια μέρα με δίαιτα (καμία ψυχραιμία γενικώς έτσι;). Το πας λάθος, θα σου έλεγε, αν είχε στόμα και μίλαγε η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Επιθεώρηση της Διατροφικής Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ : ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ - ΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ


ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΜΙΛΕΙ.

Γῆ ὡραιοτάτη καὶ Θειοτάτη, Γῆ τελεία ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ἡ Μητέρα Ἑλληνικὴ Γῆ, ἀνέδωσε καρπὸν ὅμοιον. Ὁμοίως Ὡραῖον καὶ ὁμοίως Θεῖον. Πᾶσα Γῆ ἐκφράζει ἑαυτὴν δ᾿ ὅλων τῶν ὑλικῶν της, δι᾿ ὅλων τῶν ζωϊκῶν μορφῶν καὶ ὅλων τῶν φαινομένων της, ἀπὸ τῶν θαλασσῶν καὶ τῶν βουνῶν καὶ τῶν φυτῶν καὶ τῶν ζῴων μέχρι τῶν παραμικροτέρων ἀποχρώσεων τῶν δύσεών της καὶ τῶν τριχωμάτων τῶν γατιῶν της, ἀπὸ τῶν λεπτοτέρων ἀνθυλλίων μέχρι τῶν λεπτοτάτων ἐκδηλώσεων τοῦ ἀνωτάτου Ζῴου, δι᾿ οὗ κάθε μία κατορθώνει τὴν Αὐτοσυνείδησίν της, τοῦ κατ' εὐφημισμὸν αὐτοκαλουμένου: Ἀνθρώπου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...