Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Πέταξαν εκτός «Blue Flag» 2017 τους Τούρκους οι Ισραηλινοί


«Κεντάει» η ΠΑ, οι Έλληνες στους καλύτερους των καλύτερων

Ξεκίνησε η σύγχρονη έκδοση του Top Gun στο δυτικό ημισφαίριο και μια από τις καλύτερες αεροπορικές ασκήσεις  του κόσμου,  με την συμμετοχή των Ελλήνων πιλότων  που  οι νατοϊκοί αξιωματούχοι «πίνουν νερό στο όνομα τους» , χωρίς την παρουσία πιλότων της Τουρκίας που θεωρείται πλέον ο  «παρίας» της συμμαχίας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ «ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ» ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!


Ίσως ποτέ δεν ήταν η ελληνική διπλωματία τόσο δουλική όπως είναι σήμερα κάτω από τις επιταγές του Βερολίνου και των Βρυξελών και αυτό έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τα εθνικά συμφέροντα, αφήνοντας την Τουρκία παρά τα λάθη του Ερντογάν να αλωνίζει στην περιοχή μας.

Και αύριο αν νομίζουν μερικοί στην Αθήνα ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα τρέξουν να μας υπερασπιστούν έναντι της Τουρκίας έχουν… άγρια μεσάνυχτα.

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Είναι έτοιμη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον σουλτάνο;  Άρθρο του Χρήστου Καπούτση

 Ας προετοιμάζεται η Ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει πιθανή προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά  του προέδρου της Τουρκίας Τ. Ερντογάν κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολη η απάντηση, γιατί ο Τ. Ερντογάν  αυτοπροσκλήθηκε και έρχεται άμεσα στην Αθήνα  στο μεσοδιάστημα από 20 Νοεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου. 

Πώς ο Ράμα κλέβει τη «Ριβιέρα» της Χειμάρρας από τους Ελληνες


Με αυθαίρετες κατεδαφίσεις απαλλοτριώνονται περιουσίες ομογενών με πρόσχημα την ανάπλαση της περιοχής και την ανοικοδόμηση «τουριστικών χωριών» σε αγαστή συνεργασία με καρτέλ μεγαλοεργολάβων

Η Ομογένεια στην Αλβανία περνάει δύσκολες ώρες. Παράνομη αφαίρεση τίτλων ιδιοκτησίας, κατεδαφίσεις ακινήτων και λεηλασία περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας συνθέτουν το τρίπτυχο των μεθοδεύσεων του Αλβανού πρωθυπουργού.

Για να μην μάθουμε ξανά εμείς οι Έλληνες τι εστί… βιλαέτι


του Σάββα Καλεντερίδη

Η Ελλάδα στη διάρκεια του 20ού αιώνα, σε όλες τις κρίσιμες φάσεις της Ιστορίας, βρέθηκε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την Τουρκία, όσον αφορά τα κρίσιμα οπλικά συστήματα που θα έκριναν έναν μεταξύ τους πόλεμο.

Για παράδειγμα, το θωρηκτό Αβέρωφ, το οποίο παρεμπιπτώντως «αποθέωσαν» οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και τις Βόρειας Ελλάδας στη διάρκεια της παραμονής του στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας –οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 50.000–  ήταν αυτό που εξασφάλισε το θαλάσσιο έλεγχο στη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων και την απελευθέρωση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

nEUROn UCAV Stealth - MAZI ME F-16 Viper Η απάντηση της Πολεμικής Αεροπορίας στα τουρκικά F35 (VIDEO)

To Dassault nEUROn είναι ένα γαλλικό πρόγραμμα Μη Επανδρωμένου Μαχητικού Αεροσκάφους που αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της κατασκευής του πρωτοτύπου από την Dassault Aviation σε συνεργασία με την Ελληνική ΕΑΒ, την Σουηδική Saab, την Ιταλική ALENIA,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...