Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Οι "Κρυπτοχριστιανοί" των Σκοπίων ! (TV100-160117)

Μετακίνηση Μονάδων στη Θράκη προανήγγειλε ο ΥΕΘΑ Καμμένος & Απέκλεισε μείωση της Θητείας


Τη μετακίνηση μεγάλης  Στρατιωτικής δύναμης Μονάδων στον Έβρο και στη Θράκη «διότι εδώ χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, κι εδώ υπάρχει η απειλή, κι εδώ πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πολλοί, πιο οργανωμένα» επανέλαβεσε δηλώσεις του μετά το τέλος της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017» στον Έβρο όπου βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Καταλούνια, Κύπρος και η υποκρισία της Ε.Ε.: Για κάθε κράτος-μέλος ισχύουν διαφορετικοί κανόνεςΔιχασμένη βρήκε την Ισπανία η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας. EPA/ALBERTO ESTEVEZ 
Της Ελένης Θεοχάρους
Είναι κατοχυρωμένη ρητώς στο χάρτη του ΟΗΕ, στο Άρθρο 1, παράγραφος 2 η αρχή της ισότητας και της αυτοδιάθεσης των λαών.
Στην συζήτηση του ζητήματος της Καταλούνιας στην ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο, όπου πήραν τον λόγο μόνο οι αρχηγοί των πολιτικών ομάδων, με ηθικοπλαστική γλώσσα, υπέρμετρη προσπάθεια να δείξουν πόσο καίγονται για την εδαφική ακεραιότητα της Ισπανίας και εμφανή υποκρισία, σχεδόν όλοι μίλησαν για διάλογο, για αποφυγή εκβιασμών και βίας και για την ανάγκη να λυθεί το ζήτημα της Καταλούνιας με ειρηνικά μέσα, αλλά στην έννοια της αυτοδιάθεσης εδόθησαν διαφορετικές ερμηνείες από τις σαφώς καθοριζόμενες από τον ΟΗΕ.

Βαθαίνει η κρίση στην Καταλονία: Γιατί αποχωρούν μεγάλες εταιρείες


Καθώς το ενδεχόμενο της ανεξαρτησίας πλανάται στον ορίζοντα, πληθαίνουν οι εταιρείες που εγκαταλείπουν την Καταλονία.
Adtech Ad
Μια σειρά εταιρειών εγκαταλείπουν την περιφέρεια της Καταλονίας, καθώς η ένταση αυξάνεται. Και αυτή η τάση απειλεί να μετατραπεί σε χείμαρρο, καθώς μια δεύτερη μεγάλη τράπεζα και δύο άλλες εταιρείες ανακοίνωσαν τη μεταφορά της έδρας τους σε άλλες περιοχές της Ισπανίας.

Νέα θρασύτατη πρόκληση των Τούρκων στο Φαρμακονήσι

"ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΜΕ Α Λ Β Α Ν Ο ΥΣ Υ Π ΟΥ Ρ Γ Ο Υ Σ..."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...