Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!Της Μανταλένας Μαρίας Διαμαντή

Κάθε άνθρωπος στον κόσμο, γεννιέται με ένα «άστρο»…Μια μοίρα που ορίζει την πορεία του στη ζωή… Κάποιοι είναι ίσως πιο τυχεροί από τους άλλους, με περισσότερα προνόμια, δικαιώματα, ευκαιρίες… Κάποιοι άλλοι, για να επιτύχουν κάτι, χρειάζεται να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια από το μέσο όρο… Αναφέρομαι στα άτομα με αναπηρία, που η δύναμη της ψυχής τους είναι εκείνη που τα βοηθά να «πετάξουν» ψηλά…

Οι Γερμανοί αρνούνται το κατοχικό δάνειο: «Τα χρήματα δόθηκαν για να μην καταρρεύσει η ελληνική οικονομία»!


Γνωρίζοντας ότι όλα είναι συγκυριακά και τα πάντα αλλάζουν ανα πάσα στιγμή οι Γερμανοί προκειμένου να αποφύγουν στο μέλλον την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου στην Ελλάδα, ξεκίνησαν μια παραχάραξη της Ιστορίας λέγοντας πως το δάνειο αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε για την Βέρμαχτ αλλά για να μην καταρρεύσει η ελληνική οικονομία!

Τα παθητικά ραντάρ και οι επιδόσεις τους στην αντιμετώπιση του αεροσκάφους VLO F-35.


Γράφει ο Δικαίος Γ.

Με αφορμή της είδηση που δημοσιεύτηκε στο μπλοκ Προέλαση ότι: Η ΕΑΒ ετοιμάζει την λύση στον εντοπισμό των αεροσκαφών stealth, Θα ήθελα να αναφέρω περαιτέρω στοιχεία για αυτήν την προσπάθεια Που εδώ συμμετέχουν και ο Κωνσταντίνος Ζηκίδης στο πρόγραμμα εκ μέρους της σχολής ικάρων.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία
Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Toυ Βασίλη Καπούλα

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η εικόνα του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Mustafa Kemal Atatürk χρησιμοποιήθηκαν σε «χάρτη εχθρών».

Η αυτονομίστρια που είναι η επικρατέστερη νέα πρόεδρος της Καταλονίας

Αναφορά στην άγνωστη «Χ» Μάρτα Ροβίρα που προβάλλει ως επικρατέστερη να εκλεγεί στην προεδρία της Καταλονίας κάνει η El Pais. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, παραδοσιακά το καταλανικό κόμμα της Esquerra Republicana (ERC) ήταν ένας Κάιν που κατασπάρασσε τους ηγέτες του για να τους αντικαταστήσει με άλλους: Προσδεδεμένο στις αξίες του Καρλισμού (Στ Μ. της ιδεολογίας που αναδύθηκε στους πολέμους για τη διαδοχή του ισπανικού θρόνου τον 19ο αιώνα) είχε τις ρίζες βαθιά σπαρμένες στις αγροτικές περιοχές, απ' όπου παραδοσιακά αντλούσε τη δύναμη και τις ψήφους του.

Αποκαλύψεις στα αρχεία των Ναζί: Πώς οι Γερμανοί λεηλάτησαν την ελληνική οικονομία και μετά τον πόλεμο μάς... δάνεισαν τα χρήματά μας! Η κλοπή του χρυσού από το Ηράκλειο


ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  LIFE 27 Νοεμ. 1944  S24 - Αντίγραφο
Τα αρχεία των Ναζί για την περίοδο 1941-44 αποδεικνύουν ότι τελικά δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα τα δάνεια που μας αναγκάζουν να πληρώσουμε σήμερα με το αίμα των Ελλήνων. Οι Γερμανοί άδειασαν τα ταμεία στην Κατοχή, αρπάζοντας για τις ανάγκες τους σχεδόν το σύνολο του κυκλοφορούντος νομίσματος και στη συνέχεια αρνήθηκαν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αφού οι ελληνικές ηγεσίες αποδείχτηκαν εξαιρετικά «συναινετικές». Αντί αυτού, μας δάνεισαν μετά τον πόλεμο για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή της οικονομίας, που προκάλεσαν οι ίδιοι! Τα δάνεια αυτά πληρώνουμε σήμερα με τη νέα καταστροφή της χώρας και των ανθρώπων της…
“Είναι υποχρέωση της Ελλάδας να πληρώνει τα έξοδα όχι μόνο του γερμανικού στρατού κατοχής, αλλά και των εκστρατειών στην ανατολική Μεσόγειο και τη Βόρειο Αφρική”, έγραφε ο Χίτλερ τον Σεπτέμβριο του 1942! Και θεωρούσε επίσης υποχρέωση της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό πρόβλημα που η χώρα του προκάλεσε! Θέση με την οποία διαφώνησε ο ίδιος Μουσολίνι, ενώ αντέδρασαν ακόμη κι ο κατοχικός «πρωθυπουργός» Τσολάκογλου και ο «υπουργός Οικονομικών» Γκοτζαμάνης!
Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη andrikakisalekos@gmail.com
Είναι πραγματικά μια ιστορία πολιτικής και ιστορικής τρέλας, ανηθικότητας και ανευθυνότητας. Η Γερμανία λεηλάτησε την Ελλάδα στη διάρκεια της Κατοχής, αρπάζοντας όχι μόνο τα χρήματα του δημόσιου ταμείου επί 4 χρόνια, αλλά και όλη την παραγωγή, κυρίως αγροτική, στην οποία στηριζόταν η οικονομία της Ελλάδας, κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της δημόσιας και ιδιωτικής υποδομής και φυσικά αφάνισε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αργότερα, για να «ανορθωθεί» η ελληνική οικονομία την οποία κατέστρεψε η ίδια, η Γερμανία – Δυτική, πλέον-  έδινε δάνεια στην Ελλάδα!

Το ένταλμα σύλληψης του Πουτζντεμόν εξετάζει σήμερα η βελγική δικαιοσύνη


Με το επιχείρημα της «πολιτικής δίκης» απαντούν οι δικηγόροι του

Το ένταλμα σύλληψης του Πουτζντεμόν εξετάζει σήμερα η βελγική δικαιοσύνη


Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Μαδρίτη κατά του προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν και ακόμα τεσσάρων πρώην υπουργών του εξετάζει σήμερα η βελγική δικαιοσύνη. Ο Πουτζντεμόν και οι τέσσερις συνεργάτες του βρίσκονται στο Βέλγιο και αρνούνται να επιστρέψουν στην Ισπανία, μετά την ενεργοποίηση του άρθρου 155 με το οποίο η κεντρική κυβέρνηση της Ισπανίας έθεσε υπό τον έλεγχό της την Καταλονία.

Οι Μεγάλοι Ηγέτες καθορίζουν τις τύχες των Εθνών-VIDEO!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΠΑΘΕ... «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ» ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ tribune Τι τραβάνε και αυτοί οι ψευδομακεδόνες εθνικιστές ψευδοαπόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου… Μεγάλες πίκρες, είναι η αλήθεια.Και τις μεγαλύτερες πίκρες τις «ποτίζονται» από τον Νίκο Κοτζιά. Ο Σκοπιανός εθνικιστής Μετόντιγια Κόλοσκι, πρόεδρος μιας οργάνωσης Σκοπιανών μεταναστών που αποκαλείται «Ενωμένη (μαϊμουδο)Μακεδονική Διασπορά (UMD)», κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά, ότι «τον μπλόκαρε στο Twitter».

Άρθρο κόλαφος της SZ για τη συμπεριφορά Γερμανών αρχαιολόγων στην Ελλάδα στην Κατοχή


Άρθρο για τη συμπεριφορά Γερμανών αρχαιολόγων στην Ελλάδα τον καιρό της Κατοχής με τίτλο «Σφαγές και μερικά όμορφα σουβενίρ» φιλοξενεί το πολιτιστικό ένθετο της Sueddeutsche Zeitung. Όπως γράφει η εφημερίδα του Μονάχου, τα τελευταία χρόνια άρχισαν να διεξάγονται σχετικές επιστημονικές έρευνες, έπειτα από προσπάθειες ωραιοποίησης του παρελθόντος.
Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει: «Παρά το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά ευρήματα, Γερμανοί στρατιώτες λεηλάτησαν μουσεία, πραγματοποιήθηκαν παράνομες ανασκαφές και ευρήματα μεταφέρθηκαν στη Γερμανία. Οι επιπτώσεις της γερμανικής κατοχής στην ελληνική αρχαιολογική επιστήμη είναι ορατές μέχρι σήμερα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...