Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Πως επιχείρησαν να ρίξουν Ελληνικό F-16 οι Τούρκοι στο Αιγαίο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟ...

Και Όμως, Ο Ερντογάν Φοβάται! Να διαβάσουμε την γλώσσα του σώματος του παρά…


Πάνω από το 70% της ανθρώπινης επικοινωνίας βασίζεται στη γλώσσα του σώματος, με το υπόλοιπο ποσοστό να μοιράζεται στον γραπτό και προφορικό λόγο. Τρανό παράδειγμα η νοηματική γλώσσα! Ειδικά στην πολιτική επικοινωνία, η κάθε πολιτική ηγεσία οφείλει να διαβάζει αυτή την γλώσσα με κλειστό τον ήχο της τηλεόρασης!

Λαχτάρησαν τα Αλβανά …Έφοδος των «Τζιχαντιστών της Ηπείρου» στη Μεθόριο ! (Απίστευτες εικόνες )


Μπορεί αν τους δεις να τους μπερδέψεις ,αλλά όμως αν τους καλοκοιτάξεις θα πιστέψεις που ίσως  να ήρθαν από αλλού, όπως και οι Αλβανοί που λαχτάρησαν μόλις τους αντίκρισαν …Στη θέα τους πάγωσαν ,γιατί αυτοί εδώ είναι οι «Τζιχαντιστές της Ηπείρου» που παλάβωσαν ακόμη και τον Αρχηγό του ΓΕΣ!

Ολομέτωπη επίθεση Νετανιάχου στον Ερντογάν: «Δεν δέχομαι μαθήματα από αυτόν που στηρίζει τρομοκράτες»


«Δε θα δεχθώ μαθήματα από εκείνον που βομβαρδίζει κουρδικά χωριά, στηρίζει το Ιράν και τους «τρομοκράτες» στη Λωρίδα της Γάζας». Όσο πιο σύντομα αντιληφθούν οι Παλαιστίνιοι την πραγματικότητα ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ, τόσο πιο σύντομα θα υπάρξει ειρήνη στη Μέση Ανατολή, διαμήνυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου από το Παρίσι, ενώ έστρεψε τα πυρά του και στον Τούρκο Πρόεδρο. 
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ο κ. Νετανιάχου ανέφερε:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ > Γκρίζοι Λύκοι εισέβαλαν στην Αγία Σοφία για να προσευχηθούν! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Μια απίστευτη πρόκληση στην Αγία Σοφία, το σύμβολο του Χριστιανισμού και του ελληνισμού.
Στην παραβιασμένη εδώ και αιώνες από κάθε άποψη, Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, την ιστορική εκκλησία που δεν σεβάστηκαν ούτε μία στιγμή οι Τούρκοι, που έφτασαν στο σημείο να στήσουν και ντεφιλέ μόδας στο εσωτερικό, βρήκαν ευκαιρία να εισβάλλουν ανεξέλεγκτα και οι Γκρίζοι Λύκοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ! Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό...  
Οι «Γκρίζοι Λύκοι», όπως τους αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, μπήκαν στον ιερό Ναό και προσευχήθηκαν στον Αλλάχ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...