Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Τι σημαίνει η εκλογή Μουφτή στην Θράκη


Τεράστια σύμπτωση αλλιώς ευθυγράμμιση των πλανητών ήτανη αναφορά και απαίτηση του Ερντογάν για εκλογή Μουφτήδων στην Θράκη και μια εβδομάδα μετά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να κάνουν πράξη τις επιθυμίες του Σουλτάνου.Φυσικά αυτό αλλά και όπως η όλη επίσκεψη Ερντογάν έχει και οφέλη για τον Τσίπρα (ο Πάνος Καμμένος ήδη έχει καεί από την υπόθεση) και δεν είναι τίποτε άλλο από τις ψήφους των Ελλήνων Μουσουλμάνων.

Η καταστροφική ιδεολογία του VMRO-DPMNE


Ο γνωστός, για την καυστική αλλά ρεαλιστική του γλώσσα, καθηγητής των Σκοπίων, Μίροσλαβ Γκάρτσεφ, αναφέρεται σε μια παλιά σλαβική παροιμία που στα ελληνικά θα τη λέγαμε ‘κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά’. Η ρητορική ορισμένων «ξερών χόρτων» που διατείνονταν ότι οι «μακεδονιστές» Σλάβοι, είναι η φυλή που εμφανίσθηκε πρώτη στον πλανήτη, απέβη σε μια ιδιαίτερα επιβλαβής ιδέα που οι συνέπειές της κατέστρεψαν παρά βελτίωσαν  τη εικόνα των πολιτών των Σκοπίων.

"Τάπα" Α/ΓΕΝ στον Τούρκο ομόλογό του: Η Ελλάδα φυλάει τα ευρωπαϊκά σύνορα


Μεγαλοπρέπης "τάπα" από τον αρχηγό ΓΕΝ, ΑντιναύαρχοΝικόλαο Τσούνη δέχτηκε ο Τούρκος ομόλογος του στην Πορτογαλία. Μιλώντας στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η Θαλάσσια Στρατηγική του 21ου αιώνα - The Maritime Strategy for the 21st Century», που διοργανώθηκε με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της συμπλήρωσης των 700 χρόνων του Ναυτικού της Πορτογαλίας, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, δεν χρειάστηκε παρά να προβάλει την προσφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια των ευρωπαϊκών συνόρων. 

Τουρκική πρόκληση: "Κατάληψη" στην κυπριακή ΑΟΖ έως τα Χριστούγεννα


"Κατάληψη" σχεδόν σε όλη την Κυπριακή ΑποκλειστικήΟικονομική Ζώνη έως και ανήμερα των Χριστουγέννων είναι το νέο επεισόδιο στο σήριαλ των τουρκικών προκλήσεων. Με δυο διαφορετικές NAVTEX, η τουρκική υδρογραφική υπηρεσία προαναγγέλλει στρατιωτικές ασκήσεις στην ΑΟΖ του νησιού της Αφροδίτης οι οποίες ξεκινούν από τις επτά το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας και σταδιακά ολοκληρώνονται στις εννέα το βράδυ των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τη 
NAVTEX 1347/17 η προγραμματισμένη στρατιωτική άσκηση περιλαμβάνει υποβρύχιες επιχειρήσεις αλλα και επιχειρήσεις επιφανείας δίπλα σε κρίσιμες υποδομές όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.Εδώ η NAVTEX 1347/17

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...