Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 7: ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ «ΜΑΓΙΚΟ» ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΣτην περίπτωση του αριθμού 7 είναι πολλές οι ιστορικές αναφορές.

Από τα 7 θαύματα του κόσμου, 4 βρίσκονταν στην Αρχαία Ελλάδα και 3 εκτός. Οι αριθμοί 3 και 4 είχαν επίσης συμβολική σημασία για τους Έλληνες.

«ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ» Ν UNESCO Writen by ΣΤΟΧΟΣ about an hour ago - 0 CommentsΛίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αποχωρεί από την UNESCO με αιτιολογικό τη «συνεχιζόμενη προκατάληψη εναντίον του Ισραήλ», σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και το Ισραήλ.

Τό πολίτευμα ἡμῶν....

«Τό πολίτευμα ἡμῶν ἐν οὐρανοῖς ὑπάρχει», βροντοφωνεῖ ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ. 

12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1944 : Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Η πρώτη μέρα της λευτεριάς είναι ένα μεγάλο ποτάμι. Βλέπεις στους δρόμους και στις πλατείες της Αθήνας μια φουρτουνιασμένη ανθρωποθάλασσα που όλο και μεγαλώνει, όλο και πλαταίνει και γεμίζει την πόλη με τη βουή μιας δύναμης, που θέλει να ξεσπάσει, ν' αλαφρώσει από την οργή που πολύ την έχει βασανίσει, να γίνει παντού κυρίαρχη και να μη βρίσκει πουθενά εμπόδια. Και δεν είναι ένας μόνο κόσμος αυτή η ανθρωποθάλασσα.

«Εριξαν αμερικανικό πύραυλο Cruise» εναντίον της Τουρκίας οι ΗΠΑ αλλάζοντας ισορροπίες σε Αιγαίο και Μ.Ανατολή


Προμηνύονται σοβαρές εξελίξεις

Του Βασίλη Καπούλα

«Βόμβα» από τον Αμερικανό ΥΦΕΞ για την Τουρκία του Ερντογάν η οποία από εδώ και στο εξής αποτελεί «χοντρό πρόβλημα» στην αμερικανική εξωτερική και γεωστρατηγική πολιτική στην ΝΑ Μεσόγειο το οποίο πρέπει να «λυθεί πάση θυσία».

«Τα περιφερειακά συμφέροντα ασφαλείας ΗΠΑ και Τουρκίας βρίσκονται πλέον σε σύγκρουση και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία όπως είναι» μερικές φράσεις του Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών που προμηνύουν εξελίξεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Τουρκία αγόρασε γεωτρύπανο και ξεκινά γεωτρήσεις


Μονόδρομος η ανακήρυξη ΑΟΖ

Ολοταχώς για πολεμική κρίση

Ο χειρότερος εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα  και πολύ σύντομα θα κληθούμε να υπερασπιστούμε τους ενεργειακούς μας πόρους.

Η Τουρκία αγόρασε τελικά πλατφόρμα εξόρυξης και ξεκινά γεωτρήσεις.

«Το πρώτο δικό της γεωτρύπανο αγόρασε η Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου Τουρκίας (TPAO) από τη Νότιο Κορέα και αρχές του 2018 θα ξεκινήσει γεώτρηση στη Μεσόγειο στα χωρικά ύδατα του ψευδοκράτους και της Τουρκίας».

Η Ελλάδα ξανά πρωταγωνίστρια στο γεωπολιτικό χάρτη: Υπογράφεται η συμφωνία για τον East Med!


Διακυβερνητική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας, Κύπρου και Ισραήλ για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου East Med που σχεδιάζεται να μεταφέρει φυσικό αέριο από την Ανατολική Μεσόγειο μέσω Ελλάδας προς την Ευρώπη, πρόκειται να υπογραφεί τον προσεχή Δεκέμβριο…

Πάνω από 124 εκατ. ευρώ έδωσε σε φιλανθρωπίες η Εκκλησία το 2016


IMG_0694
Περίπου 124.500.000 ευρώ έδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος γιατο φιλανθρωπικό της έργο το 2016. Το ακριβές ποσό που προκύπτει από τον απολογισμό των δαπανών για τη φιλανθρωπική διακονία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων σε όλη την επικράτεια, είναι 124.416.599,67 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τις ανάγκες και τα λειτουργικά έξοδα συνολικά 98.731 ιδρυμάτων. Από το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας βοηθήθηκαν συνολικά 1.146.772 συμπολίτες μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...