Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

EKTAKTO – H Άγκυρα παραδέχτηκε την ύπαρξη αντάρτικου στην περιοχή του ΠόντουΠέφτουν τουρκικά κορμιά στην Κερασούντα από ενόπλους με χριστιανικό Σταυρό-Βίντεο

Για πρώτη φορά η τουρκική τηλεόραση παραδέχτηκε την ύπαρξη αντάρτικου στον Ελληνικό Πόντο και μετέδωσε πλάνα από την περιοχή με δράση των Bordo Bereli.Το PKK επεκτείνει την δράση του και στον Πόντο καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Milliyet, η στρατοχωροφυλακή ξεκίνησε επιχειρήσεις για την εξουδετέρωση θυλάκων του κουρδικού αντάρτικου που έχει φτάσει στα περίχωρα της Κερασούντας. Mαζί τους υπάρχουν και ένοπλοι που φέρουν χριστιανικο Σταυρό.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ Η ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ (VIDEO)


Στο πλαίσιο της σημερινής διπλής γιορτής της Θεσσαλονίκης, η πολεμική σημαία του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ» τιμήθηκε με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

F-15 στην ΠΑ; Μια παλιά ιστορία που έρχεται και επανέρχεται!


Και ξαφνικά το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση για την εισαγωγή και του F-15 στο ελληνικό αεροπορικό οπλοστάσιο, έχει αρχίσει να συζητείται.

Ειδικά μετά από την χθεσινή αποκάλυψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη Βουλή,σύμφωνα με την οποία και η Boeing έχει κάνει προσφορά για το πρόγραμμα. Αυτό σε συνδυασμό με τη δήλωση Τραμπ περί ελληνικής προμήθειας αεροσκαφών από την Boeing, έχει “φουντώσει” τα σενάρια για τα F-15.

Πριν τα “αόρατα” τουρκικά F-35 να ΄χουμε το νου μας για τα αόρατα UAV και τα drones τους


Όσο ψάχνουμε να βρούμε τρόπο για να “πιάνουμε” στα ραντάρ τα “αόρατα” τουρκικά F-35,καλό θα ΄ταν να δούμε σοβαρά την ανάπτυξη των τουρκικών uav’ s και drones. Πολλές φορές *** έχουμε αναφερθεί στο θέμα επισημαίνοντας εκτός από την τουρκική ανάπτυξη σ΄ αυτόν το τομέα και την ελληνική αδιαφορία να ασχοληθεί με το ζήτημα.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εκτός συστήματος κοινής αεράμυνας του ΝΑΤΟ η Τουρκία με τους S-400 – Ερμαιο μελλοντικά στα ρωσικά βομβαρδιστικά…


ΕΚΤΑΚΤΟ – Εκτός συστήματος κοινής αεράμυνας του ΝΑΤΟ η Τουρκία με τους S-400 – Ερμαιο μελλοντικά στα ρωσικά βομβαρδιστικά…

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Το ΝΑΤΟ εξέδωσε ανακοίνωση-προειδοποίηση σύμφωνα με την  οποία, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει σοβαρότατες  «συνέπειες» εάν προχωρήσει στην αγορά των ρωσικών πυραύλων  S-400.

Πρόκειται για ωμό Τελεσίγραφο από τις Βρυξέλλες στον Ερντογάν που απειλεί την συμμετοχή της Τουρκίας ακόμη και στην  ίδια την  συμμαχία , το οποίο «απεστάλη  » μέσω δηλώσεων αξιωματούχου μετά από εντολή των ΗΠΑ.

«Κλειδώνει» η Α.Μεσόγειος και το Αιγαίο: Ο «Παπανικολής (S -120)» αποκτά πυρηνική συνοδεία


Του Βασίλη Καπούλα

H κατασκευή του αγωγού East Med η διασύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα Ισραήλ –Κύπρου-Ελλάδος οδηγεί στην δημιουργία κοινών αεροναυτικών ομάδων επιτήρησης όλων αυτών των τεράστιων έργων και στην στενότερη αμυντική συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ.

Ελλάδα και Ισραήλ αποφάσισαν αναβάθμιση της συνεργασίας τους στον υποβρυχιακό πόλεμο με την δημιουργία κοινής δύναμης κρούσης. Οι δύο καλύτεροι Στόλοι στην περιοχή και παγκοσμίως ενώνονται…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...