Σχόλιο τηλεθεατή:ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ , ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ


Σχόλιο τηλεθεατή: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ , ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ............. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..... ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ...... ΤΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ Ή ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ , ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .......... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ! ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΠΟΤΕ ; ; ; ΘΑ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ; ; ; ...... . ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ! . 
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δεν θέλω να σχολιάσω πολιτικά σε αυτό το βίντεο διότι είναι για ύψιστο Εθνικό Θέμα. Μπορώ πάντως να πω ότι το κατεστημένο έχει λάβει τα μέτρα του και είναι δύσκολο να ηττηθεί πολιτικά. Πάντοτε στις εκλογικές αναμετρήσεις, κάποιο κόμμα του θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της Χώρας, με ότι αυτό συνεπάγεται για το Έθνος. Οι σκλαβωμένες πατρίδες ήταν η αρχή, τώρα ο εχθρός, αποθηριωμένος από το αίμα που χύνει στη Συρία και το κατεχόμενο Κουρδιστάν καθώς και την διαχρονική υποχωρητικότητα των πολιτικάντηδων, διεκδικεί τα απελευθερωμένα εδάφη μας.  Κύπρος, Μακεδονία, Θράκη, Ίμια, Αιγαίο.

Τα χέρια του ένδοξου στρατού μας, ο οποίος μπορεί να δώσει σκληρό μάθημα στους πειρατές, τους κατσαπλιάδες και τους πλαστογράφους της ιστορίας είναι δεμένα από την πολιτική ηγεσία.

 Η εκκλησία έχει μεν ικανούς ιεράρχες αλλά δεν έχει πια Χριστόδουλο. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Πρώτο βήμα μας πρέπει να είναι η σωτηρία της, η λύση του δημογραφικού, η διαπαιδαγώγηση των νέων σε ελληνοπρεπή πρότυπα, η οργάνωση σε συλλόγους και κοινότητες.

Μέχρι την ώρα που κάποιο ελληνόπουλο (και ιδεολογικά) θα αναλάβει τις τύχες του Έθνους...

  Ει ο Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' υμών

Γεώργιος Παπασημάκης
papasimakis@yahoo.gr

www.ereunitiko.bogspot.com


Δειτε το βίντεο εδώ
:
https://www.youtube.com/watch?v=tDTrwui1TRM&lc=UgzvwpPlRwd4m01Yp7x4AaABAgΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις