Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Ένοπλες Δυνάμεις Ελλάδας – Τουρκίας: Ποιοτική υπεροχή Vs Αριθμητική υπεροπλία


Ποιοτική υπεροχή εναντίον αριθμητικής υπεροπλίας. Αυτή η φράση συμπυκνώνει τα συμπεράσματα του κρας τεστ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας. Όσο και εάν η αναζωπύρωση των εστιών προβληματισμού αναφορικά με τον συσχετισμό δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας,να προδικάζει κατ’ ορισμένους το αποτέλεσμα μιας ενδεχόμενης σύγκρουσης αυτό μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Και απόδειξη είναι η καθημερινότητα στον αέρα και στη θάλασσα του Αιγαίου, όπου το τουρκικό κοντέρ γράφει συνεχώς ήττες.

Η πλάστιγα της υπεροχής σε επίπεδο απόλυτων αριθμών γέρνει υπερ της Τουρκίας. Παράγοντας σημαντικός αλλά όχι και καθοριστικός όπως έχουν πολλάκις επισημάνει ειδικοί και διεθνείς αναλυτές. Η ελληνική αποτρεπτική δύναμη είναι υψηλή και με τις ενδεδειγμένες προσθήκες και αναβαθμίσεις θα διατηρήσει υψηλό το επίπεδο της θα πει ανώτατη πηγή του Ελληνικού Πενταγώνου στο OnAlert.

Κι αυτό γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις της γείτονος “φυλλοροούν” από τα συνεχή “φιρμάνια” εκκαθαρίσεων του “Σουλτάνου” Ερντογάν κατά των υποστηρικτών του Γκιουλέν. Ένα στράτευμα φοβισμένο που “αιμορραγεί” αναζητώντας στελέχη και προσωπικό που θα αναλαβει υπηρεσία είτε στις “βαπτισμένες” μάχες κατά της τρομοκρατίας είτε στην “παράσταση των προκλήσεων στο Αιγαίο. Ένα στράτευμα που ταυτοχρόνως «εκπαιδεύεται στις πλάτες» των Ελλήνων Πιλότων και των κυβερνητών των πλοίων του Πολεμικού μας Ναυτικού.  πηγηwww.onalert.gr
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...