Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή Νικόλα σε Παυλόπουλο για το Σκοπιανό


Ύστερα από τη δήλωση Αναστασιάδη που ξεσήκωσε σζητήσεις
  • 3
    Share
ΚΥΠΕ
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την προεδρία της Κύπρου, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Στην επιστολή ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι πρόεδροι των κομμάτων και οι επικεφαλής των κινήσεων που τον στηρίζουν στις προεδρικές εκλογές, «στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και στηρίζουν τις αποφάσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας στο θέμα της ονοματολογίας των Σκοπίων».
O Νικόλας Παπαδόπουλος σημειώνει πως «κάθε άλλη άποψη επιφέρει βαρύ πλήγμα στην ενιαία εθνική γραμμή με επιζήμιες επιπτώσεις επί των εθνικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπριακού».
Διαβάστε πιιο κάτω ολόκληρη την επιστολή:

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία είχε δηλώσεισχετικά με το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ ότι «Το όνομα δεν έχει σημασία. Δεν θα είχα αντίρρηση, αν ήθελαν να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα, αρκεί να διασφαλίζονται τα εθνικά συμφέροντα και να εξευρεθεί ο τρόπος να ξεπεραστούν οι πρόνοιες του Συντάγματος των Σκοπίων, που μιλούν για αλυτρωτισμό», προκαλώντας αντιδράσεις.

http://ikypros.com/?p=291463


ΣΣ.ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: